Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.Arrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Kizlar uykusuzluk nihayet rahatsızlığımı tetikledi.
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
O yüzden bir süre aranızda olamayacağım.
Arrietty_ döndüğümde beni asil listeye al tamam mı?
En kısa sürede görüşmek üzere...
Ben hala yapabilirim sanirim ama kararliyim tek lokma almicam bugunKızlar napıyorsunuz nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ah ben bugün kendime çok üzüldüm resmen efsane ölmüş. Eskiden tek oturuşta 9 profiterol yiyen Vera 3. Profiterolde şekeri çıktı patates bile yiyemedi. Tek oturuşta orta boy yaş pasta bitirdiğim zamanlar bile oldu yakıştı mı sana üstad
Geçmiş olsunAbla çaptan düşmüşüm valla şekerim çıktı uzandım yatıyorum ahahaha
Yaaa gidiyo musunn abla çok üzüldüm inan ki ama sağlık söz konusu inşallah daha iyi olursun yine gelirsin aramıza kendine çok iyi bak lütfenArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Kizlar uykusuzluk nihayet rahatsızlığımı tetikledi.
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
O yüzden bir süre aranızda olamayacağım.
Arrietty_ döndüğümde beni asil listeye al tamam mı?
En kısa sürede görüşmek üzere...
San Sebastian görüntü ve de tarifini verebilir misin kaptancım?Ne yapiyorsun. Kendini mi catlatacaksin
Yesilcayimi ictim, simdide suyumu iciyorum
Biraz spor yapip yumurta hasliyacagim. Günü de oyle kapatirim.
San Sebastian yaptim ama canim Simdilik istemiyor
Aa yok yapmadimÖncesinde 30 dk leslie gibi bişi yaptın mı İnternete gördüm cardiodan önce 30 dk leslie ile ısınmak lazımmış Bi öyle denicem
Ben normal de ustune 1 t.k fistik ezmesi koyuyorum yetiyordu.San Sebastian görüntü ve de tarifini verebilir misin kaptancım?
Sıkma lütfen canını sen yeterince elinden geleni yapıyosun canım hem fıstık yiyebilirsin çok abartma danIc sesim: Kendime çok güveniyordum ama eşim cok kötü bişey yapti. Tuzlu fistikla eve geldi.
Kokusu bile agzimi sulandiriyor. Yarin tartilacagiz. Ve vucudum yine sacmalama surecine girdi. Cok uzgunum
Anladım kaptancımBen normal de ustune 1 t.k fistik ezmesi koyuyorum yetiyordu.
Cocuklara cikolata eritip ustune koyunca birazdan kendim nasiplendim
Ben nisasta eklemedim
Erytehol yerine diyabetiklere uygun seker kullandim
Foto da buyuk duruyor ama kucuk dilimdi :)
Makrolari ise biraz farkli. Oda nisasta kullanmadim diye karbonhidrat daha dusuk. Gerci cikolata ve fistik ezmesi tamamlamistir :))
Eki Görüntüle 2751156
Diyetisyen esliginde yapiyorsun ama tuzlu fistik 40gr yesen bu aksam bence sorun olmaz. Cok dikkatlisin bence canini skmasinIc sesim: Kendime çok güveniyordum ama eşim cok kötü bişey yapti. Tuzlu fistikla eve geldi.
Kokusu bile agzimi sulandiriyor. Yarin tartilacagiz. Ve vucudum yine sacmalama surecine girdi. Cok uzgunum
Kaptanım çok geçmiş olsun hemencecik iyileş inşallahNe yapiyorsun. Kendini mi catlatacaksin
Yesilcayimi ictim, simdide suyumu iciyorum
Biraz spor yapip yumurta hasliyacagim. Günü de oyle kapatirim.
San Sebastian yaptim ama canim Simdilik istemiyor
Kiz benim birseyim yok cok sukur :))Kaptanım çok geçmiş olsun hemencecik iyileş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?