Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahah bizde şimdi parktayız yağmur yağacak gibi rüzgar cikti

deniz diyette hosgeldin.
planin nedir, 3 ana ogun ve ara ogunler mi yapacaksin?

ben if yapiyorum, genelde 2 ana ogun ve 1 ara ogun seklinde oluyor.
Ilk ogunumu 12de yiyorum, 10 gibi sabah kahvemi iciyorum, o son bir gayret veriyor haftaici 18 saat, haftasonu 15 saat gibi oluyor oruc surem.

sen de tum gun yemeyip aksam cok yiyorum yazmissin, dikkatimi cekti. If yapiyordun yani ama ise yaramadi mi?

Hahah bizde şimdi parktayız yağmur yağacak gibi rüzgar cikti

size sinir bir sey diyim mi,

tek cocuk hic cocuk

yapin bir tane daha birlikte oynasinlar, parkmis falan ne gerek soguk havada

(ay ben de bugun cok usuyorum ya )

tek cocuk hic cocuk

Dur kız daha yeni zayıflıyom azcık keyfini süreyim sonra inşallah haha
Ya o üşüme konusunu hiç deme zayıfladıktan sonra bi üşütük oldum ki sorma ısıtamıyorum kendimi ben hiç bu yıl

Ah canım yazdım cezanı ama silindi heralde 15 dk ip atlama cezası var sana da. O simgeler önemli değil menü takibi için koyuyorum check atmak sıkıcı geliyor her gün bende değişik yapıyorum
Hiç sormasam arada kaynardım dimi
Baklava yesem nolcakmışım bilemedim

tek cocuk hic cocuk

Haha tek çocuk hiç çocuk olur mu ya benimki 2 çocuğa bedel daha da yapmam kararım kesin korunmadan aslaaa

Doğum sonrası regl olunca da güzel bir kilo kaybı oluyor. Önümüzdeki aylarda uçacaksın demek oluyor bu.

tek cocuk hic cocuk

Ayyy Alys bana kızacaklar ama bende senin gibi düşünüyorum.
Gerçi benim ilk çocuğum kızımdı, oyuncak bebeğim arkadaşım gibi büyüttüm.
Markete giderdik tek abur cubur hakkı vardı, ikinciyi istemez gelince buzdolabının üstüne koydururdu yemek sonrası yemek için.
Parka giderdik salıncaktan kaydırağa geçerken seslenir haber verirdi düşün o derece.

Sonra oğlum oldu, koltuk tepelerinden indiremezdim haylazmı haylaz.
Parka giderdik bin bir tembihle verilen sözlerle. Kaydırakların kapalı alanları oluyor ya tırmanıp tepesine otururdu.
Aşağıdan ben yalvarırdım o bana laf yetiştirirdi dondurma vs alırsan inerim diye.
Kaç defa boyum yetmediği için yoldan geçen uzun boylu adamlardan yardım istemişimdir indirin çocuğumu diye.
Çenesi de durmazdı hiç evde ne olsa anlatırdı millete. Bir defasında akşam babası at oldu çocuklar sırtına bindi oyun oynuyorlar.
Bende şakasına binmiştim. Annem ve babamla takside bir yere gidiyoruz bu yine başladı konuşmaya.
"akşam annem babamı at yaptı üstüne çıktı" dedi ben kıpkırmızı oldum nasıl düzelteceğimi bilememiştim.
Şimdi ki uysal yakışıklı ergenim büyüyene kadar kafayı sıyırttırdı bana, hikayelerini yazsam kitap olur.
Ondan sonra tövbe dedim halbuki 3 çocuk hayalimiz vardı eşimle.

Yaaa oğlan mi var derdin var

sedulu ya katılıyorum hahaha oğlan mı var derdin var hakkaten kız olsaydı ilkim belki senin gibi gözüm korkmazdı ama diyorum ya 2. De erkek olursa bunlar beni tımarhane lik yapar

Fotografli bildirimin var gecen hafta dan
Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisin.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsun.Tum bu kurallari kabul ediyor musun canim?
evet kabul ediyorum şekerim yaz beni , bayadır burdayım artık şu cep telefonundan aktif kullanamıyorum sanki siteyi onu çözsem daha sık gelicem

Benim oglum cok uslu uysal, sessiz, hayir dersem hayir.
Kiz tam tersi. Ilk kiz olsa tek cocuk olurmus
Hep söylerim ikinciler savaşçı ruhla yaşamaya başlıyorlar, önlerinde büyükleri var.
Anneyi, babayı, yediği çikolatayı, oyunu bile paylaşmak zorundalar çünkü.

bende dusun o medeniyetsizlerden 2 tane var,

iki oglumda da kiz olsun istedim, cinsiyet belli olana kadar kiz ismi ile seslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…