Çok geçmiş olsun abla umarım en kısa sürede iyileşir aramıza dönersinArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Kizlar uykusuzluk nihayet rahatsızlığımı tetikledi.
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
O yüzden bir süre aranızda olamayacağım.
Arrietty_ döndüğümde beni asil listeye al tamam mı?
En kısa sürede görüşmek üzere...
Cok gecmis olsun canim bian omce sifa bulursun insallahArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
Allah acil şifalar versin ablacımArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
Kesinlikle olabilir o yüzden izne çıktım işte Bi kendimi düzene sokayım bugün bol bol beslenicek valla profiteroller patateslerVücut sürekli eksik beslenme nedeniyle direniyor olabilir mi kaptan?
Çok üzüldüm abla en kısa zamanda iyileşirsin inşallah migrenini mi tetikliyor uykusuzlukArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
Sahanesin .Yok cnm kendim if ve karatay karışık yapmaya çalışıyorum
Cok gecmis olsun AblaArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
Benim için de ye kaptancım afiyet olsun kilo olmasınKesinlikle olabilir o yüzden izne çıktım işte Bi kendimi düzene sokayım bugün bol bol beslenicek valla profiteroller patatesler
Ayy geçmiş olsun ablacım. Görüşmek üzereArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
Geçmiş olsun abla en kısa zamanda toparlanırsın umarım.Arrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , @istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
Abla çaptan düşmüşüm valla şekerim çıktı uzandım yatıyorum ahahahaBenim için de ye kaptancım afiyet olsun kilo olmasın
Ya kaptan bende oyle olur muyum ki. Su an kafami pastaya sokasim varKızlar napıyorsunuz nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ah ben bugün kendime çok üzüldüm resmen efsane ölmüş. Eskiden tek oturuşta 9 profiterol yiyen Vera 3. Profiterolde şekeri çıktı patates bile yiyemedi. Tek oturuşta orta boy yaş pasta bitirdiğim zamanlar bile oldu yakıştı mı sana üstad
Ne yapiyorsun. Kendini mi catlatacaksinKızlar napıyorsunuz nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ah ben bugün kendime çok üzüldüm resmen efsane ölmüş. Eskiden tek oturuşta 9 profiterol yiyen Vera 3. Profiterolde şekeri çıktı patates bile yiyemedi. Tek oturuşta orta boy yaş pasta bitirdiğim zamanlar bile oldu yakıştı mı sana üstad
Geçmiş olsun cnm vücudunu bayaa şaşırtmışsınAbla çaptan düşmüşüm valla şekerim çıktı uzandım yatıyorum ahahaha
Olursun ben bugün kendimi bahar danası ilan etmiştim Vera ye gitsin bacım dedim çünkü 1 ocakla birlikte baya sıkı başlıcam her şeye ama yiyemedimYa kaptan bende oyle olur muyum ki. Su an kafami pastaya sokasim var
Ya birşeyler oluyor vucutlarimizaOlursun ben bugün kendimi bahar danası ilan etmiştim Vera ye gitsin bacım dedim çünkü 1 ocakla birlikte baya sıkı başlıcam her şeye ama yiyemedim
Yolculuk gerçekten çok zor geçti, biri 6 aylık biri de 4 yaşında. Sekiz saat boyunca pestilim çıktı. 1 çocuktan 2 çocuğa geçerken işimin iki kat zorlaşacağını düşünüyordum, ama beş kat zorlaştı. Sürekli koşturmacaKaç yaşında çocuklar küçükse çok çok zormuş ilk defa bu yil tecrübe ettim . 1 taneyken çok kolaymış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?