Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltımı genelde
Saat 08.30 -09. 00 arası yapıyorum
Aralar saat 11.00 -14.30 a kadar çoktan bitmiş oluyor

Öğle/akşam yemeği adı altındaki öğünümü ise saat 14.30 sonra en geç 15.30 civarı yapmış oluyorum
Aslında 16.30 17 00 de olabilir ama ben
15.30 da en geç yedikten sonra dışarı çıkıyorum alışverişe ya da anneme ya da her ikisine
Çocuklara akşam yemeği hazırlıyorum
Merdiven inip çıkıyorum 5 kat çöp atmaya alışveriş bahanesine derken benim için hareket oluyor
Saat 20.00 den sonra saat 24.00 e kadar aralıklı da olsa tv karşısında çoğunluğu lesli tarzında adımlama yapıyorum

O saatlerde tatlı yemek istersem bitte 5 7 gr
Şekersiz bitki çayı ve zaten su tüketiyorum

Kısacası ben öğünlerimi günün en hareketli geçen yakabilme olasılığımın olduğu saatlere, zaman dilimlerine getirmeye dikkat ediyorum

Geçen hafta: 70.1
Bu hafta: 69.9
Fark: 200 gr
%0.285

Az gibi görünse de sigarayı bıraktım ve çok hareket edemedim. Yememe dikkat ettim ama cok zorlamadım kendimi, keyif bile aldım. Su içmiyordum doğru düzgün, içmeye de başladım. Kilo almamak bile bir başarıydı 200 gr vermişim.
Seneye güzel başladık bakalım hem sigara gitti hem kilolalar gidecek. Mutlu yıllarr kızçeler.

Arrietty_ sedulu @_Vera_

Spor Yarisma sonucu

Tebrik ederim kizlar
Cok güzel sporlar yapildi tüm hafta. Spor birincileri 2 kare bitter cikolata ödülü veriyorum sizlere
Ayrica yeni es secme hakkinizda var. Mesaji gorur gormez bildirirseniz hemen es listesi hazirligi yapariz

Benimde bunlara dikkat etmem lazım sanırım çünkü öğün saatlerim filan değişik oluyo genelde bide 2 ana 1 tane ara yapıyodum bende bu az geliyo sanırım bide böyle deneyelim bakalım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta =64.8
Bu hafta=64.2
Fark=0.6
Yüzde =0.925
Tartınızdan memnun musunuz acaba bnmki de aynısı sanki fazla tartıo gibime gelio farklı tartılar da aynı yerlerde tartılıyrm onlar aynı çıkıo bunda 600,700 gr fzla çıkıyor gibi

Sporda rakip bulamadım kendime
Şaka bi yana ben ödül almayayım chloe programın bitmesi için son günlerim birazdan dukan hazırlayıp spora başlayacağım. Es konusunda ise fark etmiyor bana kendine güvenen gelsin

sedulu H3RA_ Tebrikler kızlar

Günaydin canim
Az olurmu hic. -500 sahane bir sayi. Her hafta ayni veremeyiz kilo. Hic canini skma. ödülünü bugün yap canim . Tebrik ederim seni tekrar
Eki Görüntüle 2751510

Geçen cuma 73.7 kg
Bugün 72.8 kg
Fark 900 gr
Fark % 1.221
Harika gidiyorsun Tebrik ederim muthis eksi
dün yemeyi erken birakmanin etkiside vardir kesin : ) Ayrica 1-2 kare bitter de yag yakimi icin iyi diye duymustum
Eki Görüntüle 2751513 güncel başlangıç kilo: 68.8
(62.8leri görmüştüm ben vay Bee neyse pes etmek yok )
Birlikte veririz yine. Sen yeter ki pes etme. Vucud elbet duraklamaya girecek. Arti da goreceksin ekside.
Selam canim. Dün ödül günündü diye sayalim. Bugun tekrar saglikli beslenmeye geciyoruz. Eksin de gayet güzel.
Fotografda yazi su yönden onemli en basindan. Esas listeye girmek icin geriye dönük dogru tarti paylasimi gerek. Suan sadece deneme sureni 1 hafta daha uzatmis oldu. Onun disinda sIkinti yok
Günaydın kızlar yeni sene hepimize sağlık getirsin en büyük umudum bu.
Gelelim kiloya
72.4/70.8/1.6/%2.209
Eki Görüntüle 2751529
Arrietty_ @_Vera_ H3RA_
Aman yarabbim
Kaptanim,harikasin . Birde su before after fotosunu görsek. 3gün mü kaldi : ))
Tebrik ederim canim. Sigarayi biraktigin halde -200 cok iyi bir sayi. Böyle devam
Sanada mutlu yillar

Son düzenleme:
Sağol canım 70 i yakaladım sonunda
Senin de sonuç güzel olmuş. O rakamlarda 200 gr bile versen büyük etki olur. Tebrik ederim
Sen yakında benide geçen bu hızla
Sağol cnm 600 gr görünce bende çok mutlu oldum 200 e razıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…