Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olay az Yemek degil aslinda
O 1 saat yeme pencerende tika basa ye. Alman gereken kalori miktarini doldur veya nerdeyse doldur.
Kimi full saglikli kocaman porsiyon yiyor Kimi yemegini yiyip ustune tatlisini yiyor yine veriyor.
Ben ac kalip vucud kitliga giriyor kismini anlamiyorum.
Normal Oruc iken bile vucud da neler oluyor. Ariniyor ama 4 saat ac kalma 8 saat ac kalma vucud kitliga giriyor soylemleri cikaran kisileri anlamiyorum.
Ketonlar vucud Da yag yakini, hucre yenilenmesi aclikda olan birsey
Evet bende hep boyle dusundum ac kaldıkca yağ yakıyorum hıssı oluyor hep. Ama bu grupta yemem gerektıgını duydum. Canan karatay 5 saat aclık onerıyor mınımum yag yakımı için leptın hormonu falan devreye gırıyormus. Denıycem.. tek oğün yıyorsun o tek oğunde ne yıyosun kahvaltımı yemekmi

Yok kaptanım 😁

Hoşgeldin canım 🥰

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?

Menü gayet güzel canım 🥰 o en ufak bisey de artı çıkma olayı bendede var malesef moralimin bozulacağını biliyorum ama yinede tartılmadan edemiyorum.. umarım arti çıkmam. artık düşmek istiyorum biraz ya 😔 önceden aşırı yediğimde bile bu kadar çok kilo almiyordum her dakika

O durum bendede var çok beğendiğim kitabı hem çok okuyup bitirmeye çalışmak hemde okuyup bitmesine kiyamamak 😁
Hoş buldum canım 😍

İyi akşamlarrr

SPOR
: 💃 5.500 ADIM ve 5 DAKİKA yavaş tempo
SU:400 lük doldurmuş olduğum bardağı içince 2.500 olacak💧
ÖZELEŞTİRİ: 🗣Ekmek çok gibi duruyor ama öğlen yemiştim, akşam 1 dilim kepek olan sadece. Artı akşamı 17:45 te kapatarak telafi ettiğimi düşünüyorum
Arrietty_ Arrietty_
@_Vera_
esmeriiim esmeriiim
Guzel olmus gunun canım . Bız senle haftayanın eşlerımıyız. Ben orayı anlamadım bu hafta mı bu hafta eşim yok duye saldım ben tartıda artı gelecem bılgın olsun😂😂😂

Yok kaptanım 😁

Hoşgeldin canım 🥰

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?

Menü gayet güzel canım 🥰 o en ufak bisey de artı çıkma olayı bendede var malesef moralimin bozulacağını biliyorum ama yinede tartılmadan edemiyorum.. umarım arti çıkmam. artık düşmek istiyorum biraz ya 😔 önceden aşırı yediğimde bile bu kadar çok kilo almiyordum her dakika

O durum bendede var çok beğendiğim kitabı hem çok okuyup bitirmeye çalışmak hemde okuyup bitmesine kiyamamak 😁
Ay valla bitti simdi
Dun aksam basladim simdi bitti. Sevmiyorum bu huyu ama. Cunku pek kitap bulamiyorum burda.
Kitapyurdundan getirtmistim gecen sene. Kargo kitaplarin 2 katiydi resmen

Evet bende hep boyle dusundum ac kaldıkca yağ yakıyorum hıssı oluyor hep. Ama bu grupta yemem gerektıgını duydum. Canan karatay 5 saat aclık onerıyor mınımum yag yakımı için leptın hormonu falan devreye gırıyormus. Denıycem.. tek oğün yıyorsun o tek oğunde ne yıyosun kahvaltımı yemekmi
Yemek yiyorum
Zaten tum gün ne yapsam plani yapiyorum :D
Cok seviyorum yemegi
23 saati Simdilik haftada 3 anca basardim. 20 - 23 saat arasi yapmaya calisacagim tam alsana kadar

Kalorı saymak ıse yarıyor evet demi. Motıve edıyor dıyetten koparmıyor

Hoşbuldum canım🥰 bu haftam çöp oldu ama onümüzdekı hafta bomba gıbı olucam emın ol😀
Kismen makro saydigin zaman daha faydalı oluyor
Mesela ben bugun toplamda 12 gram karbonhidrat almisim 😌😌
Galiba o hepimizde oluyor 😒
Keske hic kilo almasak

Is de yerlestiniz mi tamamen? Omad deneme durumu nasil gidiyor :))
Ben bugun 20 saati doldurdum 23 saat bekliyemedim.
Aslinda 23 saat i 1 ay yapsam cok iyi veririm. Hic olumsuz sey okumadim.
Ayyy bende deneyim en iyisi
Ya denedım ıate oplen tek kahvaltı yaptım ama aksam eve gelınce yedım bıseyler dayanamadım kararlı olarak sanırım sakız bıke cıgnemeden 23 saat beklemek gerek. Ben bıde şunu anlamıyorum. Az yeme kılo veremezsın meto yavaslar denıyor ama omad dıye bısey var🤔 az yemıs oluyoruz vucut kıtlıga girmiyormu

ve istedıgıni yıyıpte gram kılo almayanlardan nefret edıyorummm😡
😂😂😂
O nasl oluyo ki yani bana öyle bisey lazım ki bian once kendimi toplamam lazm😁smdi zayıflamak icin bi sebep daha var evlenmeden zayıflamam lazm ilerde kilo alıp zayflamaya calısirken bende demem lazmki nişanlıyken aldığım mantoya sığdım diye 😂😂eğer simdi zayıflayamazsam bunu hic bi zaman söyleyemicem icimde ukde kalacak 😂😂
😌😌😌
Simdi canimcim nisanli iken ki kazagim oluyor pardesum oluyor nisan elbisem kina elbisem yil 2017 oluyor 60 kiloya düşüp erkek kardesimin nisaninda giydigim yil 2016 kiloma donmem lazimmm

Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım çok güzel kilolar verirsiniz🥰

Menümü yazıyım şuracığa 🤭

Sabah
2dilim ekmek
Omlet
Bı dilim peynir
Zeytin

ogle
karnababar haşlama
yarim kase yoğurt

aksam
bi kase mercimek çorbasi
bi but haşlama

su 2 lt
spor 10000 adım 500 puan

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne

Dünkü 20 squat cezamı şimdi yapıyorum.. birde yatmadan yeşilçay içeceğim
Bende demledim icmeyi unutmusum buz gibi olmus yinede ictim 😄
Kızlar herkese iyi geceler sınavlarım olduğu için takıma pek giremiyorum 10 gün kadar benim kusuruma bakmayın lütfen. Sonra bomba gibi gelicem inşallah
Basarili ol da onemli deil canim
Özge kaptan nerede kızlar ben deprem falan derken arada kacrdım heralde bıseylerı
Mazbatayi zeynepcime verdi 😊😊

Özge cocuklari ile fazla dan ilgilenmesi gerektigi icin bana devretti kaptanligi 🙊
Sinava calisiyor birde.
Laptopu bozuldu ama arada geliyor ❤️
Oyy hatrladım eımdı mesajını doğru dikkat dagınıklıgı vardı😕 allah kolaylık versın ozge kaptana
Çok sevdıgım JaneRizzoli JaneRizzoli nin bir sözü var neyyyy? Karbonhidrat ı 20 gr altında tutunca kılo verıyorsun😬😬😬

Öncelikle yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım çok güzel kilolar verirsiniz🥰

Menümü yazıyım şuracığa 🤭

Sabah
2dilim ekmek
Omlet
Bı dilim peynir
Zeytin

ogle
karnababar haşlama
yarim kase yoğurt

aksam
bi kase mercimek çorbasi
bi but haşlama

su 2 lt
spor 10000 adım 500 puan

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne

Dünkü 20 squat cezamı şimdi yapıyorum.. birde yatmadan yeşilçay içeceğim
Cok guzel bir gun 😍
Squat i yapacagini da bildirmen ayri guzellik 💋
Keto karamel nedir ?
Saglikli Atistirmalik
Kendim yaptim
Stevia surubu, 1decilitre kaymak, vanilya ozu ve biraz tereyag ile.
Dun atmistim foto. Birdaha atayim
IMG-20201117-WA0018.webp

Hoş buldum canım 😍
🥰
Ay valla bitti simdi
Dun aksam basladim simdi bitti. Sevmiyorum bu huyu ama. Cunku pek kitap bulamiyorum burda.
Kitapyurdundan getirtmistim gecen sene. Kargo kitaplarin 2 katiydi resmen
Evet kargo sıkıntısını bende hiç sevmiyorum.. Geçenlerde oğluma bı kaç parça okul öncesi alışverişi yapacaktım aldığım ürünlerin fiyatında kargo kapıda ödeme çıktı bende almadım..

Ayyy bende deneyim en iyisi

😂😂😂

😌😌😌
Simdi canimcim nisanli iken ki kazagim oluyor pardesum oluyor nisan elbisem kina elbisem yil 2017 oluyor 60 kiloya düşüp erkek kardesimin nisaninda giydigim yil 2016 kiloma donmem lazimmm

Bende demledim icmeyi unutmusum buz gibi olmus yinede ictim 😄

Basarili ol da onemli deil canim

Mazbatayi zeynepcime verdi 😊😊
Bende tam icecektim Kızım uyandi geri onu uyuyana kadar soğumuş içtim yinede 🤭
Cok guzel bir gun 😍

Saglikli Atistirmalik
Kendim yaptim
Eki Görüntüle 2723473
Teşekkür ederim canım 🤗

Cok guzel bir gun 😍

Saglikli Atistirmalik
Kendim yaptim
Eki Görüntüle 2723473
Ben keto diyeti cok seviyorum. Keto ile cok iyi zayifliyorum. Cuma dan sonra keto 20 gr baslicam insallah.

Oyy hatrladım eımdı mesajını doğru dikkat dagınıklıgı vardı😕 allah kolaylık versın ozge kaptana

Çok sevdıgım JaneRizzoli JaneRizzoli nin bir sözü var neyyyy? Karbonhidrat ı 20 gr altında tutunca kılo verıyorsun😬😬😬
Evet bakalim tutabilecek miyim
Çorba detoksu hakkında ne düşünüyorsunuz peki onuda denesemde gozum acık gtmese mi acaba🤣
lahana corbasi
dicektim ki demissin 😄😄

Back
X