Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bende adama baskı yapayım bari benim adam yiyip yiyip kilo almayan cinsten. 186 boy var 78 kg akşam yemeğinde bir bütün ekmek yer sabah öğlen de ayrı yani ama vücut masallah
Hiç öyle olamadım ablam küçük milyon tipli makara ile yer ekmegi.
Kilosu hiç degişmez.

Arrietty_ gule gule kullan canim bu gidisle sirayla hepimiz alicaz. Sonrafa eliptiğe falan geceriz artik bende step tahtasi istiyorum
Eliptik vardi ama hiic mi hic kullanmadim desem yeridir. Sattim kurtuldum
Tesekkur ederim canim
Saol canim
Kolsuz kullaninca mi basin donuyor? Ben normal yuruyus bandinda da asla tutamam. Yasamadim oyle birsey. Hizli mi yapiyorsun?
Kolsuz da vardi ama ben yer kaplamasin kolayca yatagin altina iteyim diye boyle aldim. Zaten bisikletim var. Arada salonda arada odada Git gel sefil oldu yavrucugum, goz bebegim

Şükür önemli bir sey degil canım biraktigim zamanki kiloma donersem geri geleyim insallah

Mesaj yazma konusunda iyi değilim kusura bakmayın alıntı yaptı silrmedim bide ben menü için birisini etikletyecek miyim su için yada spor içinde etiket yapıcam mı kalori hesaplamam gerekiyor sanırım değil mi

Mesaj yazma konusunda iyi değilim kusura bakmayın alıntı yaptı silrmedim bide ben menü için birisini etikletyecek miyim su için yada spor içinde etiket yapıcam mı kalori hesaplamam gerekiyor sanırım değil mi
Kalori hesaplamak istiyor isen hesapla canim. Mecburi degil
Onemli olan yeme icme bitince menu yazman. Veya bir ust de yaptigin gibi paylasman yeterli
Su ve spor varsa sporu da yazip
sedulu @_Vera_ etiketlemen yeterli

Beni Cuma bildiriminde etiketlemeniz yeterli.
Menulere bakiyorum zaten
Her Cuma es veriyoruz. Bu cuma aktif olurum dersen es de veriyoruz ozaman onu da etiketleyeceksin

Eklentiler

• Screenshot_20210106-182831.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210106-182846.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20210106-182851.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…