Benim ki brazilianı istesem hemen alır ama evde giydirir.Al benden de o kadar 2 senedir bekliyorum eski bikinimi giymek için ama bu yaz brazilian bikini aldiricam herifeo kadar toto hareketi boşuna yapılmadı
Bende elbow plank denileni yapıyorum ama 30*2 yada 20*3 halinde. Onda bile son saniyeler tir tir titriyorum.Yapmak isteyen olursa şöyle görsel var ben bunlari yapıyorum ama genelde 1 dk duruyorum 30 sn az geliyor şu anda bana
Eki Görüntüle 2799024
Ay yazı ben çok dert ediyorum. Geçen yaz pandemi falan diye tatil yalan oldu ama bu yaz bir ev bile tutsam tatile gideceğim.
Bikini hayalim var benimde . Uçuş uçuş elbiseler, beyaz pantolon, kısa şortlar
Aynen bak ben ilk başlarda 20 sn zor duruyordum chloe sayesinde baya alıştım onun setlerinde genelde 30 sn 45 sn civarında yapıyorsun side plank falan. Şimdi kendim 3 gündür denemeye başladım 1 dk rahat duruyorum bu attığım gorseldekileri hep bir dk yapıyorum sag ve sol tarafları da. Böyle her gün yaparsam yakında 90 saniyeye çıkarım. Sende ihmal etme akşam yatmadan bak 5 dk sadeceBende elbow plank denileni yapıyorum ama 30*2 yada 20*3 halinde. Onda bile son saniyeler tir tir titriyorum.
Bir keresindeArrietty_ wall sit yapıyorum demişti,. Denedim 10-15 sn anca durabildim.
Ama denedikçe sürenin arttığının farkındayım. Aslında her spor sonrası plank yapsam süper olur.
Arada çıkarıp havalandırsaydınGecen yaz gariban sortlarim gardroptan disarisini goremediler, yazik degil mi onlara. Onlarin da hakki degil mi gun isigi
Arada çıkarıp havalandırsaydın
Merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun yeni girebiliyorum kusuruma bakmayınsedulu kaptanım cezamı yaptım bugün canım
Sabahtan beri sporla uğraşıyorum
1 saat zumba 30 dk tk fit video derken kollar bacaklar yandıKahve içtim az dinleneyim planklarimi da tamamlayayım
Benim deniz şortlarım dışında dizimin bir kaç parmak üstü haricinde şortum bile olmadı.Gecen yaz gariban sortlarim gardroptan disarisini goremediler, yazik degil mi onlara. Onlarin da hakki degil mi gun isigi
He on gunde bir denedim giriyor mu diye
Tabi kis indiriminden 2 beden kucuk alinca
Vaaayy yavrum şahaneBugun calismiyorum, gene sana rakibim
Ben de ayiptir soylemesi 1 saat zumba ve 300 squat yaptim.
Ama bittim hahaha. Sen seninkileri azaltsana
Benim deniz şortlarım dışında dizimin bir kaç parmak üstü haricinde şortum bile olmadı.
Şu bacaklarım yüzünden kendime güvenip giyemedim hiç.
Bu yaz istediğim kadar olamayacağına eminim ama sporu hiç bırakmadan devam edersem seneye baya inceltirim diye düşünüyorum.
Canım her giyen ince bacak mi önemli olan kendine güven gerisini boşverBenim deniz şortlarım dışında dizimin bir kaç parmak üstü haricinde şortum bile olmadı.
Şu bacaklarım yüzünden kendime güvenip giyemedim hiç.
Bu yaz istediğim kadar olamayacağına eminim ama sporu hiç bırakmadan devam edersem seneye baya inceltirim diye düşünüyorum.
Vaaayy yavrum şahanebu gidişle gireceksin 2 beden küçük şortlara
Yok ben kalin olsa da giyerim, eskileri tabiyeni almam.
Ben cocuklugum ve gencligimde hic giymedigim icin sanirim suan yetiskinken biraz abartiyorum. Sort veya etek giyilebilecek bir havada baska hic bir sey giymem.
Bir cok konuda boyleyim, orta yas bunalimi diyecekler arkamdan
Ya öyle ama ben lipödem birinci evreyim. O yüzden inceltmem çok zor zaten.Canım her giyen ince bacak mi önemli olan kendine güven gerisini boşver
Ya öyle ama ben lipödem birinci evreyim. O yüzden inceltmem çok zor zaten.
O şekil bir görüntüye yakıştıramıyorum işte.
Benim kalça 107, üst bacak 62 baldır 39 cm. Üstle alt arasında 2 beden fark var.Benim alt bacaklar mumkun degil incelmiyor.
Dusun ben bot bile cok zor olabiliyorum, girmiyor.
Ama yag da degil, hani inceltmeye calisayim diyemiyorum. Direk kas oluyor çünkü. Orayi kabullendim.
Ama duzenli gidersem kalca gidecek biliyorum, incelmeye basladi gibi sabki ama olcumde pek fark cikmadi. Bir sonrakine artik.
ya misafirlikteki o ısrar beni de sinir edersi, ısrarla ye ye ye , yemiyorum size neeeee diye bağırasım gelirdiCanım ben oraya gidip birşeyler yemekten değil lüzumsuz ısrardan korkuyorum
Diyetteyim işte varmayın üstüme cahil insanlar değilsiniz anlayışlı olun değil mi ama
Abla da diyet diye tutturdu şeklinde yorumlamak olayı beni üzer ama ne derlerse desinler umrumda olmayacak
Ve benim canım hiçbirşey istemiyor inan şundan başka
sık sık tartılma ben heyecanla cumayı bekliyorum :) , hem sürpriz oluyor hem de kilo vermişsen verdim diip diğer günler salmıyorsunİlk fırsatta youtube da daha öncesedulu nun paylaştığı 50 dakikalık videoyu yapacağım, ben sevdim onu
Su ana kadar gayet iyi besleniyorum:
09:30 1 etimek, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, maydanoz, roka, dereotu
13:00 duble turk kahvesi, 1 yesil elma
Bundan sonra yapacaklarim:
15:00 400 ml ayranH3RA_
17:30 bir tabak yoğurtlu ıspanak
@sadece_ben senin nasil gidiyor?
Ben tartıda kilomu hala sabit görüyorum. Umarim bu iki günün sonunda 78'i görürüm.
walla ben geçen yazdan önce buraya geldim, kiloları verdim ve eski bikinimi de giydim huhahahaah müthiş bir duyguydu, aynı senenin kışı hamileyken yazı bikiniliydimAl benden de o kadar 2 senedir bekliyorum eski bikinimi giymek için ama bu yaz brazilian bikini aldiricam herifeo kadar toto hareketi boşuna yapılmadı
Aaa çok sevilesi bir kahvedir bana göreTeşekkür ederimo kahveyı arada ıcıyorum burnumu tutarak
Helal olsun şahanesiniz editlemek ne demek ayakta alkışlıyorum siziya misafirlikteki o ısrar beni de sinir edersi, ısrarla ye ye ye , yemiyorum size neeeee diye bağırasım gelirdive yemezdim de
sık sık tartılma ben heyecanla cumayı bekliyorum :) , hem sürpriz oluyor hem de kilo vermişsen verdim diip diğer günler salmıyorsun
walla ben geçen yazdan önce buraya geldim, kiloları verdim ve eski bikinimi de giydim huhahahaah müthiş bir duyguydu, aynı senenin kışı hamileyken yazı bikiniliydim
ay yazarken kendimle gurur duydum editleme ihtiyacı hissettim
Hindistan cevizi yağını çok benimsedim gerçektenAslında tatlı krizi değil tok tutuyor bilginiz olsun ne kadar kaşık kaşık yağ yerseniz o kadar tok durursunuz
şekeri tamamen bırakmanızı öneririm
Bal da yasaktır
Kuru meyvelerde
Tahin de yasak
Portakal
Mandalina
Muz hepsi yasak
şeker krizini laktoz da tetikler süt ve süt ürünleride yasaktır
üzülmeyin bitki sütleri serbesttir
Aralık ayından beri şeker yok hayatımda
İnanır mıısnız ayva ne kadar şekerli bir besin miş tad alma duyum tazelendi
️Starbuckstaki badem sütü soya sütü seçeneklerine dikkat o paket sütlerin içinde şeker mevcut
şekersiz ibaresi olmalı paketli gıdalarda
Çok sevgiler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?