- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 28
- 42
Ben buna göre almistimBende olcu almak istiyorum ya bakalim yarınalayim tam olarak nasil nereden aliyoruz az bi aciklqma alabilirmiyiimm
Yaaa gelde uyuz olma şimdi kendine bakmadanYok kiz. Inada yapacagim. Yildirma taktikleri bunlar
Ay uyuz. Dedim sildim mi videoyu. Ne yapacaksin, ne kadar siskosun onami bakacaksin diyor. 120 kiloluk adam
Afiyet olsunEki Görüntüle 2754785 Eki Görüntüle 2754789
Yediklerim bunlar 10000 civarı adım attım biraz spor yapabilirsem adımlar artar belki öyle paylaşırım..
Sisko yaYaaa gelde uyuz olma şimdi kendine bakmadan
Umarım şu ördüğüm tüm cabama bi kızım olurValla Bende örgü örmeyi seviyorum kafası dağılıyo insanın canım kalori yaktırması da ayrı güzelmişhe valla bu adamları napak biz ama çıtır olunca o zaman görecekler
TeşekkürlerBen buna göre almistim
Ellerine saglik canim cok seker olmusUmarım şu ördüğüm tüm cabama bi kızım olur
Brie kırmızı çizgimdir :)Cuma dan cumaya veriliyor es. Olculeri ekleyecegim. Birkac kisi daha yazarsa diye.
Yarin Bende alacagim ölcü.
Benisedulu veya @_Vera_ i etiketliye bilirsin.
Adim sayin iyi bence, bu soguga ragmen. Felaket soguk var disarida.
Menu de guzel sadece protein az, karb yuksek. Onu birkac güne dengelersin bence.
Uhm brieafiyet olsun
Yaa bizimkide evde deli gibi yürüyo diyo napim dışarı mı çıkarabiliyoz kiÖyle valla geçen birisi bana nasıl zayıflamışsın diyor benimki de hemen tabii zayıflayacak evde deli danalar gibi koşuyor diyor
Saol canımmm bir aydır ör beni diye bağırıyorEllerine saglik canim cok seker olmus
Tel le sıkıntı oluyı hakkaten şimdilik idare ediyorum bende diyelim olsun sen yapmışsındır canımAfiyet olsun canim valla ben evdeydim ama evde cok dolandim ama telin sarji yoktu hic adim kaydedemedim. aksam leslie ile topladim baya. Çocukları yatirdiktan sonra bir iki mil daha atmayi planlıyorum
Sağol canımValla canim harika ilerleme olmus tebrikler
Bileklik siparia verdkm ama bizim yarisma bitince anca gelirTel le sıkıntı oluyı hakkaten şimdilik idare ediyorum bende diyelim olsun sen yapmışsındır canım
Olsun yine de varmış baya onda da . hemen havalara girerler bu adamlar zatiSisko ya
Azcik kilo verince havalara girdi
Gerci Adam da Boy var. 185 ben 156
Bizde yarışmalar bitmezzzzBileklik siparia verdkm ama bizim yarisma bitince anca gelir
Bana bugun diyor ki. Yarin Sana sporu ben yaptirayim bak nasil inceldim ben diyorOlsun yine de varmış baya onda da . hemen havalara girerler bu adamlar zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?