Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceyhans canım ofisten yeni çıkıyorum vergi dönemi, masamdan kalkamadım iş yetiştirmek için. Haliyle adım sayım az.
Eşimin doğumgünüymüş bugün geçen hafta aklımdaydı bugün unutmuşum çocuklar hatırlattı.
Koştur koştur eve gidiyorum çocuklar sürpriz yapmak istiyorlar eşim gelmeden hazırlık yapmam lazım. Adımlama çok yapamayabilirim kusuruma bakma bugünlük

Bende tarhana çorbası ve havuçlu tarator var ( havuç rendesi sarımsak yoğurt dereotu zeytinyağı)
Su kışın evet az gidiyor çünkü böbreklerde nefronlar büzüşük duruyor soguktan dolayı su içmesek bile cisimiz geliyor gibi oluyor
Ben chloe sonrası direkt bir litre içiyorum namussuzun kızı fena yoruyor

Bugünkü yediklerim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir biraz tulum peyniri
5 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
Kuşluk
1 hurma 1 gün kurusu biraz dut kurusu
Tarçınlı türk kahvesi
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
İlkindi
1 bardak kefir
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak kabak yemeği üstüne yoğurt
Ve yeşil salata 1 dilim tb ekmeği
Su 3 lt
Spor 10000 adım 500 puan ×2 1000 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu D -DOLUNAY-

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-25-19-08-01.webp
    14 KB · Görüntüleme: 24
Tarçınlı su falan ya da yoğurt yapıp yersen tatlı atistirmalik ihtiyacını kesersin canım
Geçmiş olsun canım ama yediklerini yine de yazmalısın. Nerede hata yapıyoruz ya da alternatif neler bulabiliriz bu yediklerine diye fikir alışverişi olur burada

Hadi bakalım gümbür gümbür geliyor ucundan 93 ler

Ne zaman bitecek şu sınavlarınnnnn özledük gari . vera ziyagilsin sen bırakamazsın hele bi bitsin de sınavların geri bomba gibi dönersin
Aynen öyle 4 şubatta buraya kesin dönüş yapıyorum kızlar ben gelene kadar spor yapıp kaslarınızı ısındırın. 4 şubatta takımca uçmayı hedefliyorum bilginize

Geçmiş olsun canım ama yediklerini yine de yazmalısın. Nerede hata yapıyoruz ya da alternatif neler bulabiliriz bu yediklerine diye fikir alışverişi olur burada
Saol canım tamam o zaman yazıyorum
18:45 4 tane tulumba tatlısı ve 3 tane küçük tatlı ve patlamış Mısır
19:30 sebze yemeği küçük bir tabak bir but ve ayran 2 dilim ekmek
Su 1 lt ancak olmuştur

Su 1 lt ancak olmuştur
Aslında tatlı da migreni çok tetikler yani geçeceği varsa da geçmez bundan sonra daha az tüketirsin canım

Su 1 lt ancak olmuştur
Gerçekten çok fazla olmuş. Şerbetli tatlı hem tokluk hissi vermeyecek hem de iştah açacak cinsten. Suyu biraz daha içmelisin yoksa miden boş hissedip tekrar tatlıya yonlendirecek seni. Cumaya kadar kacamaksiz gitmelisin ki anca toparlasın kaloriyi.
Burada maalesef gerçekler tokat gibi çarpıyor

Özlettin kendini canımmm hiç sıkma canını dönüşün muhteşem olcak eminim

Sabah kahvaltıda peynir zeytin yiyince ben baya bi su içiyorum. 2.5 oluyor benim o nedenle
Vera Ziyagil Hahahaha çok hoşuma gitti Kolaylıklar diliyorum

Baya baya yemissin ama biskuvi.
Verdigini geri almamaya bak. Aktif de olmaman gerekn bu hafta,ayagin tam iyilesmeden
Dogum gunu kutlu olsun. Adimi dusunme ozaman bugun :)

Zalim chloe
Afiyet olsun canim
Aynen öyle 4 şubatta buraya kesin dönüş yapıyorum kızlar ben gelene kadar spor yapıp kaslarınızı ısındırın. 4 şubatta takımca uçmayı hedefliyorum bilginize
dört gözle bekliyorum. Sadece cok ozledigim icin seni
En az 1 L daha iccc
Su 1 lt ancak olmuştur
Cidden cok kotu.
Migrenden dolayi spor yapmamak anlarim ama tatliya abanmak ?
Full karbonhidrat olmus.

Akşam akşam şeker krizi nereden çıktı anlamadım
Bisküvili lokumu aldım tam yemeye yeltendim çöpe attım
Ardından bütün fındıklı sütlü çikolata göz kırpmaya başladı
Ben de bu tuzaklara 1 bardak su içerek karşılık verdim

Nolur dur artık ya o saatlerde 15bindeysen bugün30 bini görürsün sana yetiscem diye ayaklarım koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…