Pek de bisey yememsmissin
Afiyet olsun canım
Ödülde iyimiş 1 aya kalmadan olursun 55Vallahi bende
55 olursam ketcapli cips yerim 1 paket, light kolayla. O kadarda bozmayım
Canim artis var iste.Ödülde iyimiş 1 aya kalmadan olursun 55
Var tabi ki. Tartilmissin da. Harika eksiEki Görüntüle 2751215
Kızlaaarrr
sabah evden çıkarken tartılmayı unutmuştum, az evvel 20:10 itibariyle tartıldım. Sonuca bayıldımmmmmSabah hafif kahvaltı, öğlen meyve ve kuruyemişle geçiştirdim. Çay, kahve 1,5 lt kadarda su içtim bu saate kadar. Ona rağmen sonuç bu.
Sabah unutmayıp tartılsaydım kaç görecektim acaba. Çok mutlu oldum olacak bu iş
Bu akşam ödülüm var dimi kaptanlarım. Vermezseniz bile tutamam kendimi, eşim harika sofra hazırlamış.
Geçen hafta:69.50
Bugün68.15
Fark: 1.35 kg
%1.94
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Harika sonuç eşim çok sevindim. Yarına benden de eksi gelecekEki Görüntüle 2751215
Kızlaaarrr
sabah evden çıkarken tartılmayı unutmuştum, az evvel 20:10 itibariyle tartıldım. Sonuca bayıldımmmmmSabah hafif kahvaltı, öğlen meyve ve kuruyemişle geçiştirdim. Çay, kahve 1,5 lt kadarda su içtim bu saate kadar. Ona rağmen sonuç bu.
Sabah unutmayıp tartılsaydım kaç görecektim acaba. Çok mutlu oldum olacak bu iş
Bu akşam ödülüm var dimi kaptanlarım. Vermezseniz bile tutamam kendimi, eşim harika sofra hazırlamış.
Geçen hafta:69.50
Bugün68.15
Fark: 1.35 kg
%1.94
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Al canım beni asıl listeye. Daha bir heveslendim tartı sonucumu görünce. İnşallah hep böyle gider.Var tabi ki. Tartilmissin da. Harika eksi
Peki asil listede olmak ister misin yoksa hala free mi Devam etmek istersin.
Bende çok sevindim, önümüzde ki hafta dukanda yapacağım kesin. Ben sevdim bu kalori hesabı olayını. Bazen yemeden bakıyorum bir ürüne, vazgeçiyorum kalorisini görünce.Harika sonuç eşim çok sevindim. Yarına benden de eksi gelecek
Ben prosedur geregi sorayim yine de :)Al canım beni asıl listeye. Daha bir heveslendim tartı sonucumu görünce. İnşallah hep böyle gider.
55’i görene kadar burdayım
Afiyet olsun canim7.5 gr bitter yedim
En son saat 14 : 30 15 : 00 civarında yemeğimi yemiştim
Tamamdır canım, zaten -13 için iki aydan fazlasına ihtiyacım var.Ben prosedur geregi sorayim yine de :)
Esas listede olmak ayri bir sorumluluk gerektiriyor.
Esas listede olmak demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmakdir.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alinamiyor. Tum bu kurallari kabul ediyor isen yarin alayim seni esas listeye
Dukan baya hoşuma gitti benim tok tutma olayı özellikle harika. Asıl listeye girmene de sevindim. Asıl listede sorumluluk fazla olduğu için diyete ekstra ekstra dikkat ediyorsun. Az kilo verince üzülüyorsun gibi durum oluyorBende çok sevindim, önümüzde ki hafta dukanda yapacağım kesin. Ben sevdim bu kalori hesabı olayını. Bazen yemeden bakıyorum bir ürüne, vazgeçiyorum kalorisini görünce.
Senin güzel haberlerini de bekliyorum canım.
Ismini mi degistirdin canim, kusuruma bakma cikaramadim ismini..Cok mutlu seneler.Canım özgecim ne mutlu oldum seni gördüğüme mutlu seneler diliyorum bende sana öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?