HosgeldinizMerhaba herkese, üye olduğumdan beri diyet gruplarından bilmem kaçıncı davet. İtiraf edeyim gözüm kesmiyordu şu karantina günlerinde diyeti
Ama 15 kg fazlayı taşımaya da devam ediyorum son bir kaç yıldır. 10 kg versem de yeter gerçi.
3 sene önce diyet yaptım 57 kg kadar düştüm. Belim incecik, neredeyse sıfır göbek görüntüsü kalmasına rağmen bacakları inceltemiyordum bir türlü. Tetkik ve bir kaç doktor randevusundan sonra lipödem hastası olduğumu öğrendim.
Pandeminden sonra tedaviye başlayacağım inşallah. Tedaviye başlamadan önce şu fazlalığı üstümden atayım istiyorum.
Eee nerden başlıyorum hanımlar.
Merhaba Vera nin dedigi gibi oyle tek tek omlet icinde ne var yazmaya gerek yokMesela omlet yazıyorum nasıl omlet deniyoromlet işte:)
Çok teşeklür ederm. Soda 1 şişe değil mi? 1 günde mi tüketiyorsunuz bunu?Evet 2 poşet yeşil çay yarın litre suyu demliyorum 10 dk. Daha sonra yarım limon suyu sıkıyorum. Ve soda ekleyip içiyorum
HosgeldinizDavet edilmişim geleyim baribi haftadır leslie yapıyordum ama yedikleriöe dikkat etmiyordum gece karar aldım 70 kiloyum 58 olsam çok iyi olacak şimdilik bi 65 e düşeyim tüp bebek tedavisine başlayacağım o zamana kadar 5 kilo gitmeli
SABAH;
bir kaynamış yumurta biraz PEYNİR zeytin bir dilim ekmek şekersiz çay
Evet 1 şişe canım. Ben maks 3 gün üst üste yapıyorumÇok teşeklür ederm. Soda 1 şişe değil mi? 1 günde mi tüketiyorsunuz bunu?
Çok teşekkür ederimEvet 1 şişe canım. Ben maks 3 gün üst üste yapıyorum
Merhaba teşekkür ederimHosgeldiniz
Leslie e baslamak cok iyi bir secimhareket ettikce az da olsa kilo vermeniz Devam eder.
Biz takimca gecen hafta adim yarisi yaptik rakip takim ile.
Sonuc ne derseniz
Gecen hafta 1. Olup tek yukseliste olan takim olduk
Bu hafta da bu yarisi Devam ettiriyoruz.
Elbet de beslenmeye ve su miktarini dikkat ederek. Ucu bir arada olunca cok guzel gidiyor kilolar.
Hala katilmak istiyorsaniz Ilk sayfada ki Ilk post da kurallar var. Onlari okuyup kabul ederseniz, yine ayni sayfada form var. Onu doldurup burada paylasmaniz yeterlidir
Merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım bekarımMerhaba teşekkür ederim
Bir Pelincik
Ev hanımıyım
28 yaşındayım
Evliyim
Çocuğum yok
70kg
1.65
Evlendikten sonra 12 kg aldım bekarken şehir merkezinde oturuyordum her yere yürüyerek giderdim şimdi her yere arabayla gidiyorum hareketsizlıkten kilo alıyorum
Tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden kilo vermek istiyorum herkese başarılar
Merhaba hoşbuldukMerhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım bekarım
İlk sayfadaki kuralları okudunuz muMerhaba hoşbulduk
Ne güzel vermişsiniz maşallah. İlk sayfadaki kuralları okudunuz muSelam bende yeniyim burda doğum yapalı 23 gün oldu. 23 günde 15 kilo verdim.
Selam suan esas listede olan 6kisiyizSelam kizlar ..burda kaç kişisiniz
MerhabaBen de katilmak istiyorum ama su an evde hic hareket yok nasil olacak bilmiyorum. Bir baslasam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?