- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Fazla maalesef veraabla bunu bana diyosun dimiçokkk haklısın ama işte yaşım genç heves ediyorum sporlara yapıyorum etkisini de görüyorum vallahi ama tartıda artı görünce gelip buralarda ağlıyorum.Eee kendi düşen ağlamaz derler ama işte ben düşüp ağlasam beni teselli etseniz olmaz mı reglden sonra incelme tablosuna ölçülerimi yazıcam bakalım ne kadar incelmişim.Bu arada şimdi herkes beni kovalıcak ama karın kası kol kası yapmaya karar verdim 63 kgyi görünce ki zor görürüm
eşim menün çok hafif maşallah sana
menün çok güzel abla
güzel bir gün olmuş canım
çok geçmiş olsun
menü çok güzel
bugün gerçekten çok az yemişsin veee adımlar şahane
menü çok güzel
afiyet olsunn ama fazla mı acep gerçi sen cumaya 1.5 kg verirsin işi çözmüşsün
çok az yemişsin canım
şahanesin abla
eksinin azı çoğu olmaz eksi eksidir. tebriklerKizlar bugun misafirlarim gelecek diye firsatim olmadi girmeye. Kontrol tartimi da yazayim
Cuma 65.8
Pazartesi 65.7
Fark 0.1
çok güzel bir gün olmuşMenumu de yazayim.
Sabah sucuklu menemen peynir 2 dilim ekmek
Ara yarim dilim kek
Aksam yogurt kapya biberi salata 1 yk kavurma
Ara elma
Su 2 litre
Spor 20 sguat 40 ip (cezami cektim)
5000 adim atmaya calisacagim.
Arrietty_ @_Vera_
@Night owl esim kusura bakma bugune kadar pek aktif olamadim. Yarindan utibaren daha aktif olacagim
yaa çok geçmiş olsun inşallah korona felan değildir bizi de haberdar et lütfenKızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Menu yazar etıket yaparım titriyorum suan
menün ve sporların şahane canımİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah yumurta salatası 1 mercimek ekmek peynir 3 zeytin 1 tk fıstık ezmesi
Öğle tarçınlı türk kahvesi
Akşam 200 gr tavuklu patlıcan güveç 1 bardak ayran kış salatası
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 30 dk ×7=210
60 dk yürüyüş ×4=240 puan
Toplam adım 10000
Toplam puan 450 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
bak cumaya bunlara rağmen 1 kg eksi çıkarsan merdanemle kovalarım ben eksi çıkanı merdaneyle kovalıyorum artık ölücem çünkü stresten her gün artılar ekleniyor bana hahahah şaka yapıyorum tabii ki menülerin ketoya uygun olursa etki etmez benceFazla maalesef vera
Perşembe de kalabalık misafirim geliyor
Cuma akşam gidecekler
Hunharca yeriz kesin
Diz-bacak calis oncesinde, sakatlanmalari engeller insaallah...Bende ise tin tin yürümek yerine 3 dk tempolu yuruyup 1 dk yavas kosayim 1 hafta diyorum.
Sonra 2 - 2 bir sonraki hafta
Yavas yavas alisayim.
2019 da hafif sakatlamistim kendimi. 5km kosuya katildigimda. Bu sefer acelem yok. Seviyorum kosmayi ben. Ama acik havada
Diz-bacak gunde uc kez, toplamda 1 saat yapiyorum.@_Vera_ niye kovaliyalim kiz.
Bende kas seviyorum
Crossfit de ki kizlar varya nasil guzeldi
Ama önce 55 olmam lazim. Sonra kas
Karar verdim Bende
Sadece kosu/yuruyus /bisiklet e agirlik verecegim
Birde bacak egzersizi 15dklik
abla bunu bana diyosun dimiçokkk haklısın ama işte yaşım genç heves ediyorum sporlara yapıyorum etkisini de görüyorum vallahi ama tartıda artı görünce gelip buralarda ağlıyorum.Eee kendi düşen ağlamaz derler ama işte ben düşüp ağlasam beni teselli etseniz olmaz mı reglden sonra incelme tablosuna ölçülerimi yazıcam bakalım ne kadar incelmişim.Bu arada şimdi herkes beni kovalıcak ama karın kası kol kası yapmaya karar verdim 63 kgyi görünce ki zor görürüm
menün çok güzel abla
çok geçmiş olsun
menü çok güzel
menü çok güzel
çok az yemişsin canım
şahanesin abla
Cok teşekkür ederim. Evet simdilik zayıflamak istiyorumAmacin zayiflamaksa yuruyus ve kosu.
Tabi ki simdilik...
Ideal kilona yaklasinca da kaslara yonelik daha agir calisabilirsin.
Bu bana soylenen...
Valla hem kaslara yuklenip, sonra da aglayan herkese dedim...abla bunu bana diyosun dimiçokkk haklısın ama işte yaşım genç heves ediyorum sporlara yapıyorum etkisini de görüyorum vallahi ama tartıda artı görünce gelip buralarda ağlıyorum.Eee kendi düşen ağlamaz derler ama işte ben düşüp ağlasam beni teselli etseniz olmaz mı reglden sonra incelme tablosuna ölçülerimi yazıcam bakalım ne kadar incelmişim.Bu arada şimdi herkes beni kovalıcak ama karın kası kol kası yapmaya karar verdim 63 kgyi görünce ki zor görürüm
menün çok güzel abla
çok geçmiş olsun
menü çok güzel
menü çok güzel
çok az yemişsin canım
şahanesin abla
Isinma seklinde mi Abla? Yoksa belirli dusundugun bir video filan mi varDiz-bacak calis oncesinde, sakatlanmalari engeller insaallah...
Ben de istesem tin tin gidemiyorum iste.
Gitmeye calisirken daha cok yoruluyorum...
Bugün annem de bana böyle dedi gidip yapıyorsun o zor zor sporları sonra gelip evde ağlıyorsun kızım bizim ne günahımız var yapma diyo ahahaha abla hem kilo veriyim hemde kaslanıyım istiyorum olmuyor mu öyle Bi sistem yok mu yaza beni gören vaay hem çok zayıflamış hemde Usain Bolt olmuş desin istiyorum,Valla hem kaslara yuklenip, sonra da aglayan herkese dedim...
Ne aceleniz var anlamiyorum ki...
Once ver kilolarini, sonra kaslara yuklen...
Hem sofor mahali, hem cam kenari olmuyor be gülüm...Bugün annem de bana böyle dedi gidip yapıyorsun o zor zor sporları sonra gelip evde ağlıyorsun kızım bizim ne günahımız var yapma diyo ahahaha abla hem kilo veriyim hemde kaslanıyım istiyorum olmuyor mu öyle Bi sistem yok mu yaza beni gören vaay hem çok zayıflamış hemde Usain Bolt olmuş desin istiyorum,
Sanmam dikkat edebileceğimibak cumaya bunlara rağmen 1 kg eksi çıkarsan merdanemle kovalarım ben eksi çıkanı merdaneyle kovalıyorum artık ölücem çünkü stresten her gün artılar ekleniyor bana hahahah şaka yapıyorum tabii ki menülerin ketoya uygun olursa etki etmez bence
Ben karma yaptim kendime...Isinma seklinde mi Abla? Yoksa belirli dusundugun bir video filan mi var
Bugün annemle 3 saat birbirimizi yedik ben sabah korkunç artıyı görünce bir ağladım bir ağladım. Onunda artık sabır taşı çatladı galiba diyo toplayıp alacam elinden o telefonu bilgisayarı izleyip izleyip yapıyorsun gelip diyorsun anne bak karnım nasıl sert sünger mi o sert olan diyo haklı kadın sporu azaltıyorum sadece adıma düşürüyorum yine tavuk totosu ne kadar tövbe tutar bilmiyorum.Sanmam dikkat edebileceğimi
Yapar yapar yeriz
Ben yemiyorum normalde çünkü yapmıyorum
Senin artıları hep söylüyorum ki ben
Sporu abartıyorsun
Abla bak burda söz vermiyorum sporu adımlama olarak yapıcam artıkHem sofor mahali, hem cam kenari olmuyor be gülüm...
Sen bilin...Abla bak burda söz vermiyorum sporu adımlama olarak yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?