- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Bunlara da eğlence lazım hemiBen dun step yaparken benim ki video a yuklemis. Izleyip Izleyip guluyordu
Canim valla bundan ote zorlamak yeme demek olacak ama bakalim onumuzde ki haftaya gore karar verecegiz..belki normal beslenmeye donerizYaaaa yine bünyeyi zorlayacak mi ?
AynenHe
Ay cok uyuz birsey ama
Ya veremedim.diye oldu ama bu hafta 500 gr verdim. Karnim 4 cm büyüdü. Bakalim regl sorunu var ya gelecek hafta herseyi belirleyecek.Cok az ama ya. Sen biran önce vermek istiyorsun diye mi boyle $ok yaptirir gibi az beslenmeye yoneltti seni?
Yarın denicem bakalım zorlanmazsam yarın devam edecemBence gayet iyi.
Ben bugun Daha kotuyum. Dun spor ve adim vardi baya. Bugun 5bin adim olmadi bile
Bugün instagramda gördüm dedim çom iyii bende severim örgü örmeyi bi elbise başlamıştım hemen aldım şimdi elime örcemHaaa hadi ya o da mı kalori yaktırıyomuş hemen örgümü alayım elime o zaman
Ben kocişle oğluşumu odadan çıkarıyorumBen dun step yaparken benim ki video a yuklemis. Izleyip Izleyip guluyordu
İşleri güçleri bizle uğraşmak değilmi bu adamlarınBunlara da eğlence lazım hemi
Valla Bende örgü örmeyi seviyorum kafası dağılıyo insanın canım kalori yaktırması da ayrı güzelmişYarın denicem bakalım zorlanmazsam yarın devam edecem
Bugün instagramda gördüm dedim çom iyii bende severim örgü örmeyi bi elbise başlamıştım hemen aldım şimdi elime örcem
Ben kocişle oğluşumu odadan çıkarıyorumdeğilse eşim gülüp dikkatimi dağıtıyır
İşleri güçleri bizle uğraşmak değilmi bu adamların
Kızlar 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi kaç gram biliyor musunuz
Kızlar 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi kaç gram biliyor musunuz
Ben o konuda tecrübe edindim canım bir daha tövbe yapmam yanındaHahah al benden de o kadar eşim gülüyo yaparken
En iyi çözüm yolu bu sanırım hahaBen o konuda tecrübe edindim canım bir daha tövbe yapmam yanında
Yok kiz. Inada yapacagim. Yildirma taktikleri bunlarAynensende daha o varken yapma bide video ya almış
Regl olmadin diyedir.Ya veremedim.diye oldu ama bu hafta 500 gr verdim. Karnim 4 cm büyüdü. Bakalim regl sorunu var ya gelecek hafta herseyi belirleyecek.
Ama bakalim ne olacak cok merak ediyorum
Öyle valla geçen birisi bana nasıl zayıflamışsın diyor benimki de hemen tabii zayıflayacak evde deli danalar gibi koşuyor diyorEn iyi çözüm yolu bu sanırım haha
Cuma dan cumaya veriliyor es. Olculeri ekleyecegim. Birkac kisi daha yazarsa diye.Iyi akşamlar kızlar
Dün çıkmadım diye az biraz yürüyeyim dedim dışarda, ağzım burnum dondu döndüm
Bi de niye benim eşim yok? Daha sonra mı atanıyor?
Dün ölçümleri iletmemişim. Hemen onları da yazıyorum.
Kol:30
Göğüs :99
Bel:87
Kalça /basen:102
Bacak:61
Göbek :92
Bende kaptanRegl olmadin diyedir.
Merak ediyorum bende. Nasil bir yol izletecek sana
Afiyet olsun canim valla ben evdeydim ama evde cok dolandim ama telin sarji yoktu hic adim kaydedemedim. aksam leslie ile topladim baya. Çocukları yatirdiktan sonra bir iki mil daha atmayi planlıyorum
Valla canim harika ilerleme olmus tebriklerSağol canım yaa bilemedim acaba dedim yeterlimi bu incelme yoksa daha mı çok incelmeliydim diye
Bende olcu almak istiyorum ya bakalim yarınalayim tam olarak nasil nereden aliyoruz az bi aciklqma alabilirmiyiimmCuma dan cumaya veriliyor es. Olculeri ekleyecegim. Birkac kisi daha yazarsa diye.
Yarin Bende alacagim ölcü.
Benisedulu veya @_Vera_ i etiketliye bilirsin.
Adim sayin iyi bence, bu soguga ragmen. Felaket soguk var disarida.
Menu de guzel sadece protein az, karb yuksek. Onu birkac güne dengelersin bence.
Uhm brieafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?