Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa bu adamı ben sevemedim filmiz izledim de o da +18 filmden halliceydi daha güzel +18 filmler izlemistim

Canım İstanbulda'mı ikamet ediyorsun. Oğlum Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi. Almanca da sıkıntısı var, şu pandemi biraz hafifleyince düşünebilirim.

Evet, İstanbul'dayım. Ay tebrikler, başarıları daim olsun. Pandemi yüzünden ben de evden çalışmayı tercih ediyorum bu süreçte. İlerleyen zamanlarda görüşebiliriz konu hakkında

100 grlık çiğköfre dürüm
Ayran

Bir bardak sıkılmış portakal suyu. (Normalde meyveyi yemeyi tercih ediyorum fakat böyle vardı evde o an çok önemsemedim)

Mercimek yemeği, bir kase ama çok küçük kaselerden değil. 1 tabak eder herhalde.

Salata (aynı kaseyle)

1 küçük armut.

Akşam tekrar yaklaşık 1 saatlik bir yürüyüşe çıktım. Akşam eve gelince bilekliği çıkarttım zaten ders çalıştım yürümedim öyle. Toplam 12.257 adım sadece yürüyüşler. Onun dışında pek yürümediğim için evdeyken 12.500 diyebiliriz düz hesap...

Bileklik toplam 588 kcal yaktığımı gösterdi yürüyüşlerde ama doğruluğu nedir bilinmez

Eklentiler

• 1F475C77-1648-4621-BB94-10EDA6B97F6C.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…