• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yemek hazirlama yapma spor ya da egzersiz olarak sayılıyorsa ben sürekli ya kendim ya da çocuklar için günün toplamda (kahvalti öğle akşam yemeği ara öğünler için) 1.5 - 2 saatini mutfakta geçiriyorum 😊
Ben sadece haftalik dip kose temizligi saydim. Onu da hizli hizli, uzun uzun yaptigim icin...
Tempolu atmadigim adimlari da saymiyorum...
Sadece spor amacli, ter attiran adimlar.

Ben sadece haftalik dip kose temizligi saydim. Onu da hizli hizli, uzun uzun yaptigim icin...
Tempolu atmadigim adimlari da saymiyorum...
Sadece spor amacli, ter attiran adimlar.
Abla ben sporu buldum
1 mil lesli
Merdiven inip çıkma 😀

Öyle ama gel de anlat işte şimdi hatalı beslenmenin ceremesini cekiyorum. Emzirme süresince diyet yapamadım dogru düzgün artık azimliyim eski halime donmeye ihtiyacım var. Umarım sizin kilo serüveni böyle hatalı olmaz rahat bir hamilelik atlatırsınız
İnşallah dediğin gibi olur. Umudum var ya bakalım nasip 🙈
Yediklerim agir geldi 🙊
Geçmiş olsun kaptanım, rezene yada papatya midene iyi gelebilir 😘

İnşallah bişeyin yoktur eşim.Dinlen sen sağlık her şeyden önemli:KK200::KK200:

ne güzel 1 mile ile kaslarını çalıştırmışsın.Fazlası ödem zaten boşver

Ödülün de pek güzel afiyet olsun eşim:KK200::KK200:

ne güzel yazmışsın kızzzz keşke bende yazsammm :110::110:

3 mile leslie maşallah :nazar::nazar: leslieye zaafım var benim :KK48:

yaa kızlar ben bu basmati pirinç nedir bilmiyorum bana anlatır mısınız nasıl bişey?? Menü süper su az olmuş ama keşke 2+ olsa:KK200::KK200:

İnşallah birinci sizler olursunuz ben sizi destekliyorum :KK45::KK45::KK53::KK53:

süper menü gerçekten su spor şahane :dondurma::dondurma:

İnşallah siz birinci olursunuz ben sizi destekliyorum:KK45::KK45::KK53::KK53:

şahane görünüyor :KK200: afiyet olsun

afiyet olsun ne güzel menü :dondurma::dondurma:

ilk sayfada ev işinin spor puanı var sayılıyor tabiki puanlayıp yazabilirsiniz
Bugun daha iyiyim sukur aksama kadar temizlik yaptim domestosla sirkeyle sildim heryeri virüs falan bisey kalmasin diye

Çokk merak ediyorum neymiş bende alam da bakam nası bişeymiş. Ahahah kıyamam sanaaa 9 ay noktama iyi bak sonra gel de sana ne yarışlar yaptırcam ben burda :KK200: :KK200:

B Beklenen2 eşim sana da uygunsa rakip takım teklifine tamam diyim mi??

Güzel bir gün olmuşş tebrikler :KK200::KK200:
Tamam canim olur😊

Back
X