Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nikah da gibi oldu
Aklima bir Ani geldi
Ben yurtdisinda dogdum buyudum pek adetleri vs bilmem.
1ay sonra nikahimiz olcakti. 1 ay önceden de dini nikahimiz kiyilacakti.
Hoca soruyor iste kabul ediyor musun diye.
Evet dedim
Evet demeyeceksin 3 defa soracagim kabul ediyorum diyeceksin dedi. Ay nasil utandim. 1ay sonra ki Nikah da, Nikah memuru sorunca nasil kasildiysam burda da evet yerine kabul ediyorum dedim. Bu sefer de Nikah memuru beni uyardi
Haydi imam nikahi sadece ben, esim ve sahitler vardi pek rezil olmadim. Otekinde salonda 400 kisi karsisinda rezil oldum

Hic sevmem. En son ki dizisi guzeldi ama
The heirs de izledim. Ama Oda sirf kim woo bin ve choi jin hyuk var diye
En son ki dizisi the King eternal monarch i da Kim go eun u begendigim icin izledim :))
Ben dizilerini sevmedim tipi hos diye izledim gitti kore olayı bana göre değil

Hahaaa hem komik hem eglenceli olmus. Ne guzel akilda kalan bi hatira olmis

Günaydın kızlar güzel bir hafta oldu menüler adına çok kaçamak ya da ağır yemek yoktu genel olarak. Adim sayıları da yavaştan artmaya başlamıştı hepimiz çabalıyoruz. Bunun karşılığını elbet alacağız bu hafta artı gelirse dert etmeyin illa ki olacak duzelecek bu durum. Karar verdiğimiz yoldan şaşmayalım yeterli.

Dün gece diyet düşmanı komşum getirmiş
o komşuyu kapı dışarı etmeli, kapılar açılmamalı

Benim de sıkıntım aynı... Ne yapacağız bilmiyorum
kızlar spor sonrası vücutta laktik asit birikimi olur, yine spor sonrası vücudunda hissettiğin ağrılarının sebebi de laktik asit. bolca su içip vücuttan atmak lazım. Ama vücudun spora alıştığı zaman laktik asit birikimin de azalır.
Wc o sorunu icin yine bunu onerecegim. Simdi icersen birkac saate 2-3 defa wc e cikarsiniz. 2 gun denedim. 3.gun cesaret edemedim
Bu aksam yapacagim ama. Regl iken pek wc e cikamiyorum. O yuzden iceyim sabaha ödem filan da kalmaz
bunu beğendim ben de denemek istiyorum notumu aldım
Aynen
Ben anneme gidince cok zorlaniyorum. Ye ye, az tadina bak. Sen hayir dedikce diretmeler
ahh anneler. canım annem de bana öyle yapardı. diyete giriom derdim su böreği açardı

Cok dogru soyledin kaptanim
Kaptin mi Yaris da mantiyi acaba
H3RA_ Zeytur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…