• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dun pek hareketsizdi benim icin. O yuzden bugun birkac lastik egzersizi buldum kendime

Pazar gunu popo ve kol günü ilan ettim kendime

Surda miniband ile egzersizler var.
Olmasada yapilir

Kol videosu da lastik ile. Son video zorlayacak beni 🙊

Dun pek hareketsizdi benim icin. O yuzden bugun birkac lastik egzersizi buldum kendime

Pazar gunu popo ve kol günü ilan ettim kendime

Surda miniband ile egzersizler var.
Olmasada yapilir

Kol videosu da lastik ile. Son video zorlayacak beni 🙊

Ben de bugun bisey yapmiyorum, cunku temizlik gunu 😬
Evi supurdum oturuyom simdi silmek icin pozitif enerji depoluyorum. Vak temiz olcak ev, hadi bakem alys cim diyorum, yemiyor 😂

Ben de bugun bisey yapmiyorum, cunku temizlik gunu 😬
Evi supurdum oturuyom simdi silmek icin pozitif enerji depoluyorum. Vak temiz olcak ev, hadi bakem alys cim diyorum, yemiyor 😂
Temizlik günü ve ben 😒
Haftasonu degilde haftaici yapiyorum dip temizlik. Evde Birileri olmayacak. Yoksa olmuyor :D
Bende suan oturuyorum
Saat 16da yapacagim. Aliskanlik olsun ayni saatlerde yapayim diyorum.

Temizlik günü ve ben 😒
Haftasonu degilde haftaici yapiyorum dip temizlik. Evde Birileri olmayacak. Yoksa olmuyor :KK70:
Bende suan oturuyorum
Saat 16da yapacagim. Aliskanlik olsun ayni saatlerde yapayim diyorum.

Yok benim sipalar izin verirler yapmama, o konuda sorun yok.
Esim de normalde gayet is yapar, bugun kacti ama olsun.
Bende is yok ahahaha, kimselere suc atamiyorum o yuzden.

Sismaniye Sismaniye aramiza tekrar hosgeldin.
Kilo vermek kadar korumakta zor maalesef. Ama hızlı diyetlerle değil de yeme şeklimizi sağlıklı hale dönüştürürsek hem kilo verip hem de korumuş oluruz.
Menulerini takip edeceğim canım dediğin gibi yediklerinde sorun varsa bunu düzelteceğiz takımca
evet o saglikli yeme duzenini bi oturtamadim.
kilo vermekten zor geliyor korumak. tesekkur ederim simdiden :)
Sismaniye Sismaniye biz senle 3. takimda da yarismadik mi ya. Senin isim degisikti o zaman. Ben de goha yi kullaniyordum 😘

Ben de kilo alip geri dondum.
eveet! sen de mi burdasin. ben sismaniye zayiflayinca degistirdim nickimi. yine sismaniyeyim gerci degisen bisi yok :D

eveet! sen de mi burdasin. ben sismaniye zayiflayinca degistirdim nickimi. yine sismaniyeyim gerci degisen bisi yok :KK70:

Yeni yil resolutioni olarak karar verip geldim 😃

Dur bu sefer cozcez bu isi.

Eskiden sacma bulurdum, simdi if yapiyorum. Sanki bizim gibi istahli insanlar icin daha iyi gibi.

Yeni yil resolutioni olarak karar verip geldim 😃

Dur bu sefer cozcez bu isi.

Eskiden sacma bulurdum, simdi if yapiyorum. Sanki bizim gibi istahli insanlar icin daha iyi gibi.
illa ki bi kontrol mekanizmasi gerekiyor kisitlayici. if de direkt kilo verdirmese de yardimci bence kilo vermeye.
senin kilo ne alemde. benim kadar sisman olamazsin da :))

illa ki bi kontrol mekanizmasi gerekiyor kisitlayici. if de direkt kilo verdirmese de yardimci bence kilo vermeye.
senin kilo ne alemde. benim kadar sisman olamazsin da :))

Vermeye basladim bile.
Su an 65, hedefim 58 🤞

53le mezun olmustum ama, onu hedef koymayi cesaret edemedim.

Iste o yuzden say dedim. Biliyorum az ictigini ceylanim
Hangi tartidan siparis ettin?
Ben dun aksam yemegi sonrasi su orucuna niyet ettim 🙄
400 tl cokmus ya. Birde online mi?
İxaomi aldım yag olcerli. Guzeldır ınsallah arcelık tartımı 10 yıl kullandım uzüldüm bozulduğuna. Onlıne evet ılk gorusme yuzyuze bende sasrdım ne dıyecek sankı kus konduracak. Zeynebım ben aslında 3-4 litre suyun cok gereklı oıldugunu dusunmuyorum. 1,5-2 lt yeterli degılmı sankı.

DARALMA TABLOSU GÜNCEL
İSİMYAŞBOYBAŞLAMA TARİHİBAŞLANGIÇ KGHEDEF KGGÜNCEL KGVERILEN KGKALAN KG
@Ayse_M 3117029.09.2020110.58092.317.712.3
@CanTorun 5316330.10.202096.16674.521.68.6
@sedulu 3116314.11.202077.46265.911.53.9
@ozrengin 4316011.11.202079.06468.710.34.7
Ozzybal Ozzybal 3417428.11.202087.17478.78.34.7
@_Vera_ 2215824.08.202072.26165.66.64.6
@Ceyhans 3716314.11.202069.06062.96.12.9
@Melegimkorusun3515926.09.201972.062675.05.0
@neutral3915810.12.202070.95564.26.79.2
@Aylakkadin 3715210.12.202065.95560.15.85.1
@Zeytur2816127.12.202088.36580.28.015.2
@istanbulin3716125.12.20206150565.06.0
@Serina082915425.12.202085.75578.17.623.1
@Emeeelll 3716328.12.202083.36977.36.08.3
@Osev3417104.01.212176.86671.55.35.5
Alys Alys 3415727.01.202168.35865.13.27.1

Ilk sayfada duzenledim ama burayada atayim dedim.
Deneme süresi olanlar ekli degil. Sadece esas liste , free ve izinde olan uyeler eklidir.
@klbk33 @bnnu esmeriiim esmeriiim sizleride ekleyecegim . Katilim formu bilgileriniz telde not defterinde o yuzden simdi gecirmedim. :KK200:
Nereye ekledın canım. Ölçecekmıyız kendımızı

Arrietty_ Arrietty_ zeynebım Bide 61 e dustugumu hatrlıyomusun. Gunde 5-10 bın adım atmaya calıstgım gunlerdi yıne yuruyus yapacam ben yarından ıtıbaren evde okulda. Birde bıleklık aldımmı tamamdr.
Sende ekliydin ama Güncel kilo ve Hedefi bulamadim. Telde kayit ettim herhal. Burda iken yaz yada :)) zahmet olmazsa.
Aksam tekrar duzenleyecegim

Xiaomi var bende de. Ben memnunum.

Bence kendine haksizlik ediyorsun.
Hicde seviye dusurmuyorsun. Burda hepimiz birbirimizden farkliyiz. Spora cok takilma. Inan zaman gectikce dert etmeden yapiyorsun otomatikmen.
Herkesin bunyesi farkli. 100 gr vermis olsan da harika birsey bu.
Gel kal burada bizimle. Istersen 1-2 gün kafa dinle ihtiyacin varsa buna. ❤️
Tamam kaptanım gitmeyecem kalıyorum o zaman inaşllah iyi olur benim için o zaman ne diyeyim
İlk başladığımda benimde atılan adımlar gözümde dev gibi geliyordu. Akşam 20, 21 den önce eve giremiyorum ve gün boyu oturarak çalışıyorum. Akşam yemek sonrası tv karşısında adımlama yapmaya çalışıyorum yada kardiyo gibi bir şeyler
yapmaya çalışıyorum. Hiç vakit bulamadıysa. uykuya geçmeden önce yatağın başında bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sende yapabilirsin bence, gitmek yerine neden spor yapamadığını konuşalım. Ona çareler bulalım birlikte.
Ben neden spor yapamıyorum çünkü ben felsefe öğretmeniyim yıllarca özel okullarda çalıştım ve iki tane biri 10 biri 6 yaşında kızım var 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç KPSS ye hazırlanmadım bu yıl sınava çalışıyorum çok sıkı bir şekilde ev çocuklar eşim KPSS derken hiç ama hiç spora vaktim olmuyor en ufak bi boşlukta şu konuyu da çalışayım bunu da bitireyim diyorum maalesef o sebeple yapamıyorum
Takımın seviyesini düşürdüğünü nereden çıkardın ki ? Kimse böyle bir imada bulunmaz burada birbirine. Herkesin kilo veriş şekli başkadır. Spor sağlık için öneriyoruz. Uzmanların görüşü de günde 10000 adım sağlık için. Yapabilirsen ne ala ama kimse sana yap yap diye ısrar etmez. Sonuçta beden senin bedenin.
Kilo verme süreci şu an zor geliyorsa biraz ara verip dinlenebilirsin. Takımla ilgili sorunun yoksa ayrılmanı tavsiye etmem canim
Asla takımı arkadaşlarımı çok seviyorum çok kıymetlisiniz her biriniz benim için inanın bazı kişilerle kendisinin dahi haberi olmadan bi gönül bağı oluşturdum. Sadece spor yapamıyorum çok hızlı veremiyorum kilo sanki takımı olumsuz etkiledim gibi düşündüm bilmiyorum

Evet aslinda basit ve uzmanlarin surekli soyledigi birsey.
Extra dikkat edelim bakalim nasil etki edecek :)
Ben su orucu sonrasi tartilip, ardindan 1 hafta bunu uygulayip bakacagim.
Yaziyi buldugum konuda da guzel sonuclar var.
Ben de ağzım dolu dolu olmazsa doydugumu anlamıyorum o yüzden hızlı yiyorum 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Aynen cnm hiç acelem yok hem mezun olup burdan ayrılmak da istemiyorum burda sizlerle ağır ağır hem kilo veriyorum hem de koruma yapmış oluyorum 😍
Darısı başımıza 🥰

Tamam kaptanım gitmeyecem kalıyorum o zaman inaşllah iyi olur benim için o zaman ne diyeyim

Ben neden spor yapamıyorum çünkü ben felsefe öğretmeniyim yıllarca özel okullarda çalıştım ve iki tane biri 10 biri 6 yaşında kızım var 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç KPSS ye hazırlanmadım bu yıl sınava çalışıyorum çok sıkı bir şekilde ev çocuklar eşim KPSS derken hiç ama hiç spora vaktim olmuyor en ufak bi boşlukta şu konuyu da çalışayım bunu da bitireyim diyorum maalesef o sebeple yapamıyorum

Asla takımı arkadaşlarımı çok seviyorum çok kıymetlisiniz her biriniz benim için inanın bazı kişilerle kendisinin dahi haberi olmadan bi gönül bağı oluşturdum. Sadece spor yapamıyorum çok hızlı veremiyorum kilo sanki takımı olumsuz etkiledim gibi düşündüm bilmiyorum
Hocam tak kulaklığı kpss konularını dinle bı yandan da yürüyüş yap inanılmaz akılda kalıyo konular hem de spor yaptığını anlamıyorsun hem de hem vücudun h beynin çalıştığı için daha çok kalori yakıyorsun 👍💪

Back
X