Moral bozmak yokallah razı olsun moral oldun hahahhaha
Canım @_Ayşem de söylemiş çok fazla suda böbreğini çok çalıştırıyor bence sen gayet güzel su içiyorsun.Bende bünyeyi hizlandirmak için daha fazla içmeye niyetlendim bakalım ne olacak
Kaptanım taytın dar ondan mı acaba?Mesela en en Güncel halim
Ama ben daha ince goruyorum aynada. Fotograf niye boyle
Çok geçmiş olsun canımİnş canımgeçen haftalarda da öyle oldu bu hafta sonu ödül yaptım birde oğlum rahatsız diye gece sürekli kalkıyoruz ateşlendi mi diye uykusuzlukta var tabi ondan sanırım. Bugün vücudunda döküntüler başladı burada kızıl diye bir hastalık var ondan oldu sanırım geçen kreşte ondan çıkmıştı. öğleden sonra randevu aldım götüreceğim
Canan Karatay hocama göre eger kahvaltıda bir ısırık ekmek yeseniz yada vucutta şekere dönüşen bir şey açlık bu sebeple oluyor.açlık hissedince kilo mu veriyorsun ben sürekli açım ama faydası 000000 şaka bi yana evet kesinlikle bende çok aç hissediyorum ama yemeğime 1 saat kaldı 5te yiyip bitiricem
Canım daha yeni @_Vera_ yada yazdım eger iki ögün yapıyorsan ekmek yeme daha kolay olur.İyi yapmışsın. Sabah 3-5 zeytin ve ekmeği de 1 dilim yapsan daha iyi. Akşamı da iyi planlamışsın. Ekmek beyaz ekmek dışında çeşit varsa sadece 1 dilim olsun, hatta olsun. Sabah yememişsin bir dilim. Beyaz ekmekse asla yeme. Akşamı kapattıktan sora salata veya yoğurt olur dayanamazsan ama meyve asla olmasın. Meyve bildiğin şeker. Emeklerin boşa gitmesin. Suyu da ne kadar içiyosun bilmiyorum ama bu hafta 2-2,50 olsun. 5 gün böyle dene
Canım poğaca yerse 3 4saat sonra acıkır.Tamam ekmeği boşver, yarın bi değişiklik yapıp sabah iki poğaça yiyip akşama kadar 8 saat yeme. Bence bi değişiklik olacakspor çok yapıyorsan ağır olmasın ödem olmaması için
Çok severimKahvaltı sonrası chloe yaptım adımlama yaptım canım. Şimdileri akşam yemeği hazırlıyorum ben corba ve brokoli salatası yiyeceğim akşam
Bende bayılırım sabah ogle akşam her türlüsünü yiyebilirimÇok severim
Normalde öyle evet o an doyurup sora daha çok acıktırıyor. Ama bana diğer kahvaltılıklar da da aynısı oluyor. Bi güncük deneyebilir diye düşündümCanım poğaca yerse 3 4saat sonra acıkır.
Kıymalı da çok güzel oluyorBende bayılırım sabah ogle akşam her türlüsünü yiyebilirim
Ya kizlar harikasiniz.
Evet canım biliyorum ama arada bir şaşırtayım vücudu dedimCanım @_Ayşem de söylemiş çok fazla suda böbreğini çok çalıştırıyor bence sen gayet güzel su içiyorsun.
Canan Karataya saygım ve inancım sonsuz bence işinin ehli ama değeri bilinmiyorCanan Karatay hocama göre eger kahvaltıda bir ısırık ekmek yeseniz yada vucutta şekere dönüşen bir şey açlık bu sebeple oluyor.
Sabah 2 yumurta (köy yumurtası) peynir zeytin bolca ceviz yerseniz acıkmıyorsunus.
Evet mantıklı :) ama veremiyorum diyor ya sadece bir günlük deneme amaçlı.Canım daha yeni @_Vera_ yada yazdım eger iki ögün yapıyorsan ekmek yeme daha kolay olur.
Akşam tekrar kontrol edeyimHenüz spora vakit ayiramadim, yemek, çamaşır ve temizlikle ilgilendim. Kahvaltıyı 11:30 da yaptım, sütlü kahveli ara öğün ve saat 17:30 gibi akşam yemeği yiyeceğim.
Bir de bizim toplamadır puanı daha fazla değil mi? Benim dün 500 üstüydü puan.
Aslında doğru tabi ki ama şaşırtmak maksatCanan Karataya saygım ve inancım sonsuz bence işinin ehli ama değeri bilinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?