Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım benim seni çok iyi anlıyorum bence yapabilirsin verebilirsin ilk haftalar zor oluyor iştahla baş etmek ama sonradan alışıyorsun.

Vallaha hangisinden başlasam bilemedim
Kızzz bu kadar vitamin ben corona olduğum zamanlarda içiyordum ama artık midem bulanıyordu bak hepsi kendi başına çok iyi özellikle ester C herkese tavsiye ediyorum. Ama çok fazla kuzummm niye yani neden bu kadar fazla onu soracaktım sadece sağlıklı beslenme adına değil galiba bu kadar vitamin dimi

Arrietty_
H3RA_
sedulu ve de kızlar

şuraya güzelim kahvaltı tabağımı bırakıyorum

Kahvaltı öncesi 700 ml su

Domatesin üzerinde 2 tk zeytin yağı var

Fındık 1/2 çay bardağı toplam 28 adet ama ben onun da yarısını yedim diğer yarısını ayırdım

Bardaktaki şekersiz kuşburnu çayı

Eklentiler

• 20210310_105121.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Kahvaltı tabağına koyduğum ama yiyemediğim fındıklar

Ben bugün ekmek de yemedim
Misafirliğe hazırlık diye mi :))
Misafirlikte yediklerini öğle ve akşam olarak yer ve günü kapatırsan sorun olmaz bence. Sonrasında biraz adımlama yaparsan etkisi kalmaz. Ama yine de karbonhidrata dikkat sedulu faktörü aklında olsun

İnan bu misafirlik meselesi dünden beri canım sıktı ama elimden geldiğince tedbirlerimi almaya çalışıyorum
Elbette oradaki yenilen öğle ve akşam olacak başka türlüsü kurtarmaz
Ertesi gün kahvaltı ve sadece kabak sote ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

Sıkmasın canını bir kaç sene önce güzel kilo verdiğim bir diyet sürecinde harika bir kahvaltı sofrasına davet edilmiştim. Kızartmalar, börekler, tatlılar bile bir kaç çeşitti. Tam damak zevkime uygun olmasına rağmen hiç birinden almamıştım. Kafada bitirmiştim çünkü hepsini.
Korkarak değil kendine güvenerek git. Stres yaparsan inadına canın çeker.
Salataları tercih edersin onları yiyerek başla, yavaş yavaş yersen zaten doyuma ulaşacağın için diğerlerini canın çekmez.

Tamam öyle yazarım (=

mükemmel kahvaltı afiyet şifa olsun inşallah
Ha birde gitmeden ayran yada tarçınlı süt tarzı bir şeyler iç. Victoria secret mankenleri öğünlerden yarım saat önce ayran içerlermiş yeme güdüsünü bastırmak için.
canım benim yaa senin şu güzel bilgilerine bayılıyorum
bunu aklıma yazdım yemeklerden yarım saat önce 1 bardak ayran süper fikir

mükemmel kahvaltı afiyet şifa olsun inşallah

canım benim yaa senin şu güzel bilgilerine bayılıyorum
bunu aklıma yazdım yemeklerden yarım saat önce 1 bardak ayran süper fikir
Yok kız bir tarçınlı süt tutturmuşum herkese onu yazıyorum
Geçenlerde diyet yapan bir arkadaşa eczacı tarçın yağı alıp acıktığında koklamasını tavsiye etmiş. Yarım saate kalmadan açlık hissini bastırıyormuş. Birde bunu öğrendim

Persembe aksam yemeginden once tartil bir de, foto da cek. O daha eksik olursa o sekilde paylas.

Canım ben oraya gidip birşeyler yemekten değil lüzumsuz ısrardan korkuyorum
Diyetteyim işte varmayın üstüme cahil insanlar değilsiniz anlayışlı olun değil mi ama

Abla da diyet diye tutturdu şeklinde yorumlamak olayı beni üzer ama ne derlerse desinler umrumda olmayacak

Ve benim canım hiçbirşey istemiyor inan şundan başka

Eklentiler

• 16153704817572413895184573948420.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…