Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tam benlik olmuş bu yarışma. Gebeliğimi 24 haftasında 10 kilo aldığımı duydum çok üzüldüm. Zayıflamam lazımdı ne yapacağımı bilmediğim için ilk başta tuzu kestim ve bol bol su tüketim onun yanında pozisyonları mı küçülttüm ekmeği azalttım. Gebeliğin 29 haftasında 2 kilo verdiğimi gördüm. Ne kadar mutlu oldum anlatamam

Hosgeldiniz
Ilk sayfada katilim formu var
Onu doldurmaniz yeterli
Ayrica kurallar da ilk sayfada. Onlarida okumaniz gerekli

Davet edilmişim geleyim bari bi haftadır leslie yapıyordum ama yedikleriöe dikkat etmiyordum gece karar aldım 70 kiloyum 58 olsam çok iyi olacak şimdilik bi 65 e düşeyim tüp bebek tedavisine başlayacağım o zamana kadar 5 kilo gitmeli
SABAH;
bir kaynamış yumurta biraz PEYNİR zeytin bir dilim ekmek şekersiz çay

Hosgeldiniz
Leslie e baslamak cok iyi bir secim hareket ettikce az da olsa kilo vermeniz Devam eder.
Biz takimca gecen hafta adim yarisi yaptik rakip takim ile.
Sonuc ne derseniz
Gecen hafta 1. Olup tek yukseliste olan takim olduk
Bu hafta da bu yarisi Devam ettiriyoruz.
Elbet de beslenmeye ve su miktarini dikkat ederek. Ucu bir arada olunca cok guzel gidiyor kilolar.

Hala katilmak istiyorsaniz Ilk sayfada ki Ilk post da kurallar var. Onlari okuyup kabul ederseniz, yine ayni sayfada form var. Onu doldurup burada paylasmaniz yeterlidir

Merhaba teşekkür ederim
Bir Pelincik
Ev hanımıyım
28 yaşındayım
Evliyim
Çocuğum yok
70kg
1.65
Evlendikten sonra 12 kg aldım bekarken şehir merkezinde oturuyordum her yere yürüyerek giderdim şimdi her yere arabayla gidiyorum hareketsizlıkten kilo alıyorum
Tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden kilo vermek istiyorum herkese başarılar

Merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım bekarım

Selam kizlar nasilsiniz? Tartiya son bir gün, insallah hepinizin yarin hafta basinda hedeflediginiz kilolarin altinda rakamlar görürsünüz

Yeni arkadaslar da gelmis, hepiniz hosgeldiniz, hepinize basarilar dilerim

@_Vera_ caniiim ♥ bulantilar devam, gece uykum yüz kere bölünüyor ama iyiyim sükür. Sagol sordugun icin sen nasilsin?
North River gülüm annenlere gecmis olsun, insallah onlar da en kisa zamanda atlatirlar. Allah sifa versin.

Ben de katilmak istiyorum ama su an evde hic hareket yok nasil olacak bilmiyorum. Bir baslasam...
Merhaba
Hosgeldiniz
Evde adimlama veya leslie ile mümkün hareketli olmak
53 yasinda ablamiz CanTorun 15-17bin atiyor masallah.
Neden olmasin o yuzden
sedulu kaptanim da evde Cocukda olsa 20bin atabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…