Cok cok teşekkür ederim canim.benim önümde göbeğim hala şişşş halaa duruyor yalnız dokununc sertleşmiş pilatesler işe yaradı ama belli değil hahahaha ödemin varsa atar dukan birası afiyet olsun canım
Ben sendeki sıkılasmanin oldukça iyi olduğunu düşünüyorum, cok istikrarlısın, güzel sonuçlar alacaksın. Ben bile çok spor yapamama rağmen sarkan göbeğim gitti, tabi yine var da en azından sarkmıyor@_Vera_ canim programın rest günleri oluyor onda yapmıyorum zaten ama bu hafta epey yoğundu program az kaldı neyseki bakalım bir ay sonunda ne kadar sıkılaşma olacak merak ediyorum. Kalça göbek ve baldır biraz toparladı
Bir an önce eski kot pantolonlarıma girmek için istikrarlı oluyorum iki sene dolapta bekledilerBen sendeki sıkılasmanin oldukça iyi olduğunu düşünüyorum, cok istikrarlısın, güzel sonuçlar alacaksın. Ben bile çok spor yapamama rağmen sarkan göbeğim gitti, tabi yine var da en azından sarkmıyor
Merhaba takima hosgeldinizKullanıcı Adı :rockandroll
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:muğla
Boyunuz :170
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : yıllardır aynı kilodayım zayıf bir vücut istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıf ve atletik bir vucut istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? katilmadım
Artmaya başladı mi vakalar ? Çocuklar okula gidiyorlar mi ? Sen dinlenmene bak canım kolay degil yaptığın işKizlar felaket yogunum. Noel de isde olmak berbat birsey.
Hastalik var ve az kisiyiz :/
Aksam canim cikmis olmaz ise gelecegim.
Malesef yarin de Isteyim
Umarim iyisinizdir
Hic gecmis de yapmadim
Ah canım yaa kolay gelsinKizlar felaket yogunum. Noel de isde olmak berbat birsey.
Malesef yarin de Isteyim
Umarim iyisinizdir
Hic gecmis de yapmadim
Afiyet olsun canım güzel bir plan olmuş yarın güzel bir eksi gelir inşBen de bugün iki yumurtalı omlet yaptım, yanına 1 dilim ekmek, 7 zeytin ve bol yeşillik, özellikle maydonoz yedim, dukan birası içtim. Şimdi maydonozlu limonlu sıcak su içeceğim 2 bardak.
Akşam balık salata olacak. Meyveyi de arada yiyeceğim. Bugün yeşil elma olsun
Evet 1 aydir artisda aslinda.Artmaya başladı mi vakalar ? Çocuklar okula gidiyorlar mi ? Sen dinlenmene bak canım kolay degil yaptığın iş
Merhabalarrr.
Ben de aynı durumdayım, dolaptaki kıyafetlerimin % 70 ini giyemiyorum, herhalde şu an alt bedenim 44, üst bedenim 42. Dolaptakilerde genelde 38-40 beden.Bir an önce eski kot pantolonlarıma girmek için istikrarlı oluyorum iki sene dolapta bekledilergeçen eski taytımı denedim kalça kısmından güzel girdi göbek azıcık daha küçülse tam olacak eskiden de kalçalarım çok küçük değildi 95-97 cm civarındaydı
Kolay gelsinKizlar felaket yogunum. Noel de isde olmak berbat birsey.
Malesef yarin de Isteyim
Umarim iyisinizdir
Hic gecmis de yapmadim
Insallah hepimiz güzel eksiler görürüzAfiyet olsun canım güzel bir plan olmuş yarın güzel bir eksi gelir inş
Hoş geldin, burası kilo verme konusunda oldukça motive edici oluyor, çok iyi yapmışsın katılmakla
Bu yaz o kıyafetler giyilecekBen de aynı durumdayım, dolaptaki kıyafetlerimin % 70 ini giyemiyorum, herhalde şu an alt bedenim 44, üst bedenim 42. Dolaptakilerde genelde 38-40 beden.
Gün içinde de gelip yazabilirsin buraya yediklerini. Paylaşım olur eksi ya da artı ne varsa söyleriz takımda. Akşam en son toplu yazıyoruz gözden bir şey kaçmasın diye. Hem sohbet dönüyor birbirimizi tanıyoruz
İyi ki kapalı okullar yoksa daha fena artardı çocuklar büyük oranda taşıyıcı oluyor. Şimdi kişi sayısı da az sana daha fazla iş düşüyor tabi yeni eleman alsalar bari bir an önceEvet 1 aydir artisda aslinda.
Suan dusus basladi deniyor.
Okullar Noel tatili diye kapali.
Bizim is yerinden 2 kisi pozitif. Benimle ayni bolumden degil.
Yaslilardan cok cocuklari zor valla
Merhaba canım heyecanın sana çok güzel bir azim getirir ve hayallerin gerçek olur inşallah. Sigarayı bırakmana çok sevindim kendine zarar veren şeylerden uzaklaşıp bol spor ve sağlıklı beslenme ile yoluna devam etmen çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?