Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama çok kötüyüm sabahtan beri sebebini bilmediğim bı bıkkınlık var üzerimde. 2 gündür kabak detoksu yapıyorum şimdiden 81.5 gördüm bu sabah ama bugün devam etmek gelmedi içimden sanki boşuna kürek çekiyormuş gibi hissediyorum ne yaparsam yapayim hedef kiloma ulaşamayacak gibi hissediyorum biliyorum emek verince olur bu düşünceler nefsimin bana oyunu ama yine de motivasyonumu kaybettim yardımınıza ihtiyacım var

5 saat az degil mi ya.
senin 10 da yatman normal bence.

ben 12de yatiyorum ama 7de kalkiyorum.
Is yogunluguna normal aslinda. Yetiyor diye alistirmisim kendimi.
Gerci izinde ikende ayni saatdi. Cocuklarim erken kalkiyor ozaman Bende mecbur erken kalkiyorum. Benim 7de evden cikmam lazim

hemen motivasyonunu daha da kirayim.

canim bu detokslar falan soyle zamanlarda mantikli geliyor bana:

1- cok abarti bir partileme doneminden sonra

2- kilon cok duragan hale geldiginde vucudu sasirtmak icin.

zaten guzel guzel kilo verilirken cok detoks isine girip kendini asiri zorlamanin ve isin keyfini kacirmanin mantikli olmadigini dusunuyorum.
Tabi kimseye bunu cok yazmiyorum, zira herkesin motivasyonu farkli boyle konularda. Sen sordun diye yaziyorum.

Ne guzel zaten kilo verme egiliminde su an vucudun, bunun keyfini cikar, sevdigin saglikli menuleri sofrana koy.

Kabak detoxu zor. Hatta cogu detox zor boyle tek cesit olan.
Zorlama bence kendini, cunku motivasyon kaybi sebebi.
Dengeli beslen yavas yavas yavas ver. Inan daha iyi.

Börek yedin :)) 2 tane

ahaha bizim icimizde kaldi, o unuttu bile

ya ben iki tane ile sinirli kalabilecegimi bilsem odul gununde yerim aslinda da benim doymak bilmeyen bir yapim var maalesef, o yuzden yasaklara ne kadar uyarsam o kadar kardayim.

1 kare bitter yaziyor mesela Ceyhans , super bir sey,
ben bir kare yiyip birakabilsem ben de yerim valla

Bende hayranim 1 kare bitter veya 1 Börek, 1 acma vs ile idare edebileni.
Ben birak 1 kare, tum paketi yiyorum. Sonrada oturup aglarim midem bulaniyor diye.
Hic bulasmiyorum o yuzden. Oyle guclu iradeye sahip degilim.

Daha kaç gün oldun ki geleli. Detoks falan uğraşma. Sen sporu eğlenmek için yap. Ve sağlıklı şeyler ye. İnan hem doyuyorsun. Hem fazlalık yavaş yavaş gidiyor.
Bak ben 20ocakta gelmişim buraya. 1.4kg vermişim. Hiç kasmadım inan. Birden verilmiyor inanki. Buranın tadını çıkar. Spor iyi geliyor. Tek amaç kilo vermek olmasın. Kendini tek oraya şartlandırma. Mutsuz olursun.
Bence çok kasıyorsun. Yolun uzun. Zevke çevir.

Ben birak 1 kare, tum paketi yiyorum. Sonrada oturup aglarim midem bulaniyor diye.

aynen aynen.

benim annem o konuda tam idoldur,
ac olmasin en sevdigi yemegi koy onune yok ac degilim der,
gercekten sevdigi yemegi istahla yer, doydugunda da az yemek kalmis olsun doydum ben der kalkar.

boyle olabilsem hic kilo derdim olmazdi saniyorum.

(annemin var cunku annem sagliksiz atistirmaliklari da yiyor, yine cok kilolu degil de fit de degil yani)

Güçlü iradem demi
Haklısın ehehe.. Yaktım ben o börekleri.
Börek yedin :)) 2 tane
Amaniin unutmamışlar

SsSiMqE bir de Karatay hep sey der,
"hep bana sunu da mi yemeyecegiz, bunu da mi yemeyecegiz diye soruyorlar,
halbuki ne yiyebiliriz diye sorsunlar,
o kadar cok secenek var ki."

yiyebilecegimiz seylere odaklansak cok cok daha keyifli olacak.
Inan ben bazen diyetisyenin verdigi listeyi bitiremiyorum, amma cok yemem gereken sey var diyorum.

Hos bulduk.
Planim 3 ana 3 ara seklinde. İf aralığın cok guzel ben if seklinde uygularsam kilo verirdim ama benimki tikinircasina yemek yeme olayina dönüyor
Kendimi frenliyemiyorum. Ama senin duzenin gayet iyi. Kendine neyin iyi geldigini en iyi sen bilirsin.

Arrietty_
H3RA_
sedulu ve de kızlar

Akşam menüm

2 kepçe etli kuru fasulye
3 yk yoğurt
Oradaki soğanın 1 parçasını yiyebildim

Akşam yemeğimi erkenden yedim oğlanlar geç yiyiyorlar ayrıca onlarla oturup pirinç pilavı da yememiş oldum böylece

Eklentiler

• 20210302_174335.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 32

Hoşgeldiniz kızlar

Canım acelen mi var burada keyifli keyifli birlikte kilo veriyoruz ne güzel işte

Kabak detoksunu ben sevdim adet öncesi zamana denk geldi ama ödem atmama yardımcı olduğunu düşünüyorum

Ayrıca bana yeterli olan haftada 500 1000 gr arasi kilo fazla verirsem ben şahsen tedirgin olurum.Çünkü vücuttan hızlı giden kilolar ben de açlığa dayanabilme gücünü düşürüyor bu kez de çarşı pazara çıktığımda panik oluyorum tansiyon ya da kan şekeri düşüklüğü yaşarım diye
Şu an çok şükür o kadar mutlu huzurlu ve de gücüm yerinde olarak kilo veriyorum ki

10 kilo nasıl gitti sorunsuzca anlamadım bile ama çok sevinçliyim bu duruma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…