Valla cok erken :))
5.30 da kalkiyorum. 30dk da kendime gelme fasli. En az 5 saat uyusam yetiyor, bu aksam 23 de yatayim. Planim bu
Bilsem baklava yerdim. Ne yediğimi de hatırlamıyorum.Belki o ip atlama sayesinde bu hafta daha cok eksi olur
Is yogunluguna normal aslinda. Yetiyor diye alistirmisim kendimi.5 saat az degil mi ya.
senin 10 da yatman normal bence.
ben 12de yatiyorum ama 7de kalkiyorum.
Kızlar keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama çok kötüyüm sabahtan beri sebebini bilmediğim bı bıkkınlık var üzerimde. 2 gündür kabak detoksu yapıyorum şimdiden 81.5 gördüm bu sabah ama bugün devam etmek gelmedi içimden sanki boşuna kürek çekiyormuş gibi hissediyorum ne yaparsam yapayim hedef kiloma ulaşamayacak gibi hissediyorum biliyorum emek verince olur bu düşünceler nefsimin bana oyunu ama yine de motivasyonumu kaybettim yardımınıza ihtiyacım var
Börek yedin :)) 2 taneBilsem baklava yerdim. Ne yediğimi de hatırlamıyorum.
Kabak detoxu zor. Hatta cogu detox zor boyle tek cesit olan.Kızlar keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama çok kötüyüm sabahtan beri sebebini bilmediğim bı bıkkınlık var üzerimde. 2 gündür kabak detoksu yapıyorum şimdiden 81.5 gördüm bu sabah ama bugün devam etmek gelmedi içimden sanki boşuna kürek çekiyormuş gibi hissediyorum ne yaparsam yapayim hedef kiloma ulaşamayacak gibi hissediyorum biliyorum emek verince olur bu düşünceler nefsimin bana oyunu ama yine de motivasyonumu kaybettim yardımınıza ihtiyacım var
Börek yedin :)) 2 tane
Bende hayranim 1 kare bitter veya 1 Börek, 1 acma vs ile idare edebileni.ahaha bizim icimizde kaldi, o unuttu bile
ya ben iki tane ile sinirli kalabilecegimi bilsem odul gununde yerim aslinda da benim doymak bilmeyen bir yapim var maalesef, o yuzden yasaklara ne kadar uyarsam o kadar kardayim.
1 kare bitter yaziyor meselaCeyhans , super bir sey,
ben bir kare yiyip birakabilsem ben de yerim valla
Daha kaç gün oldun ki geleli. Detoks falan uğraşma. Sen sporu eğlenmek için yap. Ve sağlıklı şeyler ye. İnan hem doyuyorsun. Hem fazlalık yavaş yavaş gidiyor.Kızlar keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama çok kötüyüm sabahtan beri sebebini bilmediğim bı bıkkınlık var üzerimde. 2 gündür kabak detoksu yapıyorum şimdiden 81.5 gördüm bu sabah ama bugün devam etmek gelmedi içimden sanki boşuna kürek çekiyormuş gibi hissediyorum ne yaparsam yapayim hedef kiloma ulaşamayacak gibi hissediyorum biliyorum emek verince olur bu düşünceler nefsimin bana oyunu ama yine de motivasyonumu kaybettim yardımınıza ihtiyacım var
Bende hayranim 1 kare bitter veya 1 Börek, 1 acma vs ile idare edebileni.
Ben birak 1 kare, tum paketi yiyorum. Sonrada oturup aglarim midem bulaniyor diye.
Hic bulasmiyorum o yuzden. Oyle guclu iradeye sahip degilim.
Güçlü iradem demiBende hayranim 1 kare bitter veya 1 Börek, 1 acma vs ile idare edebileni.
Ben birak 1 kare, tum paketi yiyorum. Sonrada oturup aglarim midem bulaniyor diye.
Amaniin unutmamışlarBörek yedin :)) 2 tane
Hos bulduk.deniz diyette hosgeldin.
planin nedir, 3 ana ogun ve ara ogunler mi yapacaksin?
ben if yapiyorum, genelde 2 ana ogun ve 1 ara ogun seklinde oluyor.
Ilk ogunumu 12de yiyorum, 10 gibi sabah kahvemi iciyorum, o son bir gayret veriyorhaftaici 18 saat, haftasonu 15 saat gibi oluyor oruc surem.
sen de tum gun yemeyip aksam cok yiyorum yazmissin, dikkatimi cekti. If yapiyordun yani ama ise yaramadi mi?
Hos bulduk tesekkur ederim canim.Merhaba hosgeldin takıma. Takım kaptan yardımcısıyım bir sorun olursa beni etiketlemekten çekinme canım cevaplarım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Deniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 cocuk. 4 yaş.
Yaşadığınız şehir: kayseri
Boyunuz :161
Kilonuz:62.1
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :gün boyu aç durup, aksamlari ve geceleri doymamak... simdi yemek ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? İdeal kilomda olmak ve korumak.
Yasam sekli haline getirmek.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Eveeeeett 4.takimdaydim yine
Hoşgeldiniz kızlarŞuan 79 kiloyum ve yaklaşık 3senedir 70in altına inmeden çok hızlı kilo alıp verebilen bi vücuda sahibim. İradeli olduğum zaman çok kolay verebiliyorum ama benimle beraber diyete uyan olmayınca zayıflamak imkansız oluyor. Size ihtiyacım var.
Işte o ben kaptancımBende hayranim 1 kare bitter veya 1 Börek, 1 acma vs ile idare edebileni.
Canım acelen mi var burada keyifli keyifli birlikte kilo veriyoruz ne güzel işteKızlar keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama çok kötüyüm sabahtan beri sebebini bilmediğim bı bıkkınlık var üzerimde. 2 gündür kabak detoksu yapıyorum şimdiden 81.5 gördüm bu sabah ama bugün devam etmek gelmedi içimden sanki boşuna kürek çekiyormuş gibi hissediyorum ne yaparsam yapayim hedef kiloma ulaşamayacak gibi hissediyorum biliyorum emek verince olur bu düşünceler nefsimin bana oyunu ama yine de motivasyonumu kaybettim yardımınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?