Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hindistan cevizi yağlı lahve zeytin yağı ve aspir yağı çok güzel tok tuyor hiç acıkmıyorsun ben Aralık ayından beri if yapıyorum
Benimde aklimda bulunsun yeme pencerem kapanmadan bu kahve. Onceleri tereyag ve labne katiyordum. Hem tadi sahane hemde uzun sure tok tutuyor.

Benimde aklimda bulunsun yeme pencerem kapanmadan bu kahve. Onceleri tereyag ve labne katiyordum. Hem tadi sahane hemde uzun sure tok tutuyor.
Süt ve süt ürünlerini tavsiye etmem içinde hayvansal hormon ve antibiyotik oluyor kazein denilen bir madde bunlar bizim hep kilo vermemizi engelliyor aynı zamanda LAKTOZ şeker oluyor vücurtda

Canım önceden olsa bende 1 paketi açıp bitirirdim buraya yazmak bana çok güzel engel oldu ha birde kalori sayımı yapıyorum 1200 ü gecmemeye çalışıyorum oda beni bayaa firenliyor

Ortagim ve kaptanlarim merhaba
Yarin bir arinma surecine baslayacagiz insallah
6000 adim
2 lt su
Tost cay yedim
Aksam makarna (3 kasik) salata

Iste o yuzden Koltuga yayiliyorum

Banada bazen yetmiyor.. Su ara isten erken ciktigim icin vaktim birazda olsa dahada cok gibi
Bu yayılmış halinmi
Korona esneği de bitti. Hergün işteyim artık.
Aynı durumdayım
Çalışıyor musun?

Ben gittim başka meslek yokmuş gibi muhasebeci oldum yaw..

Eve gelince hiçbişey yapasım gelmiyor.
Planlarımı halledeyim. İlk işim dinlenmek olacak.

Bugun yeni aliskanlik donemim
Sadece kahvemi icerken oturdum desem?
Suan hala yurume bandindayim. Kizim 2 defa Bende yuricem dedi diye indim
Tamamlayip yesilcay yapip oturacagim artik. Katlanmasi gereken camasir var. Bir yandan onu hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…