Afiyet olsun cnmPazartesi menüm
10:00
Domatesli yumurta, 1 küçük dilim peynir, kapya biber, 2 küçük dilim zeytinli ekmek
13:30
1 mandalina, 10 çiğ badem, yeşil çay
17:00
1 porsiyon kadar kuru fasülye, salata
19:00 gibi de yeşil çay içeceğim
Su: 2,5 lt tamamlayacağım
Spor: şimdilik 3500 adım biraz sonra Leslie yapmaya çalışacağım. En son adımları eklerim
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans
Çok geçmiş olsun tekrardan ben de ilerde sormuştum ama sen yazmışın yeni gördümSelam kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederimçok şükür kızıl hast değilmiş. 10 aylıkken olmuştu viral 6. Hastalık diye birsey ondan olmuş yine. Ateş bitmişti zaten şimdi döküntüler için rahatlatıcı krem verdi sadece. 3-5 güne kızarıklarda kaybolur inş
Cok gecmis olsun canim. Suan diyeti degil sagligini dusun.Kızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Menu yazar etıket yaparım titriyorum suan
Sevindim canim. Cocuklar hic hasta olmasa keskeSelam kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederimçok şükür kızıl hast değilmiş. 10 aylıkken olmuştu viral 6. Hastalık diye birsey ondan olmuş yine. Ateş bitmişti zaten şimdi döküntüler için rahatlatıcı krem verdi sadece. 3-5 güne kızarıklarda kaybolur inş
Geçmiş olsunKızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Inceldim ama tartiya yansimiyor diyenlere...
Kizlar damadim yillardir spor salonunda calisiyor.
Yuruyus ve kosu haricindeki agirlikli veya agirliksiz yapilan kas guclendirici calismalarin, zayiflatmadigini soyluyor...
Kas kutlesi artiyor, incelme olsa da tartiya arti olarak bile yansiyabildigini soyluyor.
Zayiflamak isteyen kosu veya tempolu yuruyus yapsin.
Daha onceden de dedim ama, sakalim yok iste...
YaaaKızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Kahvaltı öncesi
Ceviz kürü
Kahvaltı
1 yumurta ,7zeytin,1.5 kk peynir, 4 yk domates suyu zeytinyağlı, 1 dilim ekmek ,3 fincan
1.ara
1 fincan papatya çayı +3 çubuk grissini
2.ara
1elma + 1 mandalin
Akşam
2 kepçe kuru fasulye
3 yk pilav
3 yk brokoli salatası
4 yk yoğurt
Su miktarı ve adım sayımı sonraya bıraktım
@CanTorunArrietty_ @_Vera_ sedulu
Iyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta ile omlet
5 zeytin
1 t.k tahin pekmez
Ara
1 havuç
1 trabzon hurması
Akşam
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
5 tane yaprak sarma
Su =2 litre
Spor
11000 adım =550 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Melegimkorusun
Menumu de yazayim.
Sabah sucuklu menemen peynir 2 dilim ekmek
Ara yarim dilim kek
Aksam yogurt kapya biberi salata 1 yk kavurma
Ara elma
Su 2 litre
Spor 20 sguat 40 ip (cezami cektim)
5000 adim atmaya calisacagim.
Arrietty_ @_Vera_
@Night owl esim kusura bakma bugune kadar pek aktif olamadim. Yarindan utibaren daha aktif olacagim
Afiyet olsun kızlarPazartesi menüm
10:00
Domatesli yumurta, 1 küçük dilim peynir, kapya biber, 2 küçük dilim zeytinli ekmek
13:30
1 mandalina, 10 çiğ badem, yeşil çay
17:00
1 porsiyon kadar kuru fasülye, salata
19:00 gibi de yeşil çay içeceğim
Su: 2,5 lt tamamlayacağım
Spor: şimdilik 3500 adım biraz sonra Leslie yapmaya çalışacağım. En son adımları eklerim
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans
Ay ne güzel geçmiş gününÇok yorucu bir gün Dü eve de geç geldik offf menü vereyim
A arriettyvera JaneRizzoli
07.00 1 haşlama yumurta 4 zeytin az peynir 1 dilim ekmek
12.00 1 kepçe tavuk suyu çorba
1 kepçe ıspanak
19.30 1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe karnabahar yemeği
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canım adımın 450 puan yapıyor ev işlerini puan hesaplamasından kaldırmıştık zaten ondan puan alamıyorsun. Su biraz daha içebilirsin yatmadan önce az olmuş
Yarın daha dikkatli olursun ortimmmpamukskr sabah muffinle başladım. Hc unu-kuru dut vs var içinde. 2 taneyle başlayıp gün içinde toplam 6 tane yedim
Peynirli tost nohut unundan
Off geçmiş olsun. Lütfen enerjini yükseltecek seyleri ihmal etme.Kızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Afiyet olsun canım hiç bişe yememişsin yaa doydun mu peki adımın şahane maşallah@_Vera_Arrietty_ E English_teacherrr
Ben sabah kahvalti yapmadım
Oglen yumurta yulaf ezmesi kuru üzüm yedim.
Arada hic bisey yemedim
Aksam 1 kase corba 2 kofte salata yagsiz limonsuz
400 puan
13519 adim
2 lt su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?