Acaba spor yapmaktan mı Allah korusun korona felan olmasın daBiraz halsizliğim var kemiklerim ağrıyo da kalkamadım yerimden
Rakipler ensemizde yatmak olmazYoruldum ama kalkam bariii
Benim sansim yok o zamanyaaaYarışma yapıyoruz ya adım yarışı birinciler ödül sahibi oluyor
Kalkma nılırrrrr otırrr yerineeeeeeYoruldum ama kalkam bariii
Çıkmaz demeyin şansınızı deneyinBenim sansim yok o zamanyaaa
Öyle ağır bi spor da yapmadım ama bilmiyorum ki yarın da böyle olursa giderim yoksa dr aAcaba spor yapmaktan mı Allah korusun korona felan olmasın da
spor yapmaktan mı acaba kasların mı yorgunBiraz halsizliğim var kemiklerim ağrıyo da kalkamadım yerimden
yaa yazdığım mesajı bulamadım düşmemiş sandım tekrar yazdım E English_teacherrr kusura bakma canımspor yapmaktan mı acaba kasların mı yorgun
gaza geldim şimdi iyi mi ödevi felan da attım bir kenara hayda bre pehlivaaaanKalkma nılırrrrr otırrr yerineeeeee
Yok olsun canımyaa yazdığım mesajı bulamadım düşmemiş sandım tekrar yazdım E English_teacherrr kusura bakma canım
Ihmal etme canim devam ederse git muhakkaÖyle ağır bi spor da yapmadım ama bilmiyorum ki yarın da böyle olursa giderim yoksa dr a
Aman oturma zateenn hıhhgaza geldim şimdi iyi mi ödevi felan da attım bir kenara hayda bre pehlivaaaan
Adim yarısında birinci olanlar seciyorAman oturma zateenn hıhhbişi sorcam birinci olan eş seçme hakkı varya en cok kilo verenmi seciyo adım yarışında birinci olanmı seçiyor
Cok geçmiş olsun hayırdır inşallahBiraz halsizliğim var kemiklerim ağrıyo da kalkamadım yerimden
Kimi kestirdin gözüne kızHımm güzelll
Neden olmasın
Bu hafta siz birinci olursunuz gibi sanki yaa şuan pertim daha 20000 bin olmadım bileKimi kestirdin gözüne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?