Amin canım.. valla senin denem üzerine gittim kan verdim sendende negtif çıkıp hamileymişsin ya dedim acaba aynı durumu yaşıyo olabilirmiyimHayirlisi olsun insallah
Olabilir canim. Cunku brn cok emin gitmisyim hastaneye. Doktorumlada aram iyiydi. Dedim hamile degilim ama hasta olmuyorum. Ultrasonda cikinca bqya komik olmustuAmin canım.. valla senin denem üzerine gittim kan verdim sendende negtif çıkıp hamileymişsin ya dedim acaba aynı durumu yaşıyo olabilirmiyim
Valla benimkide pozitifse ailecek şok olcazOlabilir canim. Cunku brn cok emin gitmisyim hastaneye. Doktorumlada aram iyiydi. Dedim hamile degilim ama hasta olmuyorum. Ultrasonda cikinca bqya komik olmustu
Valla benimkide pozitifse ailecek şok olcazzamanda geçmiyoki
Tabii olmazsa olmaz bende çok severim ama bu sefer yağsız tuzsuz yapacağım en masumu bu hiç olmazsa zararlılardan az yerim
Bende bozmam sanırım zaten oğlumla benim evde eşim çalışıyo akşamAkşam menü planlarınız nasıl kızlar?
Ben fırında köfte patates yapacağım sadece köftelerden yiyeceğim bir de tarhana çorbası.
Eşim rus salatası ve haydari de aldi bir tek haydari tadarım bu kadar çabaladım tek gün icin bozamam diyeti
Diyetisyen kontrolunde misin canimYok kız çok yiyemem ki bugün kü verdiğim gramlara yazık olur
Ben 1 ocakta başlayacagim diyete onun için herşeyi yiyebilir bir kapasitem olsada eşim calisiyor zaten çocuklarla ben normal takılırız. Et sote yaptım yanında pilav ve çorba salataAkşam menü planlarınız nasıl kızlar?
Ben fırında köfte patates yapacağım sadece köftelerden yiyeceğim bir de tarhana çorbası.
Eşim rus salatası ve haydari de aldi bir tek haydari tadarım bu kadar çabaladım tek gün icin bozamam diyeti
Ahahah deli yaaHerkese iyi yıllar inşallah 2020 yi aratmayan sağlıklı , bereketli bir yıl olur. Eşim 32 saattir pasta yapıyor hala da sipariş varmış heryil 48 saat full çalışır bu dönemde ama sözde bizim memlekette kimse yılbaşı kutlamaz acaba pastaları kim yiyor :) beni sadece yılbaşı öncesi aldatmiyorsa tabi
hayırlı yyolculuklar canımMerhaba, iki çocukla sabah 7 den beri yoldayım, yolculuk bitmek üzeresağlıklı şeyler yemeye çalıştım, umarım aksam da hafif geçer, yarin güzel bir sonuç alırım. Pek su içemedim, varınca telafi edeceğim.
Kaç yaşında çocuklar küçükse çok çok zormuş ilk defa bu yil tecrübe ettim . 1 taneyken çok kolaymış meğerMerhaba, iki çocukla sabah 7 den beri yoldayım, yolculuk bitmek üzeresağlıklı şeyler yemeye çalıştım, umarım aksam da hafif geçer, yarin güzel bir sonuç alırım. Pek su içemedim, varınca telafi edeceğim.
Ahahah deli yaasana da iyi yıllar canım yok bence yapmıyordur öyle bişe kutlamam diyenler alıyodur pasta ları
Çok sağolhayırlı yyolculuklar canım
Yok cnm kendim if ve karatay karışık yapmaya çalışıyorumDiyetisyen kontrolunde misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?