- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.Doğum günümkendime hediye vercem ondan mayısı bastırarak diyorum değilse bebiş düşünüyoruz ozamanda diyetisyenle berabr 9 ayı gecirmeyi planlıyorum ozamanda burda olcaam sonra doğum kilolarımı verirkende burda olcam yani ben hep burda olacam inşallah
Hiç öyle olamadım ablam küçük milyon tipli makara ile yer ekmegi.Bende adama baskı yapayım baribenim adam yiyip yiyip kilo almayan cinsten. 186 boy var 78 kg akşam yemeğinde bir bütün ekmek yer sabah öğlen de ayrı yani ama vücut masallah
Cinli onlarHiç öyle olamadım ablam küçük milyon tipli makara ile yer ekmegi.
Kilosu hiç degişmez.
Eliptik vardi ama hiic mi hic kullanmadim desem yeridir. Sattim kurtuldumArrietty_ gule gule kullan canim bu gidisle sirayla hepimiz alicaz. Sonrafa eliptiğe falan geceriz artik bende step tahtasi istiyorum
Saol canimKaptanım güle güle kullan çok şık duruyor. Benim ki kollu eski temizlikte sat gitsin diyorlar.
Evde ki en güzel arkadaşım 3 çocuk, ev, ev işleri kocamla tartışınca benim kaçışım.
Müzigide sonuna kadar açarım.
Kaptanım ben dünde sordum kolları yok ya kullanımı nasıl olur acaba?
Benim başım dönüyor bazen
Şükür önemli bir sey degil canım biraktigim zamanki kiloma donersem geri geleyim insallahGünaydın güzeller nasılsınız?? Vera bugün bir mutlu uyandı bir mutlu uyandı anlatamam. Birazdan sebebini göstercem ama önce alıntılarım var yazayım.
@bnnu seni yeniden aramızda görmek çok güzel hoş geldin seda getirdin canım.
Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur gelmek istersen takımda yerimiz sana her zaman var biliyorsun güzelim
Ayyy çok sevindim buna senin oğlan takıma gelemez ama o da bizimle yarışa girsin kendisinde hedef belirlesin 10bin adımdan aşağı düşmek yok yaşı kaçtı bu arada
İviiiiittttt
Gecerli not aldi miİviiiiittttt
Saat 10.30 civarı
Dün gece komşuya vermiştim gecenin 00.30 unda yemişlerGecerli not aldi mi
66 yaramışşş bu kıza
Kalori hesaplamak istiyor isen hesapla canim. Mecburi degilMesaj yazma konusunda iyi değilim kusura bakmayın alıntı yaptı silrmedim bide ben menü için birisini etikletyecek miyim su için yada spor içinde etiket yapıcam mı kalori hesaplamam gerekiyor sanırım değil mi
Cok Sevindim hepinizin begenmesineDün gece komşuya vermiştim gecenin 00.30 unda yemişler
Elleriniz dert görmesin diye mesaj atmış
Bugün anneme de götürdüm çok beğendiğini söyledi
Kendim de gerçekten çok beğendim
Yalnız normal tarife göre yaptımCok Sevindim hepinizin begenmesine
Ya birden kan şekeri düşünce insanın abur cubura saldırıyo o olmasın diye evdede bulundurmuyorum pekOda guzel taktik poset poset olunca insanin gozune illami batıyor
Bulgur pilavını 3 kaşık koydum ama tadı cok güzel olmuştu 3 kaşık daha koydumDiyete uymayan bişey ywmemişsin canım bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?