Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Abla. Sen cok adim atip yordunmu acaba kendini bu hafta?
Bugün de dinlen. Gerci dun duramamissin 7bin küsür adim gordum, masallah
Yok canim, bu cok adim atma agrisi degil.
Eger gununu tahmin etseydim, dunku dinlenmemi regl'in bir gun oncesi yapsaydim, dun gunluk yuruyusumu yapardim. Tabi ki su anda da yuruyor olurdum.
Dun genelde oturdum.
Wc veya baska bir sey icin kalktiysam, hareketsiz kalmamak icin evi soyle bir turladim.
Bunlar hep menopozun sucu...
Zamansiz ve cat kapi gelen densiz komsu misali....
Gencligimden beri bedenimin isleyisi boyle...

Sanirim bugun de yatistayim, hayirlisi...

Geçmiş olsun abla

Keske kendini meyveden bu kadar mahrum etmeseydin. Yoksunluk hissi olmus...
Meyveyle cikolata kiyaslanmaz bile...
Ki onda bile hic bir sey tatmin etmediyse, bitter yenebilir bence...
Ama en azindan denemek lazim...

Son düzenleme:
Herkese günaydın,

@_Vera_ bugün de dukan birasını yapacağım, ama ben yeşil çayı emzirmeyi etkilenmesin diye 2 kasık değil, 1 kasık ekliyorum. Umarım yarın tartıda iyi sonuçlar alırız bugün 3 leslie hedefledim, bakalım nasıl olacak.

Varyemez arkadaşım dün gece buraya bakamadım, ama şunu söyleyeyim, o mesajda heyecanımı ifade etmek için bir küçük şaka yaptım. Hayatım boyunca yemedigim bir gün olmadı ayrıca bir dönem akalazya rahatsızlığı yaşadım ve çok istememe rağmen yemek yiyemedim, 52 kiloya kadar düştüm ve ben de aç kalma korkusu oluştu. Aç kalınca tekrar o döneme döner miyim diye korkuyorum ve psikolojik olarak sürekli birşeyler yemek istiyorum.
Yani akalazya iken bile yemek için kendimi zorladım. Yemek yiyebildigim günlere şükrediyorum.

Günaydın canım ben bugün daha iyiyim yürüyüşe devam dukan birasını içtim kahvaltı etmeyi bekliyorum haşlanmış yumurta yiyeceğim 1 dilim çavdarla peynir zeytin ve yeşillik ile birlikte
Ooo ne güzel menü afiyet olsun iyi olmana çokkkk sevindim

Afiyet olsun canım. Rahatsızlığına çok üzüldüm çok geçmiş olsun

Aynen biraz karbonhidrat oldu akşam, evde değildim çünkü arkadaşın evindeydim, misafir bulduğunu yermiş ya mecbur artık. Yarın resim çekip paylaşacağım tartıdan. Kurallara uymak lazım tabi

Allah bi daha yaşatmasın canım çok geçmiş olsun aklına getirmemeye çalış yine öylemi olacağım diye kötü etkilenirsin

Geçmiş olsun Allah tekrarından korusun
Sanal ortamda şakayı çözmek kolay olmuyor

Bu kürü daha bu hafta okudum ama hiç yapmadım
Yapan birinin tavsiye etmesi iyi oldu
Ne kadar süredir yapıyorsun ne gibi etkileri oldu ?
Daha öncede birkaç gün yaptım o zaman evde karantina da idim etkilerine çok dikkat e dememiştim
Bugün tekrar anlattığım şekilde yaptım efsana bağırsak çalıştırıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…