Ellerinize sağlık kaptanımUmarim gözümden kimse kacmamistir?
Biraz mi?Canım tablo kaymış biraz
Canim tahlilde verdim yeni. Umarim yoktur oyle birseylerAcaba gizli şekerinmi var canım?
O kadar agır bişeyler yemiyorsun.
Harikasin boyle hedefe az kaldığını gormek sahane olduKizlar ilk sayfadaki tablo güncellendiDUYURU
Deneme haftasi devam eden yeni üyelerimizi eklemedim. Bunu bilerek yapiyorum,deneme süresi oldugu icin.
Cogunuz 1 haftayi geride birakmis olacaksiniz yarin.
Umarim aktif olmaya devam edersiniz. Böylece haftaya sizleride eklerim daralma tablosuna
Allah korusun olmasında canım hani öyle içim yanıyor çok su içmek istiyorum yazınca dedim.Canim tahlilde verdim yeni. Umarim yoktur oyle birseyler
Evet evet haklısın. Simdi icsem iceri..mesela ama sabah tarti var diye duruyorumAllah korusun olmasında canım hani öyle içim yanıyor çok su içmek istiyorum yazınca dedim.
Aksam denicektim unutmusum. Simdi denedim bende oldu ilginc gercektenBende biraz önce eşime dedim yere egilip halıya dokun diye direk yaptı of ama değmemen lazımdı dedim niyeki diyo çok güzel bişey denicektim diyorum ben ilk değemedim sonra bu hareketi yapınca eşimde şok oldu nasıl yani diyo
Kızında eklem gevşegini nasıl anladınız
Su sıkıntı oluyormu ya oyle sabaha kadar atarim diye düşünmüştüm benEvet evet haklısın. Simdi icsem iceri..mesela ama sabah tarti var diye duruyorum
Bilmiyorum ki canim amakorkuyorumSu sıkıntı oluyormu ya oyle sabaha kadar atarim diye düşünmüştüm ben
Bende 3 litreyi tamamliyim diye baya ictim aksamdan beri ama tedirgin oldum simdiBilmiyorum ki canim amakorkuyorum
yavaş yavaşı lavaş diye okudum noluyor banaaaa1 L i kafaya dikmeyip yavas yavas iciyorsaniz bir zarari olacagini sanmiyorum.
Yavas yavas derken 2 saate filan yayarakben anca odaklanirsam okadar surede icerim 1 L
Pis bogazyavaş yavaşı lavaş diye okudum noluyor banaaaa
O zaman sikinti yok1 L i kafaya dikmeyip yavas yavas iciyorsaniz bir zarari olacagini sanmiyorum.
Yavas yavas derken 2 saate filan yayarakben anca odaklanirsam okadar surede icerim 1 L
Hahaaa acmisin verayavaş yavaşı lavaş diye okudum noluyor banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?