Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar haftaya spor olarak bölgesel pilates düşünüyoum her güne bir video seçer ve bölgesel çalışırız biraz ve günde en az 2 mile leslie ne dersiniz??
Leslie seçmemin sebebi tüm kaslarımızı çalıştırıyor.2de 1 mile sabah 1 mile akşam olmak üzere bebişi olanlar rahat eder

Ben haftaya chloe ting devam ediyorum canım ama plates bölgesel çalışırım da leslie için enerjim kalır mi bilemedim

Ben de kahvaltı yaptım bir haşlanmış yumurta maydanoz salatalık ile. Biraz temizlik yaptım 30 dk oğlanla dans ettik artık bir pedikür yapayım dedim Bugün rest günüm olduğundan spor ile uğraşmıyorum

Çok iyi olur

Kilo almamaya calisiyorum
H cevizi yagi getirttim catlaklara iyi geliyormus diye duydum leslie ye basladim

Merhaba
Dukan birasını nasıl yapıyorsunuz acaba? Soda ile mi?

Harika olur bencede canım

Hamileyim diyet yapabilirmiyim 2 kilo birden aldım. Şişliğim var. Çok bicimsizim. Kendimi iyi hissetmiyorum

Zaten diyet yapıyorum .katılmaktan çok keyif alirim. Fakat daha önce başka gruplara katıldım. Istikrarsiz paylasimdan sanirim atildim :)
Merhaba kilo vermek sabır ve istikrar işidir. Eğer gerçekten aktif olurum çabalarım diyorsanız elbette kapımız açık

Merhaba kilo vermek sabır ve istikrar işidir. Eğer gerçekten aktif olurum çabalarım diyorsanız elbette kapımız açık
Menümü ayrıntıları ile yazmak çok zor geliyor.
Tabi tabi 85 64 olmuştum. Şimdi 65 kiloyum ama 55 olmadan bırakmak yok insallah.

Mesela omlet yazıyorum nasıl omlet deniyor omlet işte:)
yani zaten her menüde omletin içinde neler var çorbanın içinde neler var diye sorgulamak sıkıntılı oluyor bizim takımımızda böyle aşırı detay ypk ama omletin içindeki un miktarı vs bunlar farkında olmadan kilo vermei etkiliyor.Un şeker gibi zararlı ürünleri belirtmeniz yeterli örneğin kahvaltı 1 yk undan omlet biber peynir gibi

Merhaba herkese, üye olduğumdan beri diyet gruplarından bilmem kaçıncı davet. İtiraf edeyim gözüm kesmiyordu şu karantina günlerinde diyeti
Ama 15 kg fazlayı taşımaya da devam ediyorum son bir kaç yıldır. 10 kg versem de yeter gerçi.
3 sene önce diyet yaptım 57 kg kadar düştüm. Belim incecik, neredeyse sıfır göbek görüntüsü kalmasına rağmen bacakları inceltemiyordum bir türlü. Tetkik ve bir kaç doktor randevusundan sonra lipödem hastası olduğumu öğrendim.
Pandeminden sonra tedaviye başlayacağım inşallah. Tedaviye başlamadan önce şu fazlalığı üstümden atayım istiyorum.
Eee nerden başlıyorum hanımlar.

Canooooo
Bendeki durum
06.00 1 bardak ceviz suyu
07. 00 duble sade Türk kahvesi yanında suda beklemiş 1 ceviz
09.00 1 haşlanmış yumurta
10.00 yeşil çay
11.30 1 kepce kemik suyuna şehriye
Az peynirli rokalı pırasalı lahanalı salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…