Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Deniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 cocuk. 4 yaş.
Yaşadığınız şehir: kayseri
Boyunuz :161
Kilonuz:62.1
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :gün boyu aç durup, aksamlari ve geceleri doymamak... simdi yemek ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? İdeal kilomda olmak ve korumak.
Yasam sekli haline getirmek.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Eveeeeett 4.takimdaydim yine

Ben de o atistirmaliklari canım istemesin diye 2 aydir akşamları çay içmeyi bıraktım

716. Cuma Hedefi

Kullanici ismiGecen CumaKontrol TartisiCuma Hedef
@Ayse_M92.391.991.5
Varyemez 68.768.8Süpriz
O_sevincli_ki 71.571.571.5
SsSiMqE 82.482.381
sedulu 65.965.665
@Serina0878.179.378
Ceyhans 61.561.861.5
Ozzybal 78.778.978
Alys 65.164.564.5
Cikocev 87.988.387
H3RA_ 64.165.564
E Emeeelll 74.373.973.3
Sismaniye 70.970.6
istanbulin 5656.255.9
Melegimkorusun 6766.765.9
A Aylakkadin 60.106059.7
S sadece_ben 61.5 - 61.3
rockandroll 66. 465.865.5
Oaktree 65.965.764.9
Hedef berlirlemeyenlerden -300 bekliyorum

bnnu graphicdesigner Dilber Hala K klbk33 D -DOLUNAY- @Mathteacher27

Suyun cok az olmus ama 1 L dukan ile yine kurtarmis.
H3RA_ kaptanin dedigi gibi yapmani tavsiye ederim. Eve alma kurabiye, tatli. Cunku engel olamiyorsun kendine. Ayni ben
Tek cozum Eve almaman.
Kahvaltiya yesillik de ekmeleye calis. Ve zeytin. Daha uzun tok tutar.
Kaju da oyle birsey ki insan engel olamiyor. 20 Gr Max 40 gr kucuk kutulara koy sadece ondan ye

sedulu dan gelecek cezaya hazir ol

Tekrar hosgeldin denizcigim.
Uzun bir izin oldu :) fazla kilon da yok ne guzel. 57 civari ile ayrilmistin sanki yazin?
Yitik sifaya devam ediyormusun?

Günaydınnnnn ay ben ne uykucuyum dün yine menümü yazmadan uyumuşum özür diliyorum

Eşim valla menğlerin süper hafif çok iyi gidiyorsun darısı başıma bugün den itibaren toparlanıyorum inşallah
Mneüm
Sabah fix zaten
1 dilim ekmek, peynir, yumurta, domates salatalık
Ara, mandalina kahve
Akşam, çorba, kıymalı yoğurtlu makarna, çok az yumurtalı patates, akşam yemeğim biraz sapıttı bencede bugğn telafi edicem kabak çorbası içicem sadece
Dün pc de işim çok fazla yoğundu
Spor 2000 adım = 100 puan
A arrietty sedulu H3RA_ A Aylakkadin

Ben girmek istiyorum kaptanım, yoksa çok gevşiyorum gibime geliyor
Fotografli bildirimin var gecen hafta dan
Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisin.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsun.Tum bu kurallari kabul ediyor musun canim?

Ahh o bilgisayar isleri benide öldürüyor

Hoşgeldiniz

Adımların çok iyi. Maşallah. Hiç şöyle bi adımım olamayacak sanırım.
Acıkınca galeta, meyve, sütlü kahve tüketmeye çalışıyoeum.
Bende cezamı bekliyoruö.
Yalnız değilsin.

Şuan 79 kiloyum ve yaklaşık 3senedir 70in altına inmeden çok hızlı kilo alıp verebilen bi vücuda sahibim. İradeli olduğum zaman çok kolay verebiliyorum ama benimle beraber diyete uyan olmayınca zayıflamak imkansız oluyor. Size ihtiyacım var.

Bende senelerdir her pazartesi başlayıp hafta sonuna kalmadan bıraktığım diyetlerimden sonra burada istikrarı tutturdum.
Hoşgeldin umarım kalıcı kilolar verirsin bu defa.

Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

@Mathteacher27 fazla olan bir lahmacundan dolayı 15 dk IA cezası var canım. Cezanı en geç ertesi gün yapmış olmalısın.
Yaptığında etiketleyip bildirmelisin. ( cezamı yaptım diye bir bildirim gelmedi hala canım bugün de yapmazsan 2 katı olarak yapmak zorundasın )
rockandroll kurabiyelerden dolayı 15 dk IA cezası eklendi.

rockandroll dünkü menünde tekrar kurabiye olduğu için ekstra 15 IA cezası aldın. En kısa sürede tamamlamanı öneriyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…