Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsiniz kizlar?
2. yesil cayimi da ictim...
Bugunku yuruyusu kapattim, artik evde ne kadar olursa diyordum kiii, esim yatsidan sonra 35-40 dk yuruyelim mi dedi...
Ben de kiyamadim.
Bu aralar biraz ihmal etti.
Hafta sonu beraber cikinca da hosuna gitti...
Ne yalan soyliyeyim benim de hosuma gitti...
Acik havada yapilan yuruyusun tadi coook baska...

Inceldim ama tartiya yansimiyor diyenlere...
Kizlar damadim yillardir spor salonunda calisiyor.
Yuruyus ve kosu haricindeki agirlikli veya agirliksiz yapilan kas guclendirici calismalarin, zayiflatmadigini soyluyor...
Kas kutlesi artiyor, incelme olsa da tartiya arti olarak bile yansiyabildigini soyluyor.
Zayiflamak isteyen kosu veya tempolu yuruyus yapsin.
Daha onceden de dedim ama, sakalim yok iste...

Çok haklısın bugün böyle yaptım hiç acıkmadım

Evet kas kütlesi artıyor ama metabolizma da hızlanıyor. Herkesin vücudu farklı tabi, ben pilates yaptıkça, kendimi daha enerjik hissediyorum. Ama tabi tartıda da biraz artı geliyor

Ben yemek kısmını bitirdim.

11:30 2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 3 zeytin, bol dereotu

15:30 1 sütlü kahve, 12 fındık

17:00 3 köfte, 2 kasık pırasa yemeği, 2 kasık brokoli, 4 kasık salata, 4 kasık yoğurt

Gün içinde bir litre maydonozlu limonlu şu içtim, 1.5 litre normal şu içtim.

Spor bilgileri daha sonra

Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Gayet güzel hafif menü olmuş canım erkenden kapamışsın yemek olayını o da metabolizmaya etki eder. Afiyet olsun

Kahvaltı öncesi
Ceviz kürü

Kahvaltı
1 yumurta ,7zeytin,1.5 kk peynir, 4 yk domates suyu zeytinyağlı, 1 dilim ekmek ,3 fincan

1.ara

1 fincan papatya çayı +3 çubuk grissini

2.ara

1elma + 1 mandalin

Akşam

2 kepçe kuru fasulye
3 yk pilav
3 yk brokoli salatası
4 yk yoğurt

Su miktarı ve adım sayımı sonraya bıraktım

CanTorun Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Ya aslında biz yanlış yapmıyoruz bende de oldu bugün kaç kez girip düzelttim nick değişiklikleri oldu ya etkiletler bozuldu seni unutmadık canım benim ama ben senin eskisi gibi aktif olmanı çok isterim
Dogrudur ya. Bu arada cezalarimi da yaptim. 20 sguat 40 ip yaptim.

Menumu de yazayim.
Sabah sucuklu menemen peynir 2 dilim ekmek
Ara yarim dilim kek
Aksam yogurt kapya biberi salata 1 yk kavurma
Ara elma
Su 2 litre
Spor 20 sguat 40 ip (cezami cektim)
5000 adim atmaya calisacagim.
Arrietty_ @_Vera_
@Night owl
esim kusura bakma bugune kadar pek aktif olamadim. Yarindan utibaren daha aktif olacagim

Selam kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim çok şükür kızıl hast değilmiş. 10 aylıkken olmuştu viral 6. Hastalık diye birsey ondan olmuş yine. Ateş bitmişti zaten şimdi döküntüler için rahatlatıcı krem verdi sadece. 3-5 güne kızarıklarda kaybolur inş

esmeriiim bu hafta nasil? gidiyor mukilolar?
Ben takildim .

Vazgecmek istemiyorum. Ama veremedikce sinir olmaya basladim. Acaba kaslarim mi ağırlık yapıyor. Çünkü daralmayi görüyorum

Canım bıkma belkide direnç kilon olabilir.
Benim bu işten anladığım devam edebilmek geçenlerde dedinki 5kilo verdim dikkat etmeyip bi 5kilo daha alsaydın şimdi 10 kg fazlan olacaktı.
Bide böyle bak

Kızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Menu yazar etıket yaparım titriyorum suan

Pazartesi menüm
10:00
Domatesli yumurta, 1 küçük dilim peynir, kapya biber, 2 küçük dilim zeytinli ekmek

13:30
1 mandalina, 10 çiğ badem, yeşil çay

17:00
1 porsiyon kadar kuru fasülye, salata

19:00 gibi de yeşil çay içeceğim

Su: 2,5 lt tamamlayacağım
Spor: şimdilik 3500 adım biraz sonra Leslie yapmaya çalışacağım. En son adımları eklerim
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans

Kızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine geçmezse muhakkak görün doktora

Çok geçmiş olsun cnm bence diyetini boz sağlığına bak bir günden bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…