Kim acabaGüney koreli bi tane vardı sevdiğim adam uzun boylu bisi
Yaa bu adamı ben sevemedimEki Görüntüle 2756492
365 days izledikten sonra hastası olduğum İtalyan bebiş kendilerirabbül alemin bunu böyle güzel yaratıyon beni niye bim poşetine benzettin ey güzel allahım kimi yürüyem ben bu tiple ahahahahah
Hic sevmem. En son ki dizisi guzeldi ama
Gecmis yorumlarin hepsine bakma imkansiz etiketlere bakiyorum da etiketleneyi unuttugunu dusundum o sebeple yazmistim. En son etiket geldi, tesekkurler.Hergün yazdım canım geçmişe bakıyormusun?
Evet,gün içinde açıklanacakBol sans
Hemen belli olacak mi secildigin?
Teşekkür ederimBaşarılar dilerim canım
Canım İstanbulda'mı ikamet ediyorsun. Oğlum Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi. Almanca da sıkıntısı var, şu pandemi biraz hafifleyince düşünebilirim.
Günaydın
Sabah 08:30'da kalkmayı başardım, yürüyüşe gittim bir saat. Eve gelince de domates & salatalık yedim sadece, bu ara çok ilaç alıyorum sanırım bu yüzden bir şey yiyesim gelmiyor... Bir de bugün biraz çiğköfte yemek istiyorum dengelemek namına pek bir şey yemeyeceğim daha. Onun dışında su içmeye başlayacağım. en az iki litre içmek istiyorum. Bugün sunumum var şans dileyin
NOT: Kızlar ben yazılım dersleri görüyorum. Bilgisayar kullanımım çok iyi. Evden yapabileceğim işler arıyorum. Zamanında editörlük yaptım, yazılar yazdım, güzellik merkezinin sosyal medya hesabını yönettim gibi gibi... Almanca biliyorum A1-A2 kurları için özel ders verebilirim. İlkokul + Ortaokul için sözel dersler veya matematik dersi için yine özel ders verebilirim. Tecrübem de oldu. Ders ücretleri konusunda bir sıkıntı yaşamayız, çok seviyorum ders vermeyi çünkü. Sizin de aklınızda bulunsun belki bana yönlendirirsiniz bir şey görürseniz. mail adresim: lilasdailyb@gmail.com
Afiyet olsun ortağımMerhaba, ailecek erkenden uyuduk. Menümü paylaşamadım.
08:30 1 poğaça, 1 kk peynir, 5 zeytin
Yolculuk sırasında (09:30-17:30 arasinda)
1 muz, 1 elma, 2 kuru incir, 330 ml kefir
18:30 2 etimek, 1 kk peynir, 8 zeytin
19:30 1 kase yoğurt
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Ben biraz bekleyip gideyim dedim bu haftaGunaydin herkese
Titrek ve korkak adimlarla tartima gidiyorum suan
MasallahhhhhhhhGecen cuma 83.8
Bu cuma 81.7
Fark 2.1
Hedef 80
%2.505
Canim cok az besleniyorsun mutlaka guzel bi eksi görürsünBen biraz bekleyip gideyim dedim bu hafta
Gunaydin canim sahane bir eksiGecen cuma 83.8
Bu cuma 81.7
Fark 2.1
Hedef 80
%2.505
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?