Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahveyi duble ic. Kafein dozunu arttir gerekirse telvesini ye :)

Canım öyle hissetme lütfen evet bazen bana sa oluyo hatta bıktım artık dedim çünkü 8 aydır diyetteyim 30 kilo verdim benim yerimde olsan napacaktın bide onu düşün yoruldum artık bişeleri hesaplamaktan filan ama bu yola girdim kendi sağlığım için mecburum bunu yapmaya artık önceden 1 ay sürer bırakırdım en fazla oda bu defa kafamda bitirdim bazı şeyleri artık sana da bunu tavsiye edebilirim sadece kendin için yap kendi mutluluğun için

Ben buraya geleli çok olmadı o yüzden bilmiyorsunuz ama Şubat'ın başından sonuna kadar 2.5 kiloyu zor verdim ve kilom çok olmasına rağmen yavaş gidiyo ve sık sık duraklama yaşıyorum aslında o yüzden yaptım kabak detoksunu
Ben de haftada 3-4 kilo vermek istemiyorum zaten ama hedef kiloma 17-18 kilo var o yüzden de en azından haftada 1-1.5 gitsin istiyorum
Yaa ne güzel maşallah size darısı başıma bu aralar biraz çok kafaya taktım sanırım

Maşallah sana canım sağol ilgin için evet acilen bu durumu çözmem gerekiyo kafamda

Sabah
1pors sucuklu yumurta
1d ekmek

Ara
1çay b fındık

Akşam
2 köfte
Bol salata
1d ekmek
1/2 kase çorba
3 yk nar

Su 2lt

Spor
1500 adımcık 75 puan
15 dk ip atlama 75 puan
Toplam 150puan

Arrietty_
sedulu
H3RA_

Akşam yemekte börek önüme denk gelmiş. Hemen başka yere kaldırdım. Değil yemek Bakarmıyım hiç.

Bugün menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri domates biber 3 zeytin 1 çk çemen
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz biraz antep fıstığı
Öğle 1 kase şehriye çorbası
Ara 1 elma bugün biraz tansiyonum düştü şuan hala başım dönüyo ve çok ağrıyo 1 avuç kadar tuzlu kraker yedim malesef
Akşam 1 tavuk pirzola 1 tane biber 2 kaşık bulgur pilavı haşlanmış karnabahar salatası
Su 3.5 lt
Spor adım 10000 500 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ bnnu

Selam herkese
Cikocev
Arrietty_
sedulu

H3RA_

akşam yemeğimi yaziyim öğlen 1 litre su ve çaylar kahveler

19:00 da karnıbahar pilavı
Karnıbahar yapraklarından salata ve karnıyarık

şimdide güzelce ananaslı yeşil çay yaptım onu yudumluyorum

ve ayrıca sabah belimi ölçtüm 69cm kalçam 98cm çok mutluyum
Adım az oldu 5,820
100 adet mekik çektim yine

Aman aman. Sedu bekliyor

Afiyet olsun menun cok guzel bu aksam
Adim az
Ben tamamlarim artik onu. Senin icin 8 bin daha atayim

Masallah cok guzel gidiyorsun
Guzel sporlar
Bu cuma ölcüm gunumuz. Ayda 1 alip kontrol ediyoruz. Katilmak istersen ona, ekleyim senide

Arrietty_ patenlerim de senin memleketten yola cikmislar geliyorlar.
Artik duser bi tarafimi kirarsam sensin sorumlu. 35 yasinda kadinim, ilk kez deneyecegim
Yuzumde kocaman bir gulumseme oldu
Bende yenileyecegim, ne aldin
Eldiven tak mutlaka. En cok avucunun ici aciyor dusunce :))
Gecen sene nasibimi aldim. Onca zaman gecsede kendime nasil guvendiysem bilmiyorum

Yuzumde kocaman bir gulumseme oldu
Bende yenileyecegim, ne aldin
Eldiven tak mutlaka. En cok avucunun ici aciyor dusunce :))
Gecen sene nasibimi aldim. Onca zaman gecsede kendime nasil guvendiysem bilmiyorum

Butun koruyuculari aldim, bi popoma eksik, halbuki en onemli yer

Ne aldigimi bile bilmiyom bak, cok satanlar listesinden aldim direk iyidir diye

Edit. Poweslide phuzion modeliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…