Çok haklısın bugün böyle yaptım hiç acıkmadımCanan Karatay hocama göre eger kahvaltıda bir ısırık ekmek yeseniz yada vucutta şekere dönüşen bir şey açlık bu sebeple oluyor.
Sabah 2 yumurta (köy yumurtası) peynir zeytin bolca ceviz yerseniz acıkmıyorsunus.
Evet kas kütlesi artıyor ama metabolizma da hızlanıyor. Herkesin vücudu farklı tabi, ben pilates yaptıkça, kendimi daha enerjik hissediyorum. Ama tabi tartıda da biraz artı geliyorInceldim ama tartiya yansimiyor diyenlere...
Kizlar damadim yillardir spor salonunda calisiyor.
Yuruyus ve kosu haricindeki agirlikli veya agirliksiz yapilan kas guclendirici calismalarin, zayiflatmadigini soyluyor...
Kas kutlesi artiyor, incelme olsa da tartiya arti olarak bile yansiyabildigini soyluyor.
Zayiflamak isteyen kosu veya tempolu yuruyus yapsin.
Daha onceden de dedim ama, sakalim yok iste...
Gayet güzel hafif menü olmuş canım erkenden kapamışsın yemek olayını o da metabolizmaya etki eder. Afiyet olsunBen yemek kısmını bitirdim.
11:30 2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 3 zeytin, bol dereotu
15:30 1 sütlü kahve, 12 fındık
17:00 3 köfte, 2 kasık pırasa yemeği, 2 kasık brokoli, 4 kasık salata, 4 kasık yoğurt
Gün içinde bir litre maydonozlu limonlu şu içtim, 1.5 litre normal şu içtim.
Spor bilgileri daha sonra
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Çok sağol, bir de böyle deneyeyimGayet güzel hafif menü olmuş canım erkenden kapamışsın yemek olayını o da metabolizmaya etki eder. Afiyet olsun
Dogrudur ya. Bu arada cezalarimi da yaptim. 20 sguat 40 ip yaptim.Ya aslında biz yanlış yapmıyoruz bende de oldu bugün kaç kez girip düzelttim nick değişiklikleri oldu ya etkiletler bozuldu seni unutmadık canım benim ama ben senin eskisi gibi aktif olmanı çok isterim
Afiyet olsun canım menün güzel olmuşIyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta ile omlet
5 zeytin
1 t.k tahin pekmez
Ara
1 havuç
1 trabzon hurması
Akşam
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
5 tane yaprak sarma
Su =2 litre
Spor
11000 adım =550 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
esmeriiim bu hafta nasil? gidiyor mukilolar?
Ben takildim .
Vazgecmek istemiyorum. Ama veremedikce sinir olmaya basladim. Acaba kaslarim mi ağırlık yapıyor. Çünkü daralmayi görüyorum
Canım bıkma belkide direnç kilon olabilir.
Benim bu işten anladığım devam edebilmek geçenlerde dedinki 5kilo verdim dikkat etmeyip bi 5kilo daha alsaydın şimdi 10 kg fazlan olacaktı.
Bide böyle bak
Kızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetıesmeriiim isterse tabiki olurum.
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine geçmezse muhakkak görün doktoraKızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Menu yazar etıket yaparım titriyorum suan
Sağol cnm oğlun nasıl oldu götürdünmü doktoraAfiyet olsun canım menün güzel olmuş
Çok geçmiş olsun cnm bence diyetini boz sağlığına bak bir günden bişey olmazKızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Menu yazar etıket yaparım titriyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?