Canım senin adım puanların yanlış oluyor yürüyüşe göre mi hesaplıyorsun ya da aklında yanlış kalmış sanırım3 lt su
1800 adim
180 puan
istanbulin
Ketoda son haftam. Salidan sonra biraz kilo alacagim sanirim ortagim.
Arrietty_
sedulu
@_Vera_
Ya ben 10 adim 5 puan seklinde hesaplıyorum.Canım senin adım puanların yanlış oluyor yürüyüşe göre mi hesaplıyorsun ya da aklında yanlış kalmış sanırım
100 adım 5 puan üzerinden hesap edince 90 puan ediyor
YapmadımYarin kontrol tarti günü, yapmaa
Ayy olur öyle şeylerYa ben 10 adim 5 puan seklinde hesaplıyorum.cok utandım vallahi
Sağlık olsun eşim..3 lt su
1800 adim
180 puan
istanbulin
Ketoda son haftam. Salidan sonra biraz kilo alacagim sanirim ortagim.
Arrietty_
sedulu
@_Vera_
Hahaha Allahtan 10000 adim yürümüyorum veram o zaman puani hesaplayamazdımAyy olur öyle şeyler
Insallah almam ama bir hafta daha kaldıramayacağım bu diyeti resmen saniye sayıyorum.Sağlık olsun eşim..
Keto ben de bi süre denemiştim ama bi hafta zoe dayandım zor bir diyet eşim. Mide bulantisina nane yagi varsa koklayabilirsin iyi gelir.Insallah almam ama bir hafta daha kaldıramayacağım bu diyeti resmen saniye sayıyorum.
Midem surekli bulaniyor.
Yani sen saglik olsun dedin ama ben dert yanayım ortagim bulmusken
Yok ama tzzevar onu koklayayım.Keto ben de bi süre denemiştim ama bi hafta zoe dayandım zor bir diyet eşim. Mide bulantisina nane yagi varsa koklayabilirsin iyi gelir.
Valla limit sensinNasıl oldu anlamadım ama bidaha yok töbeeeee
Geldim canim cocuklqrla ugrastim@Serina08 eşimm nerdesin napıyosunn
Saol canımmmmGeldim canim cocuklqrla ugrastimvalla süpersin spor konusunda dur bakalim bende bi hesapliyim ama bugun prk bisi yapamadim
Sende süpersin canımm yediklerini paylaşmışmıydın görmedim ben
Paylastim canim etiketlemistim seniSaol canımmmm
Sende süpersin canımm yediklerini paylaşmışmıydın görmedim ben
Buldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?