Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Al benden de o kadar 2 senedir bekliyorum eski bikinimi giymek için ama bu yaz brazilian bikini aldiricam herife o kadar toto hareketi boşuna yapılmadı
Benim ki brazilianı istesem hemen alır ama evde giydirir.
O kadarında gözüm yok zati normali hoş dursa bile yeter.

Yapmak isteyen olursa şöyle görsel var ben bunlari yapıyorum ama genelde 1 dk duruyorum 30 sn az geliyor şu anda bana
Eki Görüntüle 2799024
Bende elbow plank denileni yapıyorum ama 30*2 yada 20*3 halinde. Onda bile son saniyeler tir tir titriyorum.
Bir keresinde Arrietty_ wall sit yapıyorum demişti,. Denedim 10-15 sn anca durabildim.
Ama denedikçe sürenin arttığının farkındayım. Aslında her spor sonrası plank yapsam süper olur.

Ay yazı ben çok dert ediyorum. Geçen yaz pandemi falan diye tatil yalan oldu ama bu yaz bir ev bile tutsam tatile gideceğim.
Bikini hayalim var benimde . Uçuş uçuş elbiseler, beyaz pantolon, kısa şortlar

Gecen yaz gariban sortlarim gardroptan disarisini goremediler, yazik degil mi onlara. Onlarin da hakki degil mi gun isigi

Aynen bak ben ilk başlarda 20 sn zor duruyordum chloe sayesinde baya alıştım onun setlerinde genelde 30 sn 45 sn civarında yapıyorsun side plank falan. Şimdi kendim 3 gündür denemeye başladım 1 dk rahat duruyorum bu attığım gorseldekileri hep bir dk yapıyorum sag ve sol tarafları da. Böyle her gün yaparsam yakında 90 saniyeye çıkarım. Sende ihmal etme akşam yatmadan bak 5 dk sadece

Sabahtan beri sporla uğraşıyorum
1 saat zumba 30 dk tk fit video derken kollar bacaklar yandı Kahve içtim az dinleneyim planklarimi da tamamlayayım

Bugun calismiyorum, gene sana rakibim

Ben de ayiptir soylemesi 1 saat zumba ve 300 squat yaptim.

Ama bittim hahaha. Sen seninkileri azaltsana

Gecen yaz gariban sortlarim gardroptan disarisini goremediler, yazik degil mi onlara. Onlarin da hakki degil mi gun isigi
Benim deniz şortlarım dışında dizimin bir kaç parmak üstü haricinde şortum bile olmadı.
Şu bacaklarım yüzünden kendime güvenip giyemedim hiç.
Bu yaz istediğim kadar olamayacağına eminim ama sporu hiç bırakmadan devam edersem seneye baya inceltirim diye düşünüyorum.

He on gunde bir denedim giriyor mu diye

Tabi kis indiriminden 2 beden kucuk alinca

Bugun calismiyorum, gene sana rakibim

Ben de ayiptir soylemesi 1 saat zumba ve 300 squat yaptim.

Ama bittim hahaha. Sen seninkileri azaltsana
Vaaayy yavrum şahane bu gidişle gireceksin 2 beden küçük şortlara

Yok ben kalin olsa da giyerim, eskileri tabi yeni almam.

Ben cocuklugum ve gencligimde hic giymedigim icin sanirim suan yetiskinken biraz abartiyorum. Sort veya etek giyilebilecek bir havada baska hic bir sey giymem.

Bir cok konuda boyleyim, orta yas bunalimi diyecekler arkamdan

Canım her giyen ince bacak mi önemli olan kendine güven gerisini boşver

Canım her giyen ince bacak mi önemli olan kendine güven gerisini boşver
Ya öyle ama ben lipödem birinci evreyim. O yüzden inceltmem çok zor zaten.
O şekil bir görüntüye yakıştıramıyorum işte.

Ya öyle ama ben lipödem birinci evreyim. O yüzden inceltmem çok zor zaten.
O şekil bir görüntüye yakıştıramıyorum işte.

Benim alt bacaklar mumkun degil incelmiyor.
Dusun ben bot bile cok zor olabiliyorum, girmiyor.
Ama yag da degil, hani inceltmeye calisayim diyemiyorum. Direk kas oluyor çünkü. Orayi kabullendim.

Ama duzenli gidersem kalca gidecek biliyorum, incelmeye basladi gibi sabki ama olcumde pek fark cikmadi. Bir sonrakine artik.

Benim kalça 107, üst bacak 62 baldır 39 cm. Üstle alt arasında 2 beden fark var.
Benim alt bacak başladığımdan bu yana 1 cm inceldi. Baldırları kasıp parmak üstü kalkıp inmeyi aklıma geldikçe yapıyorum.

İnstagramda "40kilonasılgider" diye bir hesap var. Bu kadın çok kilo verdi. Ama benim gibi bacakları hala daha kalındı. İnceltemediğinden şikayet ediyordu oda. Uzun süredir takip etmiyordum. Bugün bir bakayım dedim bacakları da süper inceltmiş. ama deli spor yapıyor. Bugün ki paylaşımına bir göz at istedin mi olur bence.

ya misafirlikteki o ısrar beni de sinir edersi, ısrarla ye ye ye , yemiyorum size neeeee diye bağırasım gelirdi ve yemezdim de
sık sık tartılma ben heyecanla cumayı bekliyorum :) , hem sürpriz oluyor hem de kilo vermişsen verdim diip diğer günler salmıyorsun
Al benden de o kadar 2 senedir bekliyorum eski bikinimi giymek için ama bu yaz brazilian bikini aldiricam herife o kadar toto hareketi boşuna yapılmadı
walla ben geçen yazdan önce buraya geldim, kiloları verdim ve eski bikinimi de giydim huhahahaah müthiş bir duyguydu, aynı senenin kışı hamileyken yazı bikiniliydim
ay yazarken kendimle gurur duydum editleme ihtiyacı hissettim

Helal olsun şahanesiniz editlemek ne demek ayakta alkışlıyorum sizi

Hindistan cevizi yağını çok benimsedim gerçekten şekerli şeyleri tüketmemeye çalışıyorum artık ki çoğu şekerli besin çıktı hayatımdan Birde bana yasaklı kelimesi çok kışkırtıcı geliyor yiyesim yoksa da canım istiyor yasak olunca o yüzden diyet programlarına uyamıyorum. Bende kendimce geliştirdiğim ya da deneyip memnun kaldığım şeyleri yaparak ilerliyorum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…