Merhaba, hosgeldiniz. Çok geçmiş olsun, inşallah böyle felaketleri bir daha yaşamayız.Selam herkese yeni bir yil yeni hedeflerle baslasin insallah. Benim hedefim 10 kilo. Uygun gorurseniz bu grupta bu 10 kiloyu verip mezun olacagim.Arrietty_
Kullanıcı Adı : Dildev
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:saglik sektorundeyim, ucretsiz izindeyim bebek nedeniyle
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk 4 yasinda bir kizim ve 1 yasinda bir oglum var
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:73
Hedef kilonuz 63
Kilo alma hikayeniz : Gebelige baglayamam cocuklarimin bir sucu yok :) cocuklugumdan beri balik etliyim. Yemek ozellikle gece yemek bende psikolojik bir dert sanirim. Zaten gun icerisinde yorgunluktan ölūyorum sanki gece atistirmak ödul gibi oluyor. Gece yemeyi birakirsam ayni zamanda emzirdigim ve gun icinde cok aktif oldugum icin cok kolay kilo verecegimi biliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin. Sirt ve bel agrilarim ve varislerim var kilo kaynakli. Bunlardan kurtulmak istiyorum. Tabi ki dis gorunusum de duzelsin istiyorum. Ayni zamanda bir depremzedeyim 30 ekim izmir depreminden cok sukur coluk cocuk sag kurtuldum ama tum kiyafetlerim de esyalarimla birlikte evle yikilip gitti. Yeni kiyafetler almayip esofmanlarla geziyorum. Su 10 kiloyu vermedrn de almayacagim kararliyim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi evet iki kez katildim. Ilk kez 79 la baslamistim 73 lere inip hamile oldugumu ogrenmistim. Ikinci kez 76lardaydim sanirim 72 ile izne ayrilmistim ailevj sikintilarimin cok yogun oldugu bir donemdi. Simdi en basindsn baslamak istiyorum. Izne ayrildigim kiloya cok uzak degilim zaten.
yeni yila yeni hedeflerle baslayip yarindsn itibaren menu paylasimina baslayacagim. Herkese iyi seneler.
Çok güzel bir sonuç
Hoşgeldin canımSelam herkese yeni bir yil yeni hedeflerle baslasin insallah. Benim hedefim 10 kilo. Uygun gorurseniz bu grupta bu 10 kiloyu verip mezun olacagim.Arrietty_
Kullanıcı Adı : Dildev
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:saglik sektorundeyim, ucretsiz izindeyim bebek nedeniyle
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk 4 yasinda bir kizim ve 1 yasinda bir oglum var
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:73
Hedef kilonuz 63
Kilo alma hikayeniz : Gebelige baglayamam cocuklarimin bir sucu yok :) cocuklugumdan beri balik etliyim. Yemek ozellikle gece yemek bende psikolojik bir dert sanirim. Zaten gun icerisinde yorgunluktan ölūyorum sanki gece atistirmak ödul gibi oluyor. Gece yemeyi birakirsam ayni zamanda emzirdigim ve gun icinde cok aktif oldugum icin cok kolay kilo verecegimi biliyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin. Sirt ve bel agrilarim ve varislerim var kilo kaynakli. Bunlardan kurtulmak istiyorum. Tabi ki dis gorunusum de duzelsin istiyorum. Ayni zamanda bir depremzedeyim 30 ekim izmir depreminden cok sukur coluk cocuk sag kurtuldum ama tum kiyafetlerim de esyalarimla birlikte evle yikilip gitti. Yeni kiyafetler almayip esofmanlarla geziyorum. Su 10 kiloyu vermedrn de almayacagim kararliyim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi evet iki kez katildim. Ilk kez 79 la baslamistim 73 lere inip hamile oldugumu ogrenmistim. Ikinci kez 76lardaydim sanirim 72 ile izne ayrilmistim ailevj sikintilarimin cok yogun oldugu bir donemdi. Simdi en basindsn baslamak istiyorum. Izne ayrildigim kiloya cok uzak degilim zaten.
yeni yila yeni hedeflerle baslayip yarindsn itibaren menu paylasimina baslayacagim. Herkese iyi seneler.
Bence harika -100 gr olsun bizim olsun
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel bir sonuç
Sağol abla normalde 1 gidiyodu her hafta da ona canım sıkıldı acaba nerde hata yapıyorum çok mu az kalori alıyorum acaba diyorum kendi vücuduma göreBence harika -100 gr olsun bizim olsun
O nedenle 500 gr az mı
Sağlıklı olanı o hafta 500 gr 1 kilo
Devamı sağlıkla gelsin inşaallah canım
Genelde kaç kalori alıyorsunSağol abla normalde 1 gidiyodu her hafta da ona canım sıkıldı acaba nerde hata yapıyorum çok mu az kalori alıyorum acaba diyorum kendi vücuduma göre
Valla genelde 1000 i bulmuyo bazen de 1200 filan oluyo normalde benim almam gerekem 1800 filanGenelde kaç kalori alıyorsun
Ve de ne kadar alman gerekiyor?
Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce kendini daha iyi hissedersin. SevgilerArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , istanbulin ve tüm 4.takim merhaba...
Kizlar uykusuzluk nihayet rahatsızlığımı tetikledi.
Tlf.kullanmak sıkıntılı.
O yüzden bir süre aranızda olamayacağım.
Arrietty_ döndüğümde beni asil listeye al tamam mı?
En kısa sürede görüşmek üzere...
Sanırım vücudumuz almamız gerekenin çok altında kalori alımlarında hemen korumaya alıyor kendini sanki acil durum sinyali vermiş gibi hemen kilo vermeyi durdurup mevcut yakıtı tasarruflu yakma moduna geçiyor adetaValla genelde 1000 i bulmuyo bazen de 1200 filan oluyo normalde benim almam gerekem 1800 filan
Çok doğru söylüyosun abla ben bugün kendime izin verdim yarından itibaren öğlenleri de biraz bişe yemeye dikkat edeceğim çünkü akşama kadar çok acıkıyorum akşamda yemekte yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi salatası yemeği çorbası ağır geliyo buna dikkat edeceğim bu haftaSanırım vücudumuz almamız gerekenin çok altında kalori alımlarında hemen korumaya alıyor kendini sanki acil durum sinyali vermiş gibi hemen kilo vermeyi durdurup mevcut yakıtı tasarruflu yakma moduna geçiyor adeta
En azından benim bünyem öyle
O nedenle ben almam gereken 1400 kaloriyi aşmamak kaydıyla çok düşük kalorili beslenmemeyi tercih ediyorum
Mesela günlük 1200 kaloriyi geçmeyip
1000 1100 civarı beslenmeye çalışıyorum
1200 kalorilik beslensem bile -200 kalori cepteöyle düşünüyorum
Gecen hafta 61Merhaba dün yılbaşı malum yediklerimiz yazmayayım
Iyi spor yaptım ama yediklerimincezası olsun onu da yazmıyım. Ilk haftam kacamaklarla 0.6 gitmiş. Bu hafta daha iyi olur umarım..
61-60.4=0.6
0.6×100=60
60/61=0.98
Tartımı da paylaşayım ama üstüne yazı koymamıştım dün tartıldım.
Sağol canım bilmem daha fazla ummuştum da o canımı sıktıGüzel sonuc neden üzüldün ki ? Eksi her zaman eksidir
Guzel sonuç canım tebrik ederim
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam |
Ayse_M & Ozzybal | 120 | 840 | 645 | 640 | 475 | 150 | 360 | 3.230 |
CanTorun & istanbulin | 580 | 1006 | 976 | 1.000 | 1.246 | 574 | - | 5.382 |
Serina08 & caroline84 | 112 | 712 | 932 | 1.062 | 350 | 620 | 480 | 4.268 |
sedulu & neutral | 1000 | 500 | 550 | 1.420 | 1.627 | 1.155 | 355 | 6.252 |
ozrengin & pamukskr | 90 | 380 | 310 | 300 | 262 | 165 | - | 1.862 |
Arrietty_ & rockandroll | 1.079 | 515 | 575 | 538 | 1.253 | 510 | 1.132 | 5.602 |
Aylakkadin & Ceyhans | 870 | 625 | 475 | 1.100 | 1.100 | 1.000 | 575 | 5.745 |
Night owl & Flipendo | - | 420 | - | 605 | 150 | 400 | - | 1.575 |
Melegimkorusun & _Vera_ | 650 | 1.140 | 300 | 1.150 | 400 | 715 | - | 4.355 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?