Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur cnm sorun değil benim için

Kaptanım laydline kaptana 13. Takıma haber verdim benim için sorun olmaz geçebilirsin dedi başka bitşey yapılması gerekiyor mu
Tamamdir csnim
Tekrar hosgeldin
Bu hafta kizlar adim yarisinda. Katilmak istersen son 3 gun es olurum seninle

Bu arada ben Zeynep. Takimin comez kaptani
33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Yurtdisinda yasiyorum. Kisa bir sureligine evdeyim, onun disinda saglik calisaniyim

Bugün özel günümdeyim şiddetli agrım var krizi fırsata çevirirseniz alırsınız
H3RA_ sevgili eşim senden iyi adımlar belkiyorum bugün benim acığımı kapaa nolurrrr
H3RA_ Cuma ödülü Manti olsun istiyordu 1.lere.
Bence acigi kapatir Manti ugruna

iyiyim abla tüm gün ordan oraya debelendim evde hiçbir şey yapmadım sen nasılsın neler yapıyorsun
Çok debelenme daha minik, sakin adımlar at canım
@_Vera_ cım dün benim 10.428 adımım vardı. bildirim yaptım ama dikkatinden mi kaçtı ki.

H3RA_ sevgili eşim senden iyi adımlar belkiyorum bugün benim acığımı kapaa nolurrrr
Kuzum benim meslek muhasebe, senenin en yoğun dönemini yaşıyorum. Hem yıl sonu hem yılbaşı. Wc ye gitmem bile şans. Ama akşam elimden geleni yapacağım.
Ne diyorsun sabaha kadar adımlayabilirm

Son düzenleme:
Sevgili eşim kalk adımla biraz ağrına iyi gelir belki.
sedulu ve @_Vera_ ayağa kalksa bin adım atmadan oturmuyorlar, sayılara bakınca. Yaptıkları egzersizleri yapsam bir hafta ayağa kalkamam. Orantısız güç
Arrietty_ bahsi geçen ikili eş olmasınlar, çok dişli geliyorlar bizim gibi çömezlere

Sesli güldüm valla
Benden belki bi 6 bin çıkar

severiz dişli rakipleri

Bende regl dönemindeyim ama şanslı azınlıktanim agri olmuyor bende spor yaptım şimdi adımlama yapıyorum benim olacannn birincilik binecem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı nihanajaja

Merhabalar nasılsınız ? Bi izne gittim gelemdim :) Ama gelmek istemedğimden değil can atıyorum aslında ama bebek düşünüyorum Arrietty_ sonrasında gelecek yerim belli burası
Ne guzel bir haber bu. Insallah en Kisa zamanda hamile kalirsin
Sen ben geldim de yeterli canim

Evet bazı adımları bulamadım İnternet götü görseller çok çok zor yüklendi o yüzden zaten yazdım bana bildirin diye

Bende regl dönemindeyim ama şanslı azınlıktanim agri olmuyor bende spor yaptım şimdi adımlama yapıyorum benim olacannn birincilik binecem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı nihanajaja
Ahahaha ben bu mesajı okuduktan sonra yatarmıyım hemen kalkıyorum yüzüme boyaları sürüp başlıyorum adımlamayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…