Bence de yanlış ama hocanın diğer günleri doluydu hep. Çalıştığım içinde akşam saatleri olmak zorundaydı.Ahaha evet
Ama Persembe aksami tartilip birde cuma tartilip bak derim. Arada fark var mi.
Benim 4.ders de hala Alismamisti
Hala ilk günlerdeki gibi kas ağrısı yasiyor musun?Bence de yanlış ama hocanın diğer günleri doluydu hep. Çalıştığım içinde akşam saatleri olmak zorundaydı.
Bu şekilde ayarlayabildik
Kaslar şişmeyi bırakır, hocanın dediği gibi bir antremanda 700-800 cal yakacak duruma gelirsem artı olarak dönecek bana sanki.
Evet ben zumba class'ı sevdimBu kadının videolarında pek hoplama zıplama olmuyor denk gelirse o kısımları atlayabilirsin ama dediğim gibi genelde dans göbek hareketleri üzerineSismaniye
Her ders bir öncekini aratır şekilde olduğu için çıkışta yürümekte bile zorlanıyorum diyebilirim.Hala ilk günlerdeki gibi kas ağrısı yasiyor musun?
Cok güzel, kasların gelişiyor. Bende de gecen hafta çok agri oldu, özellikle ust bacak cok agridi ama şimdi sürekli cardio benzeri şeyler yapmak istiyorum, zor ama keyifli.Her ders bir öncekini aratır şekilde olduğu için çıkışta yürümekte bile zorlanıyorum diyebilirim.
İlk dersten sonra 3-4 gün merdiven inip çıkamamıştım.
Ama şöyle bir fark oldu. İlk başladığımda bir kaç gün ağrısını çekerdim, şimdi sabaha ufak bir hassasiyet kalıyor sadece.
Az evvel ağrılar için buz masajını okudum nette. Birde ağır spor sonrası sıvı protein almakta ağrıya fayda ediyormuş. Katı olarak alırsanız faydası olmaz, çünkü emilimi geç olur diyordu.Cok güzel, kasların gelişiyor. Bende de gecen hafta çok agri oldu, özellikle ust bacak cok agridi ama şimdi sürekli cardio benzeri şeyler yapmak istiyorum, zor ama keyifli.
Bana da eğlenceli geliyor her gün bi videosunu açıyorum kafama göreEvet ben zumba class'ı sevdim
Az evvel ağrılar için buz masajını okudum nette. Birde ağır spor sonrası sıvı protein almakta ağrıya fayda ediyormuş. Katı olarak alırsanız faydası olmaz, çünkü emilimi geç olur diyordu.
Planka mi Basladin kiz birdeSabahtan beri sporla uğraşıyorum
1 saat zumba 30 dk tk fit video derken kollar bacaklar yandıKahve içtim az dinleneyim planklarimi da tamamlayayım
Evet oda aklımda, önümüzdeki günlerde tam kan testi yaptıracağım. Sonuca göre vitamin kullanmaya başlarım.Magnezyum da alinmali diye biliyorum.
Yakında duvardan duvara atlayacak az kaldıPlanka mi Basladin kiz birde
Aynen ya sardı bir kaç gündür kasları deniyorumPlanka mi Basladin kiz birde
Hahaha nerde kız göbek gitmesi lazım yaz geliyor yaaaazzzYakında duvardan duvara atlayacak az kaldı
Ay yazı ben çok dert ediyorum. Geçen yaz pandemi falan diye tatil yalan oldu ama bu yaz bir ev bile tutsam tatile gideceğim.Hahaha nerde kız göbek gitmesi lazım yaz geliyor yaaaazzz
Al benden de o kadar 2 senedir bekliyorum eski bikinimi giymek için ama bu yaz brazilian bikini aldiricam herifeAy yazı ben çok dert ediyorum. Geçen yaz pandemi falan diye tatil yalan oldu ama bu yaz bir ev bile tutsam tatile gideceğim.
Bikini hayalim var benimde . Uçuş uçuş elbiseler, beyaz pantolon, kısa şortlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?