- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Bende yaptim bugum cok guzelya
İçebilenleri ayakta alkışlıyorum
Ama ben de içemedim o nasıl bir tat aman Allah'ım
Bütün hayat enerjime son verecek cinstenbendeki bıraktığı etki tam anlamıyla bu
Sagol canımm benımSimit güzelim hosgeldin
Insallah dahada iyi olursun. Tekrar cok cok gecmis olsun. Bende ozledim seni,kendini hazir hissedince gel
Mozaik pasta mı didin kız ben 4 kare bitter ama diyet olan bitterden yedim diye yakınıyom naptın kızz cezanı eşin vermiş zaten ben daha ellemiyom ahahaha
Hoş geldinnnn atlatmana çok çok sevindim canım yeniden aramızda olman harikaIyı aksamlar sevgılı takımeksı ler daralmalar harıkasınız..
Dukan içeceği haricindeki daha içilebilir içecekleri
Tesekkur ederim. Bende denemistim tadi cok kotu degildi ama bende acayip sinir yaptigindan birakmak zorunda kaldimDukan birasi canim ama icemiyoruz
Ay bundada tarcin var ne cinsim ya tarcinda sevmiyorumEki Görüntüle 2758421
Ben soğukken içebiliyorum dukan birasını. İlk gün zordu alıştım sonra. Ama içemeyenler birde bunu deneyin isterseniz. Olumlu şeyler duymuştum. Ödem atma ve yağ yakma özelliği varmış.
Menün çok güzel, afiyet olsun. Hadi sporları arttiralimBugünkü menüm:
Sabah:
1,5 wasa 2 dilim peynir 5 yeşil zeytin.
Ara: Türk kahvesi
Aksam:
4 kaşık et sote + 1 köfte
4 kaşık karnabahar kısırı
1 kase yoğurt.
Su: Simdilik 1.5 litre. Icerim daha.
Spor: Şu saate kadar 15 dk chloe ting yaptım. Şimdi kendimi dansa ve zumbaya vereceğimOzzybal
Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Kaç sayı yapıyım canımMadem adimin iyi oyle yap canim
Nasıl oldu anlamadım ama bidaha yok töbeeeeeMozaik pasta mı didin kız ben 4 kare bitter ama diyet olan bitterden yedim diye yakınıyom naptın kızz cezanı eşin vermiş zaten ben daha ellemiyom ahahaha
Aslında dengeli yemeye çlşyrm yani hani önceki gün karbonhidratı fazla kaçrdıysam ertesi güne onu dengelemeye çlşyrm açlıkda hssetmyrmmBir bildiğin vardır muhakkak ama çok az yemiyor musun canım?
Bunu ben diyete başladığım ilk hafta çok severek içtim. Mis gibi bir kokusu oluyor ve tatlı isteğini geçiriyorEki Görüntüle 2758421
Ben soğukken içebiliyorum dukan birasını. İlk gün zordu alıştım sonra. Ama içemeyenler birde bunu deneyin isterseniz. Olumlu şeyler duymuştum. Ödem atma ve yağ yakma özelliği varmış.
Çok teşekkürler
Tamam canımMenün çok güzel, afiyet olsun. Hadi sporları arttiralim
3 lt suOrtagim.bosver srn.kendine dikkat et. Bu zamanda enerji onemlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?