Ben haftaya chloe ting devam ediyorum canım ama plates bölgesel çalışırım da leslie için enerjim kalır mi bilemedimKızlar haftaya spor olarak bölgesel pilates düşünüyoum her güne bir video seçer ve bölgesel çalışırız biraz ve günde en az 2 mile leslie ne dersiniz??
Leslie seçmemin sebebi tüm kaslarımızı çalıştırıyor.2de 1 mile sabah 1 mile akşam olmak üzere bebişi olanlar rahat eder
Ben de kahvaltı yaptım bir haşlanmış yumurta maydanoz salatalık ile. Biraz temizlik yaptım 30 dk oğlanla dans ettik artık bir pedikür yapayım dedimhafif kahvaltı yapıldı
yeşil çay içildi
dukan birası içildi
2 mile leslie yapıldı
ara öğün 1 muz yedim minnak çünkü dukan birası midemi bulandırıyordu. Şimdi derse girmeyi bekliyorum.Sizde durumlar nedir kızlarcımmmm
Kızlar haftaya spor olarak bölgesel pilates düşünüyoum her güne bir video seçer ve bölgesel çalışırız biraz ve günde en az 2 mile leslie ne dersiniz??
Leslie seçmemin sebebi tüm kaslarımızı çalıştırıyor.2de 1 mile sabah 1 mile akşam olmak üzere bebişi olanlar rahat eder
Kilo almamaya calisiyorum@nanekekik nasıl oldun canım tüm gün aklımdaydın bir türlü yazma fırsatım olmadı uyumadan sorayım seni. İyisindir inşallah ağrıların geçmiştir.
@Birgaripyolcu06 canım test yaptırdın mı sonucu nedir seni de çok merak ediyorum iyi ol inşallah
@fyzanur nerelerdesinnn seni merak ediyorum
@GCA canım sende uzun zamandır yoksun toparlanabildin mi her şey yolunda mı
@stitch canımmm nasılsın uğramıyorsun buralara pek özletme kendini
@E-brulim noktam nasıl çiçeği burnunda anne. İyi misin nasıl geçir günlerin?
Birgaripanne taze mezun nasılsın neler yapıyorsun
Merhabahafif kahvaltı yapıldı
yeşil çay içildi
dukan birası içildi
2 mile leslie yapıldı
ara öğün 1 muz yedim minnak çünkü dukan birası midemi bulandırıyordu. Şimdi derse girmeyi bekliyorum.Sizde durumlar nedir kızlarcımmmm
Harika olur bencede canımKızlar haftaya spor olarak bölgesel pilates düşünüyoum her güne bir video seçer ve bölgesel çalışırız biraz ve günde en az 2 mile leslie ne dersiniz??
Evet 2 poşet yeşil çay yarın litre suyu demliyorum 10 dk. Daha sonra yarım limon suyu sıkıyorum. Ve soda ekleyip içiyorumMerhaba
Dukan birasını nasıl yapıyorsunuz acaba? Soda ile mi?
Merhaba sıkı bir diyet olmamak kaydıyla ve doktorunuz onaylıyorsa elbetteHamileyim diyet yapabilirmiyim2 kilo birden aldım. Şişliğim var. Çok bicimsizim. Kendimi iyi hissetmiyorum
Merhaba kilo vermek sabır ve istikrar işidir. Eğer gerçekten aktif olurum çabalarım diyorsanız elbette kapımız açıkZaten diyet yapıyorum .katılmaktan çok keyif alirim. Fakat daha önce başka gruplara katıldım. Istikrarsiz paylasimdan sanirim atildim :)
Menümü ayrıntıları ile yazmak çok zor geliyor.Merhaba kilo vermek sabır ve istikrar işidir. Eğer gerçekten aktif olurum çabalarım diyorsanız elbette kapımız açık
Yani ayrıntıları ile yazmak derken anlayamadımMenümü ayrıntıları ile yazmak çok zor geliyor.
Tabi tabi 85 64 olmuştum. Şimdi 65 kiloyum ama 55 olmadan bırakmak yok insallah.
Mesela omlet yazıyorum nasıl omlet deniyorYani ayrıntıları ile yazmak derken anlayamadım
yani zaten her menüde omletin içinde neler var çorbanın içinde neler var diye sorgulamak sıkıntılı oluyor bizim takımımızda böyle aşırı detay ypk ama omletin içindeki un miktarı vs bunlar farkında olmadan kilo vermei etkiliyor.Un şeker gibi zararlı ürünleri belirtmeniz yeterli örneğin kahvaltı 1 yk undan omlet biber peynir gibiMesela omlet yazıyorum nasıl omlet deniyoromlet işte:)
Canooooohafif kahvaltı yapıldı
yeşil çay içildi
dukan birası içildi
2 mile leslie yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?