Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pek de bisey yememsmissin
Ye birazcik. Yarisini ye tatlinin

Afiyet olsun canım fıstıklar da gayet güzel canım pişman olunacak birşey yok gerçekten

Kızlaaarrr
sabah evden çıkarken tartılmayı unutmuştum, az evvel 20:10 itibariyle tartıldım. Sonuca bayıldımmmmm Sabah hafif kahvaltı, öğlen meyve ve kuruyemişle geçiştirdim. Çay, kahve 1,5 lt kadarda su içtim bu saate kadar. Ona rağmen sonuç bu.
Sabah unutmayıp tartılsaydım kaç görecektim acaba. Çok mutlu oldum olacak bu iş

Bu akşam ödülüm var dimi kaptanlarım. Vermezseniz bile tutamam kendimi, eşim harika sofra hazırlamış.
Geçen hafta:69.50
Bugün68.15
Fark: 1.35 kg
%1.94

Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Son düzenleme:
Kahvaltı (401 kalori )

1 yumurta
35 gr peynir
14 gr zeytin
130 ml domates suyu
1 yk tahin -pekmez
32 gr ekmek
250 ml şekersiz çay

Ara (302 kalori )

1 elma
15 gr leblebi
1 maden suyu
30 gr kakaolu buğday mısır gevreği
125 ml şekersiz süt
Maydanoz suyu

Öğle/akşam (303 kalori)

100 gr Bulgur pilavı
100 gr Güveç dana eti
141 gr yoğurt

Toplam 1006 kalori

Su 2.5 lt

Arrietty_ pamukskr @_Vera_ sedulu

adimlarımı sonra yazarım

Var tabi ki. Tartilmissin da. Harika eksi
Peki asil listede olmak ister misin yoksa hala free mi Devam etmek istersin.

Harika sonuç eşim çok sevindim. Yarına benden de eksi gelecek

Var tabi ki. Tartilmissin da. Harika eksi
Peki asil listede olmak ister misin yoksa hala free mi Devam etmek istersin.
Al canım beni asıl listeye. Daha bir heveslendim tartı sonucumu görünce. İnşallah hep böyle gider.
55’i görene kadar burdayım

Harika sonuç eşim çok sevindim. Yarına benden de eksi gelecek
Bende çok sevindim, önümüzde ki hafta dukanda yapacağım kesin. Ben sevdim bu kalori hesabı olayını. Bazen yemeden bakıyorum bir ürüne, vazgeçiyorum kalorisini görünce.
Senin güzel haberlerini de bekliyorum canım.

Al canım beni asıl listeye. Daha bir heveslendim tartı sonucumu görünce. İnşallah hep böyle gider.
55’i görene kadar burdayım
Ben prosedur geregi sorayim yine de :)
Esas listede olmak ayri bir sorumluluk gerektiriyor.
Esas listede olmak demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmakdir.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alinamiyor. Tum bu kurallari kabul ediyor isen yarin alayim seni esas listeye

Tamamdır canım, zaten -13 için iki aydan fazlasına ihtiyacım var.
Benim bölgesel olarak bacak inceltmem çok çok zor. İstediğim kiloya ulaşsamda onun için tedavi olmam gerekecek.Yolum uzun anlayacağın.Hepimiz için mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol kahkahalı bir sene olsun kızlar. Ha birde kg olarak bol eksili

Dukan baya hoşuma gitti benim tok tutma olayı özellikle harika. Asıl listeye girmene de sevindim. Asıl listede sorumluluk fazla olduğu için diyete ekstra ekstra dikkat ediyorsun. Az kilo verince üzülüyorsun gibi durum oluyor

Iyi aksamlar canim 4. takim, hepinize saglikli,mutlu, guzelliklerle dolu bir 2021 yili diliyorum,kucak dolusu sevgiler
Arrietty_ , @_Vera_ optum sizi kizlar.
Canım özgecim ne mutlu oldum seni gördüğüme mutlu seneler diliyorum bende sana öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…