- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Aslında kahvaltıyı biraz geciktirsem güzel olur da en geç 10 gibi yapmış oluyorum bi saatlerini ayar lamam lazım sanırım bide bişe sorcam mesela bugün diyelim 10 da kahvaltı yaptım 4 te bitirdim yarın 10 da kahvaltı yapıp 6 da bitirsem sence sorun olur mu düzeni bi öyle bi böyle ayarlasam kendime göreAslinda ifi istediginiz gibi yapin diyorlar, ama ben de cok erken baslayip yapamam.
Ben 6da bitiriyorum genel olarak yeme isini, acikmiyorum, ertesi gun acikinca da bir filtre kahve iciyorum, bir iki saat de o enerji veriyor, sonra saat 12 oluyor zaten.
Çay içtim ama karnım gurulduyor ben açım diyor
YemeeeAçım ben
Haha bencede bende varımBen de
yalnız olmadığını bil teselli bul
Aslında kahvaltıyı biraz geciktirsem güzel olur da en geç 10 gibi yapmış oluyorum bi saatlerini ayar lamam lazım sanırım bide bişe sorcam mesela bugün diyelim 10 da kahvaltı yaptım 4 te bitirdim yarın 10 da kahvaltı yapıp 6 da bitirsem sence sorun olur mu düzeni bi öyle bi böyle ayarlasam kendime göre
Ben de
yalnız olmadığını bil teselli bul
9 oldu saat şimdi yemiim de bir dahakine artırayım dediğin gibiGordum simdi aksam az yemissin cok.
1.5 porsiyona cikabilirsin bence boyle vir menude.
Yemeee
Haha bencede bende varım
aha evet kahve kahvebnnu Bende bu hafta cook cook hantalim.
Salona aldim yine yurume bandini. Yarin doktor sonrasi toparliyacagim kendimi.
Kahve veya yesilcay icmeyi dene belki bastirir acligi. Veya uyu
Ayy bunları okuyunca kendi hallerim geldi gözümün önüneAh canım vala o kadar pişmanım ki süt olsun diye diye şerbetli tatlılar hosaflar falan. Doğum sonrası verip emzirme döneminde 20 kilo almıştım.
Açız açççç9 oldu saat şimdi yemiim de bir dahakine artırayım dediğin gibi
Ahahah 4. Takım değil de açlar takımıhepimiz açız
Sağol canım ❤Ya bazi doktorlar illa ayni saatler olsun diyor,
Bazilari da tam tersi vücudu sasirtin farkli yapin diyor.
Sahsen ben haftaici tek duzen yapiyorum, oylesi kolay geliyor. 12-18 arasi
Haftasonu da genelde 10-18 arasi
Haftasonu ailecek kahvalti yapiyoruz, haftaici onlar cok erken yapiyorlar zaten.
O yüzden sana ne uyuyorsa oyle yap.
Haftada bir iki gun bile if yapabilirsin, yine faydasi olur.
Eva fıtnes bende gecen gun bunu yaptım 30 dk bunu 15 dk baska vıdyo 15 dk leslıe dunden beeı kolumu kaldıramıyom20 dk yaptim canim cigerimi soktu nalesef bu kadar kardioya daha aliskin degilim
Kandili değerlendirenler varSsSiMqE
Merhaba arkadaşlar
Bugun 2 haslanmis yumurta yedim
Arada
Kahve sut yesillik
Aksam salata kiyma 1 tane kandil simiti
10000 adim 500 puan
Vee 2 lt su
Ayni durumdayimaha evet kahve kahve
Geçen hafta iyiydim ben de yürüyüşlerimi yapıyordum , bu hafta zihinsel bi stresim vardı hem iş hem özel hayat , aslında esas böyle kafa dağıtmak lazım ama hiçbişey yapmadan oturasım var tavana bakıp
Ben mesajları görmedim hastaneye neden gidiyorsun
Evet canimKandili değerlendirenler var
simit için mi bişey yemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?