Sınavlara çalıştığım dönemde çok çok az su içtim ve çok saçma bi hale geldi vücudum son zamanlarda su içsem bile geçmiyor susuzluğumGünaydın kızlar bugün çok dikkatli gitmeliyiz. Menüler gerçekten hafif olmalı kahve yani kaçamak yapmamalıyız. Yarına tartıda bol eksi görmek istiyorsak feragat edeceğimiz şeyler olmalı.
Gecen hafta azimle birincilik aldık bu hafta niye olmasın dimi ?
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim lütfen kilo vermedeki en büyük etken SU !
Günaydın canım ben bugün daha iyiyim yürüyüşe devam dukan birasını içtim kahvaltı etmeyi bekliyorum haşlanmış yumurta yiyeceğim 1 dilim çavdarla peynir zeytin ve yeşillik ile birlikte4.takımın güzelleri günaydın. Nasılsınız çıtırlar? Neler yediniz? Ben sabah 2 yk menemen 300 ml su ve şimdi yeşil çay. Dukan birasını da demliyorum
Boyum 1.65Ay benimde zayiflasa yuzum. Boyun kacdi? Ilk sayfa ya tiklamaya usendim
Gunaydınnn.. mesajını okuyunca yesıl içmeyı unuttugumu hattladım bu sabah offf ceylan offf4.takımın güzelleri günaydın. Nasılsınız çıtırlar? Neler yediniz? Ben sabah 2 yk menemen 300 ml su ve şimdi yeşil çay. Dukan birasını da demliyorum
Hoşbulduk BuketcimHoş geldiniz
156 BoyumBoyum 1.65
Ya benım belım kalın omuzlarım kollarım iri duruyoyüzüm oval hemen ıncelıyo fazla alıncada gıdık cıkıyo
Senın kac boyun
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Gercekten oyle yemeyerek alısıyoruz. Ama ben dun gece 12 de dayanamadım 2 mandalına yedjm 10 gundur meyve yemıyordum ozlemısım cok canım cektıGunumuz, gonlumuz aydin olsun...
Kaval kemiklerim halâ sizim sizim sizliyor.
Daha cok erken.
Insaallah gecer de, ben de mutfagimda rahat rahat adimlamami yaparim.
Sagliksiz lezzetleri yememede israrci olarak, beynimize unutturmaya canli ornek.
Bir cok hanim gibi regl doneminde cikolata canim cekerdi.
Uzuuuun zamandir yemiyorum ya, gozumu acinca aklima cikolata degil, kuru incir ve gun kurusu kayisi geldi.
Hemen kalktim birer tane yedim, uzerine de 400 ml'lik ilik suyumu ictim.
Bir tasla iki kus...
Yaa ne tatlıdır156 Boyum
Ya benim de yuzum oval. Hic cenem yok gibi.
Esim gecen cenen cikmis ortaya dedi azcik gitti herhal yuzumden?
En cok yuz ve alt Karin gitsin istiyorum. Tontik yuzum
Kesinlikle haklisin kaptanimGünaydın kızlar bugün çok dikkatli gitmeliyiz. Menüler gerçekten hafif olmalı kahve yani kaçamak yapmamalıyız. Yarına tartıda bol eksi görmek istiyorsak feragat edeceğimiz şeyler olmalı.
Gecen hafta azimle birincilik aldık bu hafta niye olmasın dimi ?
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim lütfen kilo vermedeki en büyük etken SU !
Yok kiz tontik. Bende iyimi bilcenGercekten oyle yemeyerek alısıyoruz. Ama ben dun gece 12 de dayanamadım 2 mandalına yedjm 10 gundur meyve yemıyordum ozlemısım cok canım cektı
Yaa ne tatlıdıraslında degıldr tontık tenınsan takınca oyle gelıyor hepınızıde merak edıyorum yaaa
Tesekkur ederim sizedeGünaydın kızlaaar
Herkese mutlu ve güzel bir gün olsun.
Dün yediklerimi paylaşarak başlayayım önce:
Kahvaltı: 1 dilim krem peynirli ekmek, 5 zeytin, 1 salatalık
Öğle: 1 kase kuru fasülye, 1 kase beyaz lahana salatası, 1 dilim ekmek
Akşam: 1 dilim humuslu ekmek, 1 haşlanmış patates
Su: 1 litre
Aktivite: 7000 adım
Bugün henüz yapmadım ama kahvaltı için planım:
1 kase muzlu, kuru üzümlü, amaranth patlaklı müsli (Badem sütü ile)
1 kupa sütsüz kahve
Sabah tartıldım ilk günden hemen 1 kiloya yakın gitmiş, ilk günler biliyosunuz fazla su atılıyor. Dün biraz su içmeyi ihmal ettim tabi ama daha dikkat edeceğim.
Hepinizi öpüyorum, sevgiler
Dün akşam 1 cevizi suya koydum kalkar kalkmaz suyu içtim sonra kahve ile cevizi yedim kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlarKızlar bugün 1 inciri 1 bardak sütle kaynattım ve yedim
Akşam yemeğindeGünaydın kızlaaar
Herkese mutlu ve güzel bir gün olsun.
Dün yediklerimi paylaşarak başlayayım önce:
Kahvaltı: 1 dilim krem peynirli ekmek, 5 zeytin, 1 salatalık
Öğle: 1 kase kuru fasülye, 1 kase beyaz lahana salatası, 1 dilim ekmek
Akşam: 1 dilim humuslu ekmek, 1 haşlanmış patates
Su: 1 litre
Aktivite: 7000 adım
Bugün henüz yapmadım ama kahvaltı için planım:
1 kase muzlu, kuru üzümlü, amaranth patlaklı müsli (Badem sütü ile)
1 kupa sütsüz kahve
Sabah tartıldım ilk günden hemen 1 kiloya yakın gitmiş, ilk günler biliyosunuz fazla su atılıyor. Dün biraz su içmeyi ihmal ettim tabi ama daha dikkat edeceğim.
Hepinizi öpüyorum, sevgiler
Bu kürü daha bu hafta okudum ama hiç yapmadımDün akşam 1 cevizi suya koydum kalkar kalkmaz suyu içtim sonra kahve ile cevizi yedim kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar
GünaydınGunaydin canim
Ben Danimarkadayim
Dun bas agrisindan cogu mesaja cevap yazamadim. Simdi yazdigini gorunce geldi aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?