Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vücut sürekli eksik beslenme nedeniyle direniyor olabilir mi kaptan?
Kesinlikle olabilir o yüzden izne çıktım işte Bi kendimi düzene sokayım bugün bol bol beslenicek valla profiteroller patatesler

Çok üzüldüm abla en kısa zamanda iyileşirsin inşallah migrenini mi tetikliyor uykusuzluk

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ah ben bugün kendime çok üzüldüm resmen efsane ölmüş. Eskiden tek oturuşta 9 profiterol yiyen Vera 3. Profiterolde şekeri çıktı patates bile yiyemedi. Tek oturuşta orta boy yaş pasta bitirdiğim zamanlar bile oldu yakıştı mı sana üstad

Ya kaptan bende oyle olur muyum ki. Su an kafami pastaya sokasim var

Ne yapiyorsun. Kendini mi catlatacaksin

Yesilcayimi ictim, simdide suyumu iciyorum
Biraz spor yapip yumurta hasliyacagim. Günü de oyle kapatirim.
San Sebastian yaptim ama canim Simdilik istemiyor

Ya kaptan bende oyle olur muyum ki. Su an kafami pastaya sokasim var
Olursun ben bugün kendimi bahar danası ilan etmiştim Vera ye gitsin bacım dedim çünkü 1 ocakla birlikte baya sıkı başlıcam her şeye ama yiyemedim

Saat beş oldu bende yeme işleri bitti
Menü yazayım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12de 1 kapya 2 yeşil biber 1 dilim kaşar 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin maydanoz
Akşam 3 profiterol 3 dilim patates 1 köfte
Melegimkorusun eşim sen neler yedin bugün su ve sporu gece yazayım

Kaç yaşında çocuklar küçükse çok çok zormuş ilk defa bu yil tecrübe ettim . 1 taneyken çok kolaymış meğer
Yolculuk gerçekten çok zor geçti, biri 6 aylık biri de 4 yaşında. Sekiz saat boyunca pestilim çıktı. 1 çocuktan 2 çocuğa geçerken işimin iki kat zorlaşacağını düşünüyordum, ama beş kat zorlaştı. Sürekli koşturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…