Allah sağlık, sıhhatle uzun uzun yaşamayı nasip etsin kuzularımıza.bende dusun o medeniyetsizlerden 2 tane var,
iki oglumda da kiz olsun istedim, cinsiyet belli olana kadar kiz ismi ile seslendim
Allah sağlık, sıhhatle uzun uzun yaşamayı nasip etsin kuzularımıza.
Laf aramızda bende iki kız istiyordum. Haberi veren doktora tekrar bak belki kızdır demiştim
Kolay gelsin AblaMerhaba kızlar Sabah okula gittim ders , nöbet, kurs derken evin yolunu anca buldum
Şimdi de online dersim var
Yasasin üsengecliksedulu
12.00
3 kucuk dilim ekmek (salcali, peynirli)
1 yumurta ile sucuklu yumurta
4 zeytin
domates, paprika biber
14.00
1 yesil elma
17.00
Yesil mercimekli bulgurlu salata (ana yemek olarak)
1 posiyon tarhana corbasi
planim bu, buraya yaziyorum ki sonradan guncellememek icin plana sadik kaliyorum
Sağolasın canımKolay gelsin Abla
hahah iki tane olsunlar da evi baslarina yiksinlar. tekken gercekten evde cocuk yok gibi hic ses yok. ikisi bir araya gelsin. ordu oluyorlarsize sinir bir sey diyim mi,
tek cocuk hic cocuk
yapin bir tane daha birlikte oynasinlar, parkmis falan ne gerek soguk havada
(ay ben de bugun cok usuyorum ya)
annnaaam benim iki numara bu.AyyyAlys bana kızacaklar ama bende senin gibi düşünüyorum.
Gerçi benim ilk çocuğum kızımdı, oyuncak bebeğim arkadaşım gibi büyüttüm.
Markete giderdik tek abur cubur hakkı vardı, ikinciyi istemez gelince buzdolabının üstüne koydururdu yemek sonrası yemek için.
Parka giderdik salıncaktan kaydırağa geçerken seslenir haber verirdi düşün o derece.
Sonra oğlum oldu, koltuk tepelerinden indiremezdim haylazmı haylaz.
Parka giderdik bin bir tembihle verilen sözlerle. Kaydırakların kapalı alanları oluyor ya tırmanıp tepesine otururdu.
Aşağıdan ben yalvarırdım o bana laf yetiştirirdi dondurma vs alırsan inerim diye.
Kaç defa boyum yetmediği için yoldan geçen uzun boylu adamlardan yardım istemişimdir indirin çocuğumu diye.
Çenesi de durmazdı hiç evde ne olsa anlatırdı millete. Bir defasında akşam babası at oldu çocuklar sırtına bindi oyun oynuyorlar.
Bende şakasına binmiştim. Annem ve babamla takside bir yere gidiyoruz bu yine başladı konuşmaya.
"akşam annem babamı at yaptı üstüne çıktı" dedi ben kıpkırmızı oldum nasıl düzelteceğimi bilememiştim.
Şimdi ki uysal yakışıklı ergenim büyüyene kadar kafayı sıyırttırdı bana, hikayelerini yazsam kitap olur.
Ondan sonra tövbe dedim halbuki 3 çocuk hayalimiz vardı eşimle.
Canım akşam 22:00 gibi bana da bir uyku çöküyor.Ise donus yordu beni. Yatip uyumak istiyorum suan. Ama disari cikip yuruyecegim biraz. Gunes var ama hava soguk. Gunesi görmek bile yetiyor insana.
19 saatlik aclik sonrasi az önce Ilk ogunu yaptim
Aksam menum de belli.
Kizlar bana bir care bulun.
Ben cok erken yatiyorum uykum geliyor. Esim ile hic oturamiyorum. 21 e kdr otursam seviniyorum
Kahve uykumu acmiyor. Baska ne acar?
Pandemi oncesi esim evde pek durmazdi oldum olasi. O yuzden aliskanlik oldu Bende bu durum
Bende uyku saatimi gecirirsem kurtardim demek.Canım akşam 22:00 gibi bana da bir uyku çöküyor.
Malum o saatlerde akşam mesaisi başlıyor benim için.
Gidip yatmazsam o uyku hali geçiyor, inatla yatağa girmiyorum yani.
Yatağa gidersem kitap okusam, tv izlesem bile tutamıyorum gözlerimi.
Salonda koltukta otur, diren bakalım bu akşam kaça kadar direnebileceksin.
Benim birde siyah çay uykumu kaçırır derece de açar.
Uykum gelince bende pat diye yatarım ama seninki çok erkenmis. Çalışıyorken bile yine gece 12 ye kadar otururdum en az. 7 saatlik uyku yetiyor bana mesela öyle hesaplıyorum uyku düzenimi. Sabah 9 gibi uyanıyorum şimdi o yüzden de gece 2 ye kadar oturmak sorun olmuyor.Ise donus yordu beni. Yatip uyumak istiyorum suan. Ama disari cikip yuruyecegim biraz. Gunes var ama hava soguk. Gunesi görmek bile yetiyor insana.
Aksam menum de belli.
Ben cok erken yatiyorum uykum geliyor. Esim ile hic oturamiyorum. 21 e kdr otursam seviniyorum
Pandemi oncesi esim evde pek durmazdi oldum olasi. O yuzden aliskanlik oldu Bende bu durum
Ise donus yordu beni. Yatip uyumak istiyorum suan. Ama disari cikip yuruyecegim biraz. Gunes var ama hava soguk. Gunesi görmek bile yetiyor insana.
Aksam menum de belli.
15dk ip atandıHaha olsun ya hareket iyidir ip atlamak eğlenceli bak arka fonda hareketli bir şeyler ac gör bak 15 dk nasıl geçiyor
Aynen uyumama Challenge im var spordan daha zorzaten uykun geldikten sonra onu acmasi cok zor,
kahveyi falan daha uykun gelmeden icersen ise yariyor.
onun disinda uyku bastirdiginda evi havalandirabilirsin.
o zaman senin bugun uyumama challenge in var
Belki o ip atlama sayesinde bu hafta daha cok eksi olur15dk ip atandı
Bi da 5 dk yaz. Öldüm ay
Valla cok erken :))Uykum gelince bende pat diye yatarım ama seninki çok erkenmis. Çalışıyorken bile yine gece 12 ye kadar otururdum en az. 7 saatlik uyku yetiyor bana mesela öyle hesaplıyorum uyku düzenimi. Sabah 9 gibi uyanıyorum şimdi o yüzden de gece 2 ye kadar oturmak sorun olmuyor.
İtalyan kahveleri uykumu açıyor filtre de işe yarıyor. Çay kimisi için uyku açıcı benim pek çayla aram yok o yüzden bir şey diyemem.
Koltukta yatmak yerine otur tabi ki
Aynen uyumama Challenge im var spordan daha zor
Aksam yemegi sonrasi kahve iceyim birde. Belki ozaman etki eder
Balkonda ip atlayim hava almis gibi olurum. Buz gibi orasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?