Yarin sabah tartılacağım.Harika :)
Bugun mu tartilacaksin canim sende?
Hoşgeldinizdiyet konsunda değil ama gruba uyum konusu biraz bakalmm inş cabuk alışırım temmuzdan beri aralıklı oruc yapıyrm zaten 3 ay kesintisiz kaçamaksz yaptım ama bu bi kaç aydır braktm ve artık eski iradem kalmadı o yuzden kndimi burada buldum sıkı sorumluluk olayı olması gerekiyodu yoksa dur diyemicem sanırım verdiğim kiloları geri almaya başladm
Yaa eveett cok haklisin, o sorumluluk duygusu bende de oldu kesinlikle. Pazartesiden beri buradayım ama yazacağım diye çok dikkat ediyorumBurda motive okursun canim birde insanda sorumluluk duygusu uyandiriyor. Daha siki asiliyosun
Merhaba aramıza hosgeldiniz. Geçmiş olsun aynı zamanda. Ben o depremi yaşamadan izmirden taşındım ama eski evim manavkuyuya çok yakındı ve evimizin 200 mt ilerisinde evler yıkılmıştı kizilay kan merkezinin oralarda. Çok aci bir tecrübe sizin için.Selam herkese yeni bir yil yeni hedeflerle baslasin insallah. Benim hedefim 10 kilo. Uygun gorurseniz bu grupta bu 10 kiloyu verip mezun olacagim.Arrietty_
Kullanıcı Adı : Dildev
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:saglik sektorundeyim, ucretsiz izindeyim bebek nedeniyle
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk 4 yasinda bir kizim ve 1 yasinda bir oglum var
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:73
Hedef kilonuz 63
Kilo alma hikayeniz : Gebelige baglayamam cocuklarimin bir sucu yok :) cocuklugumdan beri balik etliyim. Yemek ozellikle gece yemek bende psikolojik bir dert sanirim. Zaten gun icerisinde yorgunluktan ölūyorum sanki gece atistirmak ödul gibi oluyor. Gece yemeyi birakirsam ayni zamanda emzirdigim ve gun icinde cok aktif oldugum icin cok kolay kilo verecegimi biliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin. Sirt ve bel agrilarim ve varislerim var kilo kaynakli. Bunlardan kurtulmak istiyorum. Tabi ki dis gorunusum de duzelsin istiyorum. Ayni zamanda bir depremzedeyim 30 ekim izmir depreminden cok sukur coluk cocuk sag kurtuldum ama tum kiyafetlerim de esyalarimla birlikte evle yikilip gitti. Yeni kiyafetler almayip esofmanlarla geziyorum. Su 10 kiloyu vermedrn de almayacagim kararliyim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi evet iki kez katildim. Ilk kez 79 la baslamistim 73 lere inip hamile oldugumu ogrenmistim. Ikinci kez 76lardaydim sanirim 72 ile izne ayrilmistim ailevj sikintilarimin cok yogun oldugu bir donemdi. Simdi en basindsn baslamak istiyorum. Izne ayrildigim kiloya cok uzak degilim zaten.
yeni yila yeni hedeflerle baslayip yarindsn itibaren menu paylasimina baslayacagim. Herkese iyi seneler.
Cok tesekkurler. Gercekten cok korkunc bir depremdi. Biz karsida zeki muren parki civarindaydik. Riza bey apartmanina 200 mt falan. Parkin etrafindaki evlerin neredeyse hepsi agir hasar aldi. Ev yikilmadan ciktik ama cok agir hasarli oldugu icin dogru durust esya bile alamadik sag kurtuldugumuza dua ettik. Allah bir daha yasatmasin.Merhaba aramıza hosgeldiniz. Geçmiş olsun aynı zamanda. Ben o depremi yaşamadan izmirden taşındım ama eski evim manavkuyuya çok yakındı ve evimizin 200 mt ilerisinde evler yıkılmıştı kizilay kan merkezinin oralarda. Çok aci bir tecrübe sizin için.
Kaptan yardımcısıym sorularınız olursa sorabilirsiniz çekinmeden. 31 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var ve dogum sonrası üzerime yapışan kiloyu vermeye çalışıyorum bende. Takımla birlikte güzel ilerliyoruz.
Iyi günler ozgecigim
Hosgeldiniz aramizaKullanıcı Adı : MiracHamza
İsim (İsteğe Bağlı ):zehra
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk 7 yaş- 3 yaş
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.69
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? daha sağlıklı ve özgüvenli olmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır
Oo harika. Dinlenme günü olsada iyi adim atmissin
Hosgeldiniz aramizaSelam herkese yeni bir yil yeni hedeflerle baslasin insallah. Benim hedefim 10 kilo. Uygun gorurseniz bu grupta bu 10 kiloyu verip mezun olacagim.Arrietty_
Hedef kilonuz 63
Kilo alma hikayeniz : Gebelige baglayamam cocuklarimin bir sucu yok :) cocuklugumdan beri balik etliyim. Yemek ozellikle gece yemek bende psikolojik bir dert sanirim. Zaten gun icerisinde yorgunluktan ölūyorum sanki gece atistirmak ödul gibi oluyor. Gece yemeyi birakirsam ayni zamanda emzirdigim ve gun icinde cok aktif oldugum icin cok kolay kilo verecegimi biliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin. Sirt ve bel agrilarim ve varislerim var kilo kaynakli. Bunlardan kurtulmak istiyorum. Tabi ki dis gorunusum de duzelsin istiyorum. Ayni zamanda bir depremzedeyim 30 ekim izmir depreminden cok sukur coluk cocuk sag kurtuldum ama tum kiyafetlerim de esyalarimla birlikte evle yikilip gitti. Yeni kiyafetler almayip esofmanlarla geziyorum. Su 10 kiloyu vermedrn de almayacagim kararliyim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi evet iki kez katildim. Ilk kez 79 la baslamistim 73 lere inip hamile oldugumu ogrenmistim. Ikinci kez 76lardaydim sanirim 72 ile izne ayrilmistim ailevj sikintilarimin cok yogun oldugu bir donemdi. Simdi en basindsn baslamak istiyorum. Izne ayrildigim kiloya cok uzak degilim zaten.
yeni yila yeni hedeflerle baslayip yarindsn itibaren menu paylasimina baslayacagim. Herkese iyi seneler.
HosgeldinizSelam herkese yeni bir yil yeni hedeflerle baslasin insallah. Benim hedefim 10 kilo. Uygun gorurseniz bu grupta bu 10 kiloyu verip mezun olacagim.Arrietty_
Hedef kilonuz 63
Cok tesekkurler hosbuldum kaptanim :)Iyi günler ozgecigim
Tesekkur ederim canim. Sizede mutlu, huzurlu ve saglikli bir yil dilerim. Iyisindir umarim
Hosgeldiniz aramizayarin acilisi tarti fotografi ile yapalim ozaman
Oo harika. Dinlenme günü olsada iyi adim atmissin
Hosgeldiniz aramiza
Cok üzüldüm deprem de yasadiklariniza.
Birlikte hedefe ulasiriz
Cok tesekkutler hosbuldum. :)!Hosgeldiniz
Cok tesekkurler hosbuldum kaptanim :)
Olur kaptanim yarin fotograf atarim. Aktif de olurum. Izin kilomu da hemen yakalarim insallah cumaya sizinleyim :)
Canim 13.takim dan Mart da ayrilmissin izne.
Eski üye oldugun icin deneme süresi daha Kisa surebilir.
Bu hafta aktif olursan, cumaya alalim istersen seni?
Ayrica tarti gününde artik fotografli paylasim oluyor.
Yarin bekliyorum paylasimIlk post da ornek var.
Ben daha baya bir yeni kaptanimOlur kaptanim yarin fotograf atarim. Aktif de olurum. Izin kilomu da hemen yakalarim insallah cumaya sizinleyim :)
Mumkun oldugunca tahil ve karbonhidrati kisip bol sebze ve proteinli bir diyet planliyorum. Ayrica uzun zamandir sporsuz oldugum icin vucudum sonmus balon gibi once gunde yarim saat leslie ilerleyen zamanlarda pilatesle sıkılasmayi planliyorum. Karatayciyim, fonksiyonel tipla da ilgileniyorum. Gluten belasindan tumden kurtulsam sagligima da kavusacagima eminim. Kademe kademe alistira alistira basaracagim umarim.Ben daha baya bir yeni kaptanim
Takim arasi transfer mi diye kayit edecegiz seni, bir ogrenmem lazim.
Aklinda nasil bir diyet uygulamak var?
Bu hafta takimin bir cogu kalori sayimi yapti.
Yarin /bu sabah merak ediyorum sayan kesim ile saymayan kesim den hangisi daha cok kilo verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?