- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Ay eline sağlık maşallah çok güzel olmuş inşallah olur canım bende isterim bir kızım olsun bu oğlanın üstüne bi süre istemiyom ama şuanUmarım şu ördüğüm tüm cabama bi kızım olur
Adim yarisi aslinda son zamanlarda en cok yaptigimiz Yaris oldu :))Bileklik siparia verdkm ama bizim yarisma bitince anca gelir
Sanırsın sporcu ahahaBana bugun diyor ki. Yarin Sana sporu ben yaptirayim bak nasil inceldim ben diyor
He he dedim de sustu
Afiyet olsun canım güzel olmuşArrietty_ @_Vera_ sedulu E English_teacherrr
2.7 litre su icildi adinlari ilerki saatlerde paylasirim
Pert olurSanırsın sporcu ahahasen diyeydin ben sana yaptırıyım da gör
Bende diyorum bazen şöyle bi savaşçı hırslı bi yapım olaydı keşkePert olur
Bisikletde bile yarisiyor benimle. Aa 30dk da sadece okadar mi kalori yaktin filan.
Keske azcik savasci ruhum olsa. Hic umursamiyor kendi halimde Devam valla. Alinsam keske adamin sozlerine
Canım menünü göremedim paylaşmış miydin ?Eki Görüntüle 2754793 2 bck litrede su içtim dukan birası da bitti 3, 3 bucuk olur su yatana kadar sporda bugunluk bu kdr
Yok unutmuşum pardonCanım menünü göremedim paylaşmış miydin ?
Tek öğün mu besleneceksin belli süre?Yok unutmuşum pardon
Tek ögün 5 bucuk ta yaptm
1 kase tarhana çorbası bolll salata 2 tane minnak dilim peynirli börek 2 çorba kaşığı sebzeli et sote
Hemde ne kaldımmm çok kötü oldum eşim sabah zorla vitamin içirdişuan siz yeni üye olduğunuz için bir deneme süresi var bunu biz değil de kadınlar kulübü editörü belirliyor haklı olarak şöyle ki mesela bazen bir üye geliyor esas listeye alsak 3 gün sonra bir daha gelmiyor o zaman cuma yarışında yüzdeleri toplanan üyelere haksızlık oluyor yüzdeyi düşürüyor.Deneme süresince kilo vermeniz devam ederse esas listeye girebiliyorsunuz esas liste ne demek şöyle ki şuan kendimden örnek vereyim takımdayım ama izne ayrıldığım için esas listede değilim cuma günü yaptığım kilo bildirimi 4.takımı yarışta temsil eden bildirimler içine alınmıyor liste dışı olarak alınıyor deneme süresindeki üyeler de öyle deneme süresi bitince esas listeye girerseniz eğer verdiğiniz bildirimler cuma yarışında takımı temsil edicek. Dilim döndüğünce açıklamaya çalıştım uzun oldu ama açıklayıcı olsun istedim.Yeni katılan diğer kızları da etiketliyim belki onlar da merak ediyordur bu konuyu.
@Dildev @Zeytur M MiracHamza @rockandroll @Flipendo @Emeeelll @caroline84 @Tamotuzbesgoztepe @Serina08
12.645teyim şuannn
öyle yapıyorum uzun zaman sonra eksi gördüm pazartesi bakalım cumaya ne olacak
güzel menü canım
ahh kindeeer o zaman eşin vermezse ben veririm ceza ama be ödev yapıyorum bir yandan kafam karışık @seduluyu etkiketleyip cezanı iste olur mu ahahahaha
kır pidesi olmayaydı iyiydi canım seninde eşin ceza vermezsesedulu etiketler misin ahahah ne kadar sorumluluk sahibi bir kaptan yardımcısıyım
güzel menüadımlar da şahane
afiyet olsun kaptanım
ayy azıcık yemişsin halsiz kalmaz mısın bu kadarcık yemekle
süper menü ve spor
afiyet olsun canım
Süpermiş o zaman ya bu sefer sansa evimde degildim yarisinda digerini iple çekiyorumAdim yarisi aslinda son zamanlarda en cok yaptigimiz Yaris oldu :))
Baya iyi kilolar verdi kizlar takimlar arasi yarisi filanda yaptik
Xiaomi mi? Katlanan turunden?Koşu bandım geldi 1 saat yürüyüş yaptım durdurdum resim çekeceğim sıfırlandı çok güzel ama iyi geldi bana
Gule gule kullan canim bol bol kalori yakKoşu bandım geldi 1 saat yürüyüş yaptım durdurdum resim çekeceğim sıfırlandı çok güzel ama iyi geldi bana
Evet kaptanım mmm çok güzel ama katlanmıyor bu ben de öyle diye aldımda işteXiaomi mi? Katlanan turunden?
Gule gule kuælan
Bende istiyorumm
Nasıl rahat ediyorsa bünyeEvet öle düşünüyorum öğün zamanları değişebilir belki böle çok rahat hssedyrm mideme fln iyi geliyor kaptanımsedulu
Hayırlı olsun. Bir şey soracağım hız konusunda nasıl yani koşu da rahat yapılabilir gibi mi ? Kimisi yeterli demiş yorumlarda kimisi yavaş xiaomi için bende bakıyorum daKoşu bandım geldi 1 saat yürüyüş yaptım durdurdum resim çekeceğim sıfırlandı çok güzel ama iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?