Dukan içeceği haricindeki daha içilebilir içecekleriNe iciyorsunuz boyle
Bu arada sırf yatarken fazla kalori almamak, takip edebilmek için mutfak tartısı da aldım.
Eşime oyuncak oldu,
Bana ve kendine ne hazirlarsa tartiyor.
İş aldım basima, ben daralirim böyle...
Mersii canımmmmZumba/dans diye puan var canım ona göre yapabilirsin
Evet canim zate zumba dans ayni puandalarCanım @_Vera_ ya attığın video sırf şarkıları için yapılır 4 videoyuda yaptım eşim diyorki hint flimleri 3 saat sürüyo yoksa bu 2 gün sürcekmi bitmek bilmedi şarkı diyoben bu videoyu zumba olarakmı puanlıcam? Bu arada çokk çokk teşekkür ederim
Dukan birasi canim ama icemiyoruzNe iciyorsunuz boyle
Olur abla. Geçmiş olsun tekrardan toparlanırsın sen bir an önce vücudunu tanıyorsun
Ooo cezanı eşine bırakıyorum karar veremezse biz veririz cezayı
Hahahha dedimki serina bana ye ama mozaik yede yemedik dicek kesin dedimTatlim kalorini yüksektut biraz dedim evet ama mozaik pastayla degil
1 mil lesli yap canim sen
Harikasın canımBugun 10000 adimin altına düşmeyeceğim, kahvaltimi 10:30 da yaptım. En geç 17:00 gibi aksam yemeğini yiyeceğim. Kontrol tarti gününde iyi bir sonuç görmek istiyorum.
Çok eğlenceliymis bi açıp baktimbak sana cayır cayır yakan bir dans videosu atcam
bu seriyi dene bi pişman olmazsın
Hahaaaha aynı benİçebilenleri ayakta alkışlıyorum
Ama ben de içemedim o nasıl bir tat aman Allah'ım
Bütün hayat enerjime son verecek cinstenbendeki bıraktığı etki tam anlamıyla bu
SüperBugun ölçülerimi aldim:
Kol:30
Göğüs:100
Bel:82
Kalça/Basen:117/122
Bacak:70
Göbek:92
Kalca ve basenden daha fazla incelme bekliyordum. Önceki ölçülerim 125/127 idi. Ama yine de iyi.
Beni asıl göbek ve bel şaşırttı. Onceki olculerim göbek 103, bel 87 idi. Dogum yapali 6 ay oldu, Aralık basinda göbeğimde sarkma vardi. Simdi sarkma kayboldu. 10 gun sure ile 30-40 dakika arasi pilates yapmıştım. Muhtemelen bu etkili oldu.
Simdi kendime bugunden itibaren kalca basen ağırlıklı bir spor programı belirlemeyi planlıyorum.
Arrietty_ E Emeeelll
Emelll ben 4 videosunu üstüste yaptımm çok eglenceliiHarikasın canım
Çok eğlenceliymis bi açıp baktimBirazdan yapicam
Hahaaaha aynı ben
Süper
Afiyet olsun eşimBugünü erken kapattım, menüm:
10:30 1 adet etimek, 2 kk peynir, 5 zeytin, çeyrek avokado, çeyrek greyfurt, salatalık, kırmızı biber, 1 haşlanmış yumurta
13:00 2 ad kuru incir, 1 filtre kahve
16:00 1 kase yayla çorbası, 8 kasik kapuska, salata, 3 kasik yoğurt, 1 kasik makarna
17:00 1 maden suyu
Su: 2 litre su, 0.5 litre dukan birası ( yatana kadar 1 litre daha içerim)
Arrietty_ @_Vera_ sedulu E Emeeelll
Yaaa süper o zamanEmelll ben 4 videosunu üstüste yaptımm çok eglenceliişarkıya kaptırıp gidiyosunn kendini doğuştan hintli gibi hareket ediyosun
Benim favorim bu artık @_Vera_ Allahım gönlünde ne varsa versin inşallahYaaa süper o zamanÇünkü zumba dans filan daha çok hoşuma gitti. Hemen yapacağım ❤
Madem adimin iyi oyle yap canimHahahha dedimki serina bana ye ama mozaik yede yemedik dicek kesin dedim. Ortak ya lesli değilde mekik squat versen olurmuu lesli yerine zumba yapmıştım bugün adımlarımda iyi bugün yok dersen yarın yaparım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?