Sağol kaptan bugün biraz yiyecem ama 1500 kaloriyi geçmemeyi düşünüyorumCeyhans masallah ne guzel eksi
Ben kaloriyi 1000 den asagi tutmayim diye resmen kasara a bogdum kendimi
Makro sayiyorum ve is yerinde tek uygun ketoya kasar var.
Afiyetolsun bende 80 altina dustugim gun odul vericem kendime biran once gelsinIvır zıvır daha çok cips ,pasta kola..........felan
Vücut sürekli eksik beslenme nedeniyle direniyor olabilir mi kaptan?Evet öyle yapcam yemeden şişiyorum yesem yanmıcam
Yaa bizede haber ver canım sonucu merakla bekliyoruz hayırlısı ileGünaydın 4. Takım arkadaşlarımmmmbugün babamız evdeydi pazar kahvaltısı gibi bi kahvaltı oldu ama akşama sebze haşlamasıyla dengelerim inşallah sabah kan testi verdim e nabızdan saat 5 den sonra bakacam sonuca o yüzden şimdi spor yapmıcam 5 den sonra negatifse sonuç akşam yaparım
Biz genelde evde oluruz zaten ailece tv filan bu sene de değişen bişe olmayacakYılbaşı kutlaması yok ya evdeyiz
Inşallah cnm herkes biran önce istediği kiloya kavuşur da istediğini ölçülü de olsa yerAfiyetolsun bende 80 altina dustugim gun odul vericem kendime biran once gelsin
Tabiki veririmYaa bizede haber ver canım sonucu merakla bekliyoruz hayırlısı ile
Öyle cnm kutlama felan yok da 2 aydır hayalini kurduklarimi yemek istiyorumYılbaşı kutlaması yok ya evdeyiz
Evde olsun cnm bir mısır patlatır yeriz artıkBiz genelde evde oluruz zaten ailece tv filan bu sene de değişen bişe olmayacak
Allah gönlüne göre versin cnmTabiki veririmiçimden negatif geçiyor 2017 31 aralıkta oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim egerki hamikeysem şok olcam 2020 31 aralık bugün bideee
Aaa ne büyük tesadüf olur hakkaten canım hayırlısı ise olsun inşallah yaaTabiki veririmiçimden negatif geçiyor 2017 31 aralıkta oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim egerki hamikeysem şok olcam 2020 31 aralık bugün bideee
Hahah inan ki aklımdaki tek şey mısır patlatmaktı bugünEvde olsun cnm bir mısır patlatır yeriz artık
Amin canımmAllah gönlüne göre versin cnm
Aynen yaa çok büyük tesadüf olacakAaa ne büyük tesadüf olur hakkaten canım hayırlısı ise olsun inşallah yaa
UuuuIvır zıvır daha çok cips ,pasta kola..........felan
Tabii olmazsa olmaz bende çok severim ama bu sefer yağsız tuzsuz yapacağım en masumu bu hiç olmazsa zararlılardan az yerimHahah inan ki aklımdaki tek şey mısır patlatmaktı bugün
Yok kız çok yiyemem ki bugün kü verdiğim gramlara yazık olurUuuu
Benim icinde ye lütfen ahh ah
Hayirlisi olsun insallahAmin canımm
Aynen yaa çok büyük tesadüf olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?