Yumurta candırMerhaba arkadaslar gelelim bugün yediklerime
sabah saat 9 gibi: 1 kase yogurt, iki dilim ananas
(Birdaha bu kadar az yemeyecegim feci aciktim ve sonrasinda sanki herseyi yiyebilirmisin gibi oldum) yumurta beni gercekten tok tutuyor onu fark ettim.
saat 13 de bir tabak sebzeli makarna. Makarna ama hamurdan degil nohut unundan. Hic begenmedim.
saat 16.30 da iki dilim wasa, peynir ve salatalik
1,5 lt zar zor ictim 2 litreye tamamlarim.
sporumu sonra yazarim.
Arrietty_ sedulu @
Tebrikler kaptancımAnaaamm ben ne yapmışım öyle şaşırdım
Hee doğru ya ben izinliydim aslında yeni döndüm haklısın canım benimde canım sıkılmıştıLinke tiklayinca not var Asagida
5)Sadece 715. etap takım bildirimlerindeki yarışmacılar listede yer alır.
Sende o etap da izindeydin o yuzden yoksun canim.
Bir oncesi listede varsin mesela
22.siradasin
Tamam ,teşekkürler kaptancımGecen cuma 716.Etap di
Liste 715. etap dan yapilmis canim
Benim en zorlandığım hareketler, dogum sonrasi ilk kez deniyorum, eskiden 1 dakika rahat yapıyordum, simdi kendimi yerden zor kaldırıyorum, ama çalışmaya devam, olacak.Yapmak isteyen olursa şöyle görsel var ben bunlari yapıyorum ama genelde 1 dk duruyorum 30 sn az geliyor şu anda bana
Eki Görüntüle 2799024
Üst bacak ölçümüz aynı, benim basenimde problem, ben ömrümde bir kez inceltmeyi basardim. 3 ay boyunca haftada 4 kez spinning derslerine katıldım, bacaklarım hem incelmisti hem de hafiften kasliydi.Benim kalça 107, üst bacak 62 baldır 39 cm. Üstle alt arasında 2 beden fark var.
Benim alt bacak başladığımdan bu yana 1 cm inceldi. Baldırları kasıp parmak üstü kalkıp inmeyi aklıma geldikçe yapıyorum.
İnstagramda "40kilonasılgider" diye bir hesap var. Bu kadın çok kilo verdi. Ama benim gibi bacakları hala daha kalındı. İnceltemediğinden şikayet ediyordu oda. Uzun süredir takip etmiyordum. Bugün bir bakayım dedim bacakları da süper inceltmiş. ama deli spor yapıyor. Bugün ki paylaşımına bir göz at istedin mi olur bence.
Aslında tartılmak istemiyorum, ama cuma gününe kendimden emin girmek istiyorum.sık tartılma ben heyecanla cumayı bekliyorum :) , hem sürpriz oluyor hem de kilo vermişsen verdim diip diğer günler salmıyorsun
Amin canımHayırlı kandiller herkese, dua ve ibadetlerimiz kabul olsun inşallah
08:30 2 kuru kayısı
limonlu su
11:00
Az şekerli türk kahvesi
13:30
1 pors. tavuk suyu çorba
1 pors. mantarlı tavuk sote
10/12 adet çig badem
Akşam 20:00
1 pors. tarhana çorba
3 yk zeytinyağlı barbunya
Bu akşam çocuklar menüyü beğenmedi, pizza söylediler. Aynı sofrada tam dibimde pizzaları gömdüler. Dönüp bakmadım bile çok çetin bir savaştan çıktım
“Allah’ım nefsimle bu kadar savaşıyorum, akşam işten gelince yatıp dinlenmek yerine spor yapıyorum lütfen dileğimi ver” diye duamı ettim. Kandil günü tutar inşallah
2 lt su, limonlu şekersiz çaylarla 3 lt sıvı almışımdır kesin.
Arrietty_ sedulu Ceyhans
Kefir kotu bir secenek degil. Cok erken bitirmissin yemeyi zaten.Yok dayanamadım çok erken yediğim için midem kötü oldu şimdi bi bardak kefir içiyorum kızlar
Bi düşündüm niyetlendim acaba dönsem mi diye de olmadı sanırım kefir içinceKefir kotu bir secenek degil. Cok erken bitirmissin yemeyi zaten.
If e tekrar mi doneceksin?
20 dk yaptim canim cigerimi soktu nalesef bu kadar kardioya daha aliskin degilim
KiyamamBi düşündüm niyetlendim acaba dönsem mi diye de olmadı sanırım kefir içince
Eveet haklısın protein yoktu mesela belkide o yüzden tok tutmadı yarın yine deneyim benKiyamam
Pek doyurucu degildi belki yediklerin.
Bi düşündüm niyetlendim acaba dönsem mi diye de olmadı sanırım kefir içince
Çay içtim ama karnım gurulduyor ben açım diyorSu ic
Ya da yat uyu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?