- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Canim.insallahhCanim cok az besleniyorsun mutlaka guzel bi eksi görürsün
Vallahi kaptan..Insallah oyle olurGunaydin kizlar
Yine bir Cuma günü. Ve yine tarti günü
Bu hafta yine cok iyi beslendiniz gozlemledigim kadari ile. Umarim tarti hepimizin yuzunu guldurur
Evet evet evetGunaydin canim sahane bir eksi
Bu arada aktif katilim sagliyorsun bugun deneme süren dolmus
Esas listede yer almak istiyor musun?
Bence hic stres yapma canimVallahi kaptan..Insallah oyle olur
Tebrik ederim canım müthiş vermişsinGecen cuma 83.8
Bu cuma 81.7
Fark 2.1
Hedef 80
%2.505
Tesekkurler canimTebrik ederim canım müthiş vermişsin
Nikah da gibi olduEvet evet evet
Ben dizilerini sevmedimHic sevmem. En son ki dizisi guzeldi ama
The heirs de izledim. Ama Oda sirf kim woo bin ve choi jin hyuk var diye
En son ki dizisi the King eternal monarch i da Kim go eun u begendigim icin izledim :))
Hahaaa hem komik hem eglenceli olmus. Ne guzel akilda kalan bi hatira olmisNikah da gibi oldu
Aklima bir Ani geldi
Ben yurtdisinda dogdum buyudum pek adetleri vs bilmem.
1ay sonra nikahimiz olcakti. 1 ay önceden de dini nikahimiz kiyilacakti.
Hoca soruyor iste kabul ediyor musun diye.
Evet dedim
Evet demeyeceksin 3 defa soracagim kabul ediyorum diyeceksin dedi. Ay nasil utandim. 1ay sonra ki Nikah da, Nikah memuru sorunca nasil kasildiysam burda da evet yerine kabul ediyorum dedim. Bu sefer de Nikah memuru beni uyardi
Haydi imam nikahi sadece ben, esim ve sahitler vardi pek rezil olmadim. Otekinde salonda 400 kisi karsisinda rezil oldum
Tamam canim. Not aldimGünaydın herkese maşşalaah güzel kilolar veriyorsunuz darısı başıma bu benim başlangıç kilom olsun kaptanım tam olarak bugün başlayım inşallah
Aklimda kalirdi kiz zaten o gun bunlarda olmasaHahaaa hem komik hem eglenceli olmus. Ne guzel akilda kalan bi hatira olmis
Harikasın maşallah canımGecen cuma 83.8
Bu cuma 81.7
Fark 2.1
Hedef 80
%2.505
o komşuyu kapı dışarı etmeli, kapılar açılmamalıDün gece diyet düşmanı komşum getirmiş
Herkese günaydın, ben akşam yürüyüş sonrası tartıldım birde sabah hiç bir şey yemeden içmeden tartıldım. Sabah akşama göre artı çıktı, canım sıkıldı.
Uyurgezerde değilim gece kalkıp bir şeyler yiyeyim. Wc ile ilgili sıkıntım var yine, ondan sebep sanırım. Form çay içiyorum şimdi.
Bence regl bitince gerçek sonucu göreceksin çok takma.
Bunu benim aklım almıyor, bilimsel açıklaması var mı acaba? Daha çok hareket neden artı göstersin ki.
kızlar spor sonrası vücutta laktik asit birikimi olur, yine spor sonrası vücudunda hissettiğin ağrılarının sebebi de laktik asit. bolca su içip vücuttan atmak lazım. Ama vücudun spora alıştığı zaman laktik asit birikimin de azalır.Benim de sıkıntım aynı... Ne yapacağız bilmiyorum
bunu beğendim ben de denemek istiyorum notumu aldımWc o sorunu icin yine bunu onerecegim. Simdi icersen birkac saate 2-3 defa wc e cikarsiniz. 2 gun denedim. 3.gun cesaret edemedim
Bu aksam yapacagim ama. Regl iken pek wc e cikamiyorum. O yuzden iceyim sabaha ödem filan da kalmaz
ahh anneler. canım annem de bana öyle yapardı. diyete giriom derdim su böreği açardıAynen
Ben anneme gidince cok zorlaniyorum. Ye ye, az tadina bak. Sen hayir dedikce diretmeler
Cok dogru soyledin kaptanimGünaydın kızlar güzel bir hafta oldu menüler adına çok kaçamak ya da ağır yemek yoktu genel olarak. Adim sayıları da yavaştan artmaya başlamıştı hepimiz çabalıyoruz. Bunun karşılığını elbet alacağız bu hafta artı gelirse dert etmeyin illa ki olacak duzelecek bu durum. Karar verdiğimiz yoldan şaşmayalım yeterli.
Birinci belli ikinci kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?