Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba aramıza hosgeldiniz. Eşiniz de olduğuna göre aktif bir şekilde burada bulunursanız güzel sonuçlar alırsınız.

Selamlar eşim, menü de spor da gayet iyi, sadece öğlenki ekmek bir tık fazla geldi gözüme , sabahki ekmek ve bulgur pilavını hesaba katınca. Ancak sporlarla eridiğini düşünüyorum. ben hafta sonu spor yapamadım iş güç oluyor. bugün yeniden ağırlık vermeye başlayacağım
Hayır tek başıma yola devam ederim onlara da şansızlık getirmek istemem
benim için sorun yok tabiki memnun olurum ne şanssızlığı , hoşgeldin 400 gr da gitmiş ooohhh

ben de bildirim yapayım ama sabah malesef lavaboya çıkacak vaktim olmadı ve kahvaldıda 1 yumurta yedim de tartıldım sonuç;

Geçen cuma:61,7
bugün: 62,0
artıyı gördüm , moral bozmak yok koşulları göz önüne alırsam kilo olmadığını göz önüne almak istiyorum.

Dünki menümü de yazayım ;
Sabah
1 kaşarlı tost (ince dilim avuç içi kadar)
1 zeytin
2 dilim dil peyniri

Ara
1 küçük muz

Akşam
1 porsiyon kıymalı meksika fasulyesi
2 yemek kaşığı yasemin pilavı

Su:15 lt
Spor : yok ev işleriydi temizlikti bebekti derken akşam da dinlendim
Arrietty_ @_Vera_ rockandroll Varyemez

Hoşbulduk

Bugün kontrol günü değil mi ilk paylaşımlarım olacaktatartı fotosu attım ama yukarda
Kontrol tartısı:76.7
Cumaya hedef :76
Eşim çok erken kalkmışın mansallah ben yeni uyanıyorum eşim 1sene sonra işe başladı oğlumda okul tatilinde bende keyif yapıyorum
Şimdi kalkıp tartılayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…