Daha da incellllSağol canım yaa bilemedim acaba dedim yeterlimi bu incelme yoksa daha mı çok incelmeliydim diye
Süper sevindim valla canım güzel haber verdinDaha da incellll
Ama 2 ayda harika bir sonuc bu
Haberi sen verdin. Ben fark edilsin diye tabloya ekledimSüper sevindim valla canım güzel haber verdin
Cnm bildiğim kadarıyla yürüyüşten başka sporda yapmıyorsun o yüzden çok çok güzel bi sonuçSağol canım yaa bilemedim acaba dedim yeterlimi bu incelme yoksa daha mı çok incelmeliydim diye
Aynen öyle ben de diyorum 3 5 cm incelmişim dir ama topluca görünce çok şaşırdım gerçektenE English_teacherrr tabloda toplu sonuc görünce gerçeklerin farkına varıyor insan. Biz tüm gün ayna karşısında görüyoruz kendimizi değişik gelmiyor bizeincelip incelmedigini anlamıyor insan
Evet canım şimdilik sadece leslie ve yürüyüş şeklinde ilerliyorum biraz kilo verip diğer sporları yapmak istiyorum yoksa yuvarlanarak yapıyorum hareketleriCnm bildiğim kadarıyla yürüyüşten başka sporda yapmıyorsun o yüzden çok çok güzel bi sonuç
Yaaaa yine bünyeyi zorlayacak mi ?
O yuvarlanma bendede var çok beceriksizim spor konusundaEvet canım şimdilik sadece leslie ve yürüyüş şeklinde ilerliyorum biraz kilo verip diğer sporları yapmak istiyorum yoksa yuvarlanarak yapıyorum hareketleri
Olduğu kadar çok zorlama kendini regl dönemi agrisi zor çünkü
Cok az ama ya. Sen biran önce vermek istiyorsun diye mi boyle $ok yaptirir gibi az beslenmeye yoneltti seni?
Aynen ya adım attıkça geliyoOlduğu kadar çok zorlama kendini regl dönemi agrisi zor çünkü
Hahah al benden de o kadar eşim gülüyo yaparkenO yuvarlanma bendede var çok beceriksizim spor konusunda
Bence gayet iyi.
Haaa hadi ya o da mı kalori yaktırıyomuş hemen örgümü alayım elime o zamanAynen ya adım attıkça geliyoartık finiş 2 saat örgü örmek 280 kalori yaktırıyomuş şuan yapabilecegim en iyi şey bu
Ben dun step yaparken benim ki video a yuklemis. Izleyip Izleyip guluyorduHahah al benden de o kadar eşim gülüyo yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?