- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Kahveyi duble ic. Kafein dozunu arttir gerekirse telvesini ye :)Ise donus yordu beni. Yatip uyumak istiyorum suan. Ama disari cikip yuruyecegim biraz. Gunes var ama hava soguk. Gunesi görmek bile yetiyor insana.
19 saatlik aclik sonrasi az önce Ilk ogunu yaptim
Aksam menum de belli.
Kizlar bana bir care bulun.
Ben cok erken yatiyorum uykum geliyor. Esim ile hic oturamiyorum. 21 e kdr otursam seviniyorum
Kahve uykumu acmiyor. Baska ne acar?
Pandemi oncesi esim evde pek durmazdi oldum olasi. O yuzden aliskanlik oldu Bende bu durum
Canım öyle hissetme lütfen evet bazen bana sa oluyo hatta bıktım artık dedim çünkü 8 aydır diyetteyim 30 kilo verdim benim yerimde olsan napacaktın bide onu düşün yoruldum artık bişeleri hesaplamaktan filan ama bu yola girdim kendi sağlığım için mecburum bunu yapmaya artık önceden 1 ay sürer bırakırdım en fazla oda bu defa kafamda bitirdim bazı şeyleri artık sana da bunu tavsiye edebilirim sadece kendin için yap kendi mutluluğun içinKızlar keyfinizi kaçırmak istemiyorum ama çok kötüyüm sabahtan beri sebebini bilmediğim bı bıkkınlık var üzerimde. 2 gündür kabak detoksu yapıyorum şimdiden 81.5 gördüm bu sabah ama bugün devam etmek gelmedi içimden sanki boşuna kürek çekiyormuş gibi hissediyorum ne yaparsam yapayim hedef kiloma ulaşamayacak gibi hissediyorum biliyorum emek verince olur bu düşünceler nefsimin bana oyunu ama yine de motivasyonumu kaybettim yardımınıza ihtiyacım var
Ben buraya geleli çok olmadı o yüzden bilmiyorsunuz ama Şubat'ın başından sonuna kadar 2.5 kiloyu zor verdim ve kilom çok olmasına rağmen yavaş gidiyo ve sık sık duraklama yaşıyorum aslında o yüzden yaptım kabak detoksunuhemen motivasyonunu daha da kirayim.
canim bu detokslar falan soyle zamanlarda mantikli geliyor bana:
1- cok abarti bir partileme doneminden sonra
2- kilon cok duragan hale geldiginde vucudu sasirtmak icin.
zaten guzel guzel kilo verilirken cok detoks isine girip kendini asiri zorlamanin ve isin keyfini kacirmanin mantikli olmadigini dusunuyorum.
Tabi kimseye bunu cok yazmiyorum, zira herkesin motivasyonu farkli boyle konularda. Sen sordun diye yaziyorum.
Ne guzel zaten kilo verme egiliminde su an vucudun, bunun keyfini cikar, sevdigin saglikli menuleri sofrana koy.
Ben de haftada 3-4 kilo vermek istemiyorum zaten ama hedef kiloma 17-18 kilo var o yüzden de en azından haftada 1-1.5 gitsin istiyorumDaha kaç gün oldun ki geleli. Detoks falan uğraşma. Sen sporu eğlenmek için yap. Ve sağlıklı şeyler ye. İnan hem doyuyorsun. Hem fazlalık yavaş yavaş gidiyor.
Bak ben 20ocakta gelmişim buraya. 1.4kg vermişim. Hiç kasmadım inan. Birden verilmiyor inanki. Buranın tadını çıkar. Spor iyi geliyor. Tek amaç kilo vermek olmasın. Kendini tek oraya şartlandırma. Mutsuz olursun.
Bence çok kasıyorsun. Yolun uzun. Zevke çevir.
Yaa ne güzel maşallah size darısı başıma bu aralar biraz çok kafaya taktım sanırımCanım acelen mi var burada keyifli keyifli birlikte kilo veriyoruz ne güzel işte
Kabak detoksunu ben sevdim adet öncesi zamana denk geldi ama ödem atmama yardımcı olduğunu düşünüyorum
Ayrıca bana yeterli olan haftada 500 1000 gr arasi kilo fazla verirsem ben şahsen tedirgin olurum.Çünkü vücuttan hızlı giden kilolar ben de açlığa dayanabilme gücünü düşürüyor bu kez de çarşı pazara çıktığımda panik oluyorum tansiyon ya da kan şekeri düşüklüğü yaşarım diye
Şu an çok şükür o kadar mutlu huzurlu ve de gücüm yerinde olarak kilo veriyorum ki
10 kilo nasıl gitti sorunsuzca anlamadım bile ama çok sevinçliyim bu duruma...
Maşallah sana canım sağol ilgin için evet acilen bu durumu çözmem gerekiyo kafamdaCanım öyle hissetme lütfen evet bazen bana sa oluyo hatta bıktım artık dedim çünkü 8 aydır diyetteyim 30 kilo verdim benim yerimde olsan napacaktın bide onu düşün yoruldum artık bişeleri hesaplamaktan filan ama bu yola girdim kendi sağlığım için mecburum bunu yapmaya artık önceden 1 ay sürer bırakırdım en fazla oda bu defa kafamda bitirdim bazı şeyleri artık sana da bunu tavsiye edebilirim sadece kendin için yap kendi mutluluğun için
Hos bulduk canimHoşgeldiniz kızlar
Hazirladim duble kahvemiKahveyi duble ic. Kafein dozunu arttir gerekirse telvesini ye :)
AminSaat 17:30 yeme içme Bi saat önceden bitti.
Allam nolur IF te dayanma gücü ver amin
Aman aman. Sedu bekliyorSabah
1pors sucuklu yumurta
1d ekmek
Ara
1çay b fındık
Akşam
2 köfte
Bol salata
1d ekmek
1/2 kase çorba
3 yk nar
Su 2lt
Spor
1500 adımcık 75 puan
15 dk ip atlama 75 puan
Toplam 150puan
Arrietty_
sedulu
H3RA_
Akşam yemekte börek önüme denk gelmiş. Hemen başka yere kaldırdım. Değil yemek Bakarmıyım hiç.
Masallah cok guzel gidiyorsunSelam herkese
Cikocev
Arrietty_
sedulu
H3RA_
akşam yemeğimi yaziyim öğlen 1 litre su ve çaylar kahveler
19:00 da karnıbahar pilavı
Karnıbahar yapraklarından salata ve karnıyarık
şimdide güzelce ananaslı yeşil çay yaptım onu yudumluyorum
ve ayrıca sabah belimi ölçtüm 69cm kalçam 98cm çok mutluyum
Adım az oldu 5,820
100 adet mekik çektim yine
Masallah cok guzel gidiyorsun
Guzel sporlar
Bu cuma ölcüm gunumuz. Ayda 1 alip kontrol ediyoruz. Katilmak istersen ona, ekleyim senide
Evet ya cok hizli geciyor.Ne cabuk gecti 1 ay
Saat 17:30 yeme içme Bi saat önceden bitti.
Allam nolur IF te dayanma gücü ver amin
Yuzumde kocaman bir gulumseme olduArrietty_ patenlerim de senin memleketten yola cikmislar geliyorlar.
Artik duser bi tarafimi kirarsam sensin sorumlu. 35 yasinda kadinim, ilk kez deneyecegim
Yuzumde kocaman bir gulumseme oldu
Bende yenileyecegim, ne aldin
Eldiven tak mutlaka. En cok avucunun ici aciyor dusunce :))
Gecen sene nasibimi aldim. Onca zaman gecsede kendime nasil guvendiysem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?