Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sınavlara çalıştığım dönemde çok çok az su içtim ve çok saçma bi hale geldi vücudum son zamanlarda su içsem bile geçmiyor susuzluğum

4.takımın güzelleri günaydın. Nasılsınız çıtırlar? Neler yediniz? Ben sabah 2 yk menemen 300 ml su ve şimdi yeşil çay. Dukan birasını da demliyorum
Günaydın canım ben bugün daha iyiyim yürüyüşe devam dukan birasını içtim kahvaltı etmeyi bekliyorum haşlanmış yumurta yiyeceğim 1 dilim çavdarla peynir zeytin ve yeşillik ile birlikte

4.takımın güzelleri günaydın. Nasılsınız çıtırlar? Neler yediniz? Ben sabah 2 yk menemen 300 ml su ve şimdi yeşil çay. Dukan birasını da demliyorum
Gunaydınnn.. mesajını okuyunca yesıl içmeyı unuttugumu hattladım bu sabah offf ceylan offf
Iyı gelıyor. Ben suan yapıyorum yumurta peynır ot

Boyum 1.65
Ya benım belım kalın omuzlarım kollarım iri duruyo yüzüm oval hemen ıncelıyo fazla alıncada gıdık cıkıyo
Senın kac boyun
156 Boyum
Ya benim de yuzum oval. Hic cenem yok gibi.
Esim gecen cenen cikmis ortaya dedi azcik gitti herhal yuzumden?
En cok yuz ve alt Karin gitsin istiyorum. Tontik yuzum

Gercekten oyle yemeyerek alısıyoruz. Ama ben dun gece 12 de dayanamadım 2 mandalına yedjm 10 gundur meyve yemıyordum ozlemısım cok canım cektı

156 Boyum
Ya benim de yuzum oval. Hic cenem yok gibi.
Esim gecen cenen cikmis ortaya dedi azcik gitti herhal yuzumden?
En cok yuz ve alt Karin gitsin istiyorum. Tontik yuzum
Yaa ne tatlıdır aslında degıldr tontık tenınsan takınca oyle gelıyor hepınızıde merak edıyorum yaaa

Kesinlikle haklisin kaptanim
Su cok buyuk etken
Icmekde zorlananlar icin bir suru alternatifler bulunuyor
Limon, nane, salatalik ve zencefilli su
Veya tarcinli
Daha 10larca cesit vardir

Yarin Ilk 3de olmak hedefimiz olmali. Kotu 1 ay i geride biraktik
Gecen hafta mutlulugunu yine yasayalim

Günaydın kızlaaar

Herkese mutlu ve güzel bir gün olsun.

Dün yediklerimi paylaşarak başlayayım önce:

Kahvaltı: 1 dilim krem peynirli ekmek, 5 zeytin, 1 salatalık
Öğle: 1 kase kuru fasülye, 1 kase beyaz lahana salatası, 1 dilim ekmek
Akşam: 1 dilim humuslu ekmek, 1 haşlanmış patates
Su: 1 litre
Aktivite: 7000 adım

Bugün henüz yapmadım ama kahvaltı için planım:

1 kase muzlu, kuru üzümlü, amaranth patlaklı müsli (Badem sütü ile)
1 kupa sütsüz kahve

Sabah tartıldım ilk günden hemen 1 kiloya yakın gitmiş, ilk günler biliyosunuz fazla su atılıyor. Dün biraz su içmeyi ihmal ettim tabi ama daha dikkat edeceğim.

Hepinizi öpüyorum, sevgiler

Yok kiz tontik. Bende iyimi bilcen

@_Vera_ araya girdim. Ama soyle
Laf atiyorlar birbirlerini sonra sikayete geliyorlar.
Eger birbirlerini laf atip bana sikayet edeceklerse hic baslatmayin. Yada yiyin birbirinizi ama bana gelmeyin dedim. Ben turkce söylüyorum onlar hep danca cevap verir.
Aras da yemiyoruz birbirimizi igrenc diyince gulme tuttu beni. Boylece ortalik sakinledi

Tesekkur ederim sizede
Evet genelde Ilk hafta cok guzel ödem atiyor vucud.
Biraz fazla karbonhidrat olmus aksam. Humus ve ekmek ile kalkip patates i es gecseniz daha iyi olurdu onun disinda guzel.
Yarin tarti fotosunu dort gozle bekliyorum :))
Deneme suresinde de tarti fotografi bekliyorum. Soylemediysem hatirlatayim dedim

Akşam yemeğinde
Hem patates hem ekmek bence sıkıntılı ikisi de karbonhidrat
Mesela patates salatası bence tercih edilebilirdi yanına ayran
Öğleyin de ekmek var
Ekmeği listeden kahvaltı harici çıkarmayı deneyebilir misin ?

Dün akşam 1 cevizi suya koydum kalkar kalkmaz suyu içtim sonra kahve ile cevizi yedim kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar
Bu kürü daha bu hafta okudum ama hiç yapmadım
Yapan birinin tavsiye etmesi iyi oldu
Ne kadar süredir yapıyorsun ne gibi etkileri oldu ?

Gunaydin canim
Ben Danimarkadayim
Dun bas agrisindan cogu mesaja cevap yazamadim. Simdi yazdigini gorunce geldi aklima
Günaydın yaa ben seni de Almanya zannediyordum. Burda 27 Aralık’tan sonra tam kapanma olacak diyorlar bizde kısmetse alınacak tüm büyük eşyaları Salı günü alıp depoya koyacağız Ocak’ta taşınacağımız için. Pandemi stresi ayrı taşınma çok ayrı stres oldu

Ben dün suyu arttırınca ve yeşil çağ içince tartı da çok farketti dayanamayıp tartıldımda o kadar dikkat ediyordum abartı birsey yemiyordum ama su hep az oluyordu öyle olunca metabolizma yeterince çalışmıyor. Bugün suyu 2,5 içersek ve 1 bardak yeşil çay içersek yarın tartı yüzümüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…