teşekkür ederimHelal olsun şahanesiniz editlemek ne demek ayakta alkışlıyorum sizi
ben de aşırı aşırı kısmadım, canım çekerse ucundan tadımlık alınca isteğim geçiyordu zatenHindistan cevizi yağını çok benimsedim gerçektenşekerli şeyleri tüketmemeye çalışıyorum artık ki çoğu şekerli besin çıktı hayatımdan Birde bana yasaklı kelimesi çok kışkırtıcı geliyor yiyesim yoksa da canım istiyor yasak olunca o yüzden diyet programlarına uyamıyorum. Bende kendimce geliştirdiğim ya da deneyip memnun kaldığım şeyleri yaparak ilerliyorum en azından
Hahah aynen denıyoruz yapacak bısey yokAaa çok sevilesi bir kahvedir bana göretabi ki sizin damak zevkinize uymayabilir ama zafere giden yolda her yolu deniyoruz ne yapalım
Arrietty_
sedulu
H3RA_ ve de kızlar
Öğretmen arkadaşa gidip eve döndüm bugün arabasız gittim hem giderken hem de dönüşte yolumu uzatarak eve yürüdüm . Gidiş ve gelişte toplam 2000 adımdan fazla oldu .
Yaklaşık 1000 adım da öncesi
Kısacası 3000 adımı geçtim
Saat 14.30 ile 15.30 arası
Şekersiz Türk kahvesi (çikolatasını yemedim)
2 kk büyüklüğünde su böreği ( hoca hanım ilk defa açmış ince dilimdi 3 saat uğraşmış hatrına en ince en küçüğü seçmeye çalıştım açık büfe idi.)
2 servis kaşığı mercimekli tavuklu salata
1 yk havuç tarator ve üzerine yarım ceviz
1 minik kase sütlaç +1 tk çekilmiş fındık ( çok sütlü az pirinçli pirinçler nerdeyse 2 yk yok ve de şekersize yakındı ,fırın sütlaç da vardı kasesi büyüktü almadım)
1 Adet çilek
2 bardak şekersiz çay
1 minik dilim kabak tatlısı (yaklaşık 1/2 kk ancadır çok ince doğranmış )
Islak kek kurabiyesi vardı yemedim
Kabak tatlısını yememiştim ki hocam yapabilmişim mi diye ev sahibi sordu onun üzerine yedim.
Zaten öğleyin hocam geliyor musun diye telefon açtı ev sahibiHadi gecmis olsun
Iyi olmus az az tadina bakmissin.
Erkenden de bitmis bence basarili bir gun olmus
Sağolasın canım ya üzerimden bir yük kalktıHadi gecmis olsun
Iyi olmus az az tadina bakmissin.
Erkenden de bitmis bence basarili bir gun olmus
Gitmişlerdi de görümcem geldi bugün deGitti mi kayinvalideler?
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin yavrunaIyi aksamlar
Gündüz kızın dersi vardi oglen kucuk kızı dişçiye göturdum. Daha yeni geldim eve. Simdide yemek yapicam . Aksama gorusiruz
hepimize dert oldu senin misafirlik :))Sağolasın canım ya üzerimden bir yük kalktı
Dilber hala karakterini cok severim o yüzden mi nickini dilber hala koydun aslında ben avrupa yakasi dizisini cok severim.Merhaba ortagimLegendwomen
Bugün sporda iyiyim
7000 adim 350 puan
Leslie 30 dk 210 puan
Sabah
Yumurta salatasi 3 az yağlı mücver
Öğlen kahve ve incir arasi badem
Aksam
Kofteli bezelyeli patates yemeği
Salata
Yogurt
2.5 lt su
Çok teşekkür ederim 6 yad azı dışını çıkarıyormuş 10 yas dışını bekliycez bakalimGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin yavruna
hepimize dert oldu senin misafirlik :))
geçmiş gitmiş olsun, cumaya kadar salata/sebze ye bence
Iyi tarafından bakmaya çalıştığım nokta tadımlık yemeye çalıştımYa ama ne kadar zor dimi.
Ne kadar kalorili menuler cok normal karsilaniyor.
Ben daha diyet yapmazken kk da bir misafir menusu konusuna yorum yazmistim, bu kadar yiyecegi (aksam yemegi sonrasi cay daveti) kim yiyecek diye, herkes elestirmistinormalmis hatta sadeymis menu. Yine su boregi, tatli falan vardi bak aklimda kalmis.
Iyi tarafından bakmaya çalıştığım nokta tadımlık yemeye çalıştım
Ve üzerinden şu an 3.5 saat geçti
Ve üzerine yürüyüş yaptım
Şu an benim karnım aç mesela orada da ikramları yediğimde de yarı açtım .
Öncesi şekersiz kahve de işe yaradı
Akşam yemeği sonrası misafire en güzel ikramAma seninki en azindan direk yemek daveti yani.
Diger dedigim aksam yemegini yiyip gideceksin, ustune su voregi yiyeceksin
Bence sen gayet iyi atlatmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?