- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Aman aman sakın koltiga gecme :)Hazirladim duble kahvemi
Telve yencek kahve yok
Daha sporumu yapmadim. Koltuga gecesim var
Haha toto acimiyor inanButun koruyuculari aldim, bi popoma eksik, halbuki en onemli yer
Ne aldigimi bile bilmiyom bak, cok satanlar listesinden aldim direk iyidir diye
Edit. Poweslide phuzion modeliymis.
Kahvemi ictim yürüme bandina cikacagim simdi :)Aman aman sakın koltiga gecme :)
AminnnSaat 17:30 yeme içme Bi saat önceden bitti.
Allam nolur IF te dayanma gücü ver amin
Hindistan cevizi yağlı lahve zeytin yağı ve aspir yağı çok güzel tok tuyor hiç acıkmıyorsun ben Aralık ayından beri if yapıyorumSaat 17:30 yeme içme Bi saat önceden bitti.
Allam nolur IF te dayanma gücü ver amin
Benimde aklimda bulunsun yeme pencerem kapanmadan bu kahve. Onceleri tereyag ve labne katiyordum. Hem tadi sahane hemde uzun sure tok tutuyor.Hindistan cevizi yağlı lahve zeytin yağı ve aspir yağı çok güzel tok tuyor hiç acıkmıyorsun ben Aralık ayından beri if yapıyorum
Süt ve süt ürünlerini tavsiye etmem içinde hayvansal hormon ve antibiyotik oluyor kazein denilen bir madde bunlar bizim hep kilo vermemizi engelliyor aynı zamanda LAKTOZ şeker oluyor vücurtdaBenimde aklimda bulunsun yeme pencerem kapanmadan bu kahve. Onceleri tereyag ve labne katiyordum. Hem tadi sahane hemde uzun sure tok tutuyor.
Hindistan cevizi ile denerim. Evde var nede olsaSüt ve süt ürünlerini tavsiye etmem içinde hayvansal hormon ve antibiyotik oluyor kazein denilen bir madde bunlar bizim hep kilo vermemizi engelliyor aynı zamanda LAKTOZ şeker oluyor vücurtda
Yarın ve sonraki günler telafi ederim.Aman aman. Sedu bekliyor
Afiyet olsun menun cok guzel bu aksam
Adim az
Ben tamamlarim artik onu. Senin icin 8 bin daha atayim
Iste o yuzden Koltuga yayiliyorumKendimi çok yorgun hissediyorum. Hayatım hep koşturmakla geçiyor. Dinlenmeye ihtiyacım var. Ama vakit yok kızlar..
Aynı durumdayımKendimi çok yorgun hissediyorum. Hayatım hep koşturmakla geçiyor. Dinlenmeye ihtiyacım var. Ama vakit yok kızlar..
Canım önceden olsa bende 1 paketi açıp bitirirdim buraya yazmak bana çok güzel engel oldu ha birde kalori sayımı yapıyorum 1200 ü gecmemeye çalışıyorum oda beni bayaa firenliyorahaha bizim icimizde kaldi, o unuttu bile
ya ben iki tane ile sinirli kalabilecegimi bilsem odul gununde yerim aslinda da benim doymak bilmeyen bir yapim var maalesef, o yuzden yasaklara ne kadar uyarsam o kadar kardayim.
1 kare bitter yaziyor meselaCeyhans , super bir sey,
ben bir kare yiyip birakabilsem ben de yerim valla
Ortagim ve kaptanlarim merhabaGünaydınnnnn ay ben ne uykucuyum dün yine menümü yazmadan uyumuşum özür diliyorum
Eşim valla menğlerin süper hafif çok iyi gidiyorsun darısı başıma bugün den itibaren toparlanıyorum inşallah
Mneüm
Sabah fix zaten
1 dilim ekmek, peynir, yumurta, domates salatalık
Ara, mandalina kahve
Akşam, çorba, kıymalı yoğurtlu makarna, çok az yumurtalı patates, akşam yemeğim biraz sapıttı bencede bugğn telafi edicem kabak çorbası içicem sadece
Dün pc de işim çok fazla yoğundu
Spor 2000 adım = 100 puan
@arriettysedulu @neutral A Aylakkadin
Karb günümü bugunOrtagim ve kaptanlarim merhaba
Yarin bir arinma surecine baslayacagiz insallah
6000 adim
2 lt su
Tost cay yedim
Aksam makarna (3 kasik) salata
Sinav bitti kaptan. 1 ay sonra yeniden var.Karb günümü bugun
Sinav Pazartesi mi?
Bu yayılmış halinmiIste o yuzden Koltuga yayiliyorum
Banada bazen yetmiyor.. Su ara isten erken ciktigim icin vaktim birazda olsa dahada cok gibi
Çalışıyor musun?Aynı durumdayım
Bugun yeni aliskanlik donemimBu yayılmış halinmi
Korona esneği de bitti. Hergün işteyim artık.
Çalışıyor musun?
Ben gittim başka meslek yokmuş gibi muhasebeci oldum yaw..
Eve gelince hiçbişey yapasım gelmiyor.
Planlarımı halledeyim. İlk işim dinlenmek olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?