geçmiş olsun canım. hemen bir sıcak banyo ve ardından vicks sür. beline sıcak tutacak bişeyler sar ve düz zeminde dinlen. yoksa zorlarsan daha beter yaparsın. diyor kolu 3 gündür tutamayan kadın.KaptanımArrietty_ benim sabahtan bi sağlık sorunum oluştu belim tutuldu hareket edemiyorum bir iki gün spor veya adım yapamam çünkü doğrulamıyorum hastaneye gitmem lazım
Gecmis olsun canim. Birden mi oldu? Tabii ki .MUAF yazariz. Iyi olunca baslarsin.Acele etmeKaptanımArrietty_ benim sabahtan bi sağlık sorunum oluştu belim tutuldu hareket edemiyorum bir iki gün spor veya adım yapamam çünkü doğrulamıyorum hastaneye gitmem lazım
bazen böyle şeyler itici güç olarak güzel sonuçlar veriyoritaat et rahat et kuralına uyarak peki diyorum.
eskiden olsa cidden attırırdım ama şimdi kendime spor güvenim sıfır. temizlik yapmak için bile 7 gün terapi yapıp 8. gün lütfen yapıyorum. hayat çok yordu beni bu yıl.
Sağolasın
Çok çok geçmiş olsun. Bunun da yaşanacağı varmış. Sıkma canını
Cok üzüldüm yacok gecmis olsun
Insan da denmez onlara. Neler oluyor anlamiyorum. Canilik resmen
Ah ya vallahi cok sinir bozucu durum
bnnu cok uzuldum gercekten, cok gecmis olsun.
hiçbir yaptırımı yok doğru düzgün, bu insanlar da ele almışlar magandalığıgecmis olsun canim
bu insanlara tekme tokat dalan yumruklayan vs hicbir ceza olmuyor
adam yaramalamadan hatta bazen cinayete tesebbusten yargilanmalari lazim. cok rahatlar.
masraf ödemeyi kabul etse de gitse istiyorum bizden uzak, ama çok yüzsüzler, üzerine bir de özür bekliyorlar. allahtan evin kamera görüntüleri var, arabadan iner inmez eşimin arabasına saldırdıkları an kayıtlarda, arabanın kapısını açıp içeri dalıyorlar ya, sen kimsin hey Allahım ....çok geçmiş olsun canım.şehir eşkiyaları çok fazla malesef. erzincanda bende kaza yapmıştım. adam hatalı ama sen hatalısın diyor. bir dünya tanıdığı sardı etrafımı baskı yapıyorlar. bende çemkirdim bana bakın ben sizin bildiğiniz kadınlara benzemem beni baskılayamazsınız trakyalıyım ben diye bağırdım. polis çağırın kim hatalı çözsün sorunu dedim. ana fırsat versem haklıyken haksız olucam.neyse baktılar başa çıkamıyorlar adam masrafları ödemeyi kabul etti de iş tatlıya bağlandı
amin, çok teşekkür ederimİyiyiz biz de, karantina çok zorladı bizi de herkes gibi. İşler daha da yoğunlaştı ama sonuna yaklaştık umarım
Ne güzel sen de nefes alabilmissin biraz, maşallah de
Aman tanrımçok çok çok geçmiş olsun,allah bir daha böyle insanlarla karsilastirmasin
çok teşekkürler, Allah korusun ...bnnu canim cok geçmiş olsun. Gerçekten kötü bir gün geçirmişsiniz. Rabbim korumuş sizi daha da kötü olaylar yaşanabilirdi. Çok çok geçmiş olsun.
Tebrik ederim
senide eşlemiyorum o zamanKaptanımArrietty_ benim sabahtan bi sağlık sorunum oluştu belim tutuldu hareket edemiyorum bir iki gün spor veya adım yapamam çünkü doğrulamıyorum hastaneye gitmem lazım
nerde hep birlikte oturup bu ev ne kadar pis temizlemek lazım diyoruz. hergün şu saat diyor ama sürekli erteliyoruz.ben taşınma yorgunuyum, büyük okul yorgunu, küçük youtube yorgunu.bazen böyle şeyler itici güç olarak güzel sonuçlar veriyor
Canım ev işi yapmak istemediğinde adım olur diye kalkıyorum ayağa
sen ev işinden emekli olmadın mı daha, iki tane fıstığın var mis gibi
gerçi söyleyene bak diyebilirsin, benim 19 luk fıstığın kahve bardaklarını bile haftalık topluyorum odasından.
verilmiş sadakanız varmış canım bu kadarla kalmış olsun. zaten bu durumda siz haklı konumdasınız elinizden geleni ardınıza koymayın.hiçbir yaptırımı yok doğru düzgün, bu insanlar da ele almışlar magandalığı
masraf ödemeyi kabul etse de gitse istiyorum bizden uzak, ama çok yüzsüzler, üzerine bir de özür bekliyorlar. allahtan evin kamera görüntüleri var, arabadan iner inmez eşimin arabasına saldırdıkları an kayıtlarda, arabanın kapısını açıp içeri dalıyorlar ya, sen kimsin hey Allahım ....
amin, çok teşekkür ederim
çok teşekkürler, Allah korusun ...
ay büyük yorgunluklardan sonra oluyor bir dönemnerde hep birlikte oturup bu ev ne kadar pis temizlemek lazım diyoruz. hergün şu saat diyor ama sürekli erteliyoruz.ben taşınma yorgunuyum, büyük okul yorgunu, küçük youtube yorgunu.
Haftaya telafi edeceğine eminim
yaaaaa kıyamam... zorunlu mu taşınman? otur oturduğun yerde.ay büyük yorgunluklardan sonra oluyor bir dönem
2-3 haftaya bende taşınacağım, o yüzden eve bakasım yok benimde. Niye yapayım ki kafasında
Olur inşallah dedigin gibi biraz hareket birazda kaçamaksiz bir hafta bu işi halladerAğzın bal yesin emi
Ama bu tosbik kendini sizler kadar üzmüyor ilk başlarda olduğu gibi de hızlı gitmiyor kilolar
Azıcık vakit bulup hareketi artırsam iyi olacak ama
Evet kiradayım şu anda, kendi evime geçeceğim. Ben taşınma konusunda hevesliyim, bu evin eksileri vardı kendi evime gönlüme göre tadilat yaptırdım en azından. Ama taşınma olayı gözümde büyüyor tabi.yaaaaa kıyamam... zorunlu mu taşınman? otur oturduğun yerde.
travmayı atlatamadım ödüm kopuyor şu an taşınmam gerekecek diye. önümde ağustos var, onu atlatırsam ocak, onu da atlatırsam 2022 ağustos kesin taşınırız yeniden
tamam o zaman bu harika bir taşınma. yeni eşyalar alınacak şimdiden planlama sipariş ne yapacaksan yap gecikme yoksa çok zor mobilya olmuyor, sen eşyanı yerleştiremiyorsun. çıldırıyor insan.Evet kiradayım şu anda, kendi evime geçeceğim. Ben taşınma konusunda hevesliyim, bu evin eksileri vardı kendi evime gönlüme göre tadilat yaptırdım en azından. Ama taşınma olayı gözümde büyüyor tabi.
Hayırlı olsun cnm güle güle otur inşEvet kiradayım şu anda, kendi evime geçeceğim. Ben taşınma konusunda hevesliyim, bu evin eksileri vardı kendi evime gönlüme göre tadilat yaptırdım en azından. Ama taşınma olayı gözümde büyüyor tabi.
Acil kullanılacaklar hazır, diğerleri biraz bekleyecek sanırım.tamam o zaman bu harika bir taşınma. yeni eşyalar alınacak şimdiden planlama sipariş ne yapacaksan yap gecikme yoksa çok zor mobilya olmuyor, sen eşyanı yerleştiremiyorsun. çıldırıyor insan.
Amin canım çok sağol taşınma haftası adımlarım rekor seviyelere çıkacak kesinHayırlı olsun cnm güle güle otur inş
Yeni ev ,yeni eşya en sevdiğim şeyler
Bende özledim taşınmayı insan arada değişiklik istiyor
Acil kullanılacaklar hazır, diğerleri biraz bekleyecek sanırım.
Evin oturması 1-2 ayı bulur kesin. Kafamda oturmayan şeyler var.
Yerleşip görmek istiyorum.
çok mantıklı Allah güle oynaya oturmak nasip etsin.Acil kullanılacaklar hazır, diğerleri biraz bekleyecek sanırım.
Evin oturması 1-2 ayı bulur kesin. Kafamda oturmayan şeyler var.
Yerleşip görmek istiyorum.
iyiz canım , çok teşekkürler, aynen şükür bugün de sağlamız diyoruz resmen, pandemi de bir yandanÇok çok geçmiş olsun canım. Malesef yaşamak çok zor artık, sağ kaldım diye sevinir hale geldikiyisiniz umarım
eşim çok güzel, tebrik ederim, regl iken 500 gr şahaneArrietty_
bnnu
@seduluH3RA_
Çok korktuğum gibi olmadı 500 gr gitmiş benim için iyi sayılır:)
Geçen hafta : 55.7
Bu hafta : 55.2
Fark : 500 gr
Yüzde: 0.897
Eki Görüntüle 2804701
amin canım inşallah.bnnu çok geçmiş olsun, rabbim korusun böyle magandalardan hepimizi inşallah.
Herkesi çoookk tebrik ederim. Güzel bir hafta oldu. Önümüzdeki haftalar da bol bol eksili olsun inşallah.
Ben tüm işleri bitirdim. Oğlanı uyuttum. Şimdi chloeciğimle buluşmaya gidiyorum. Parçala beni chloe
of of çok fena .... artık şükür diyorum öyle birşey olmadı, bir anda herkes toplandı zaten. insanların sabırları yok, çok gergin ve tahammülsüz bir toplum olduk. Yazık, bugün aklıma geldi, kişisel gelişim uzmanları her şirkette mavi yakası beyaz yakası herkese ayda 1 güzel bir seminer vermeli , işsizler ne yapsın onlarında mutlaka bulundukları sosyal ortamlar vardır, dernek kahvehane vs , Allah aşkına diyorum bu insanlara eğitim verin , gerçi ağaç yaşken eğilir ... doğan cüceloğlu gibi insanlar keşke daha çok olsa aramızda, mekanı cennet olsun...Çok geçmiş olsun, şehir eşkiyası o kadar çok ki.
Geçen sene bir tanıdık sırf yol vermedi diye iki psikopat tarafından takip edilip eşininin çocuğunun yanında dövülmüştü.
Adamın burnu kırıldı, çok canını yakmış pislikler. Yüzü gözü çok kötüydü.
Yapanlarda cezaevinden izinli çıkan iki eşkiyaydı. Güler misin, ağlar mısın durumu yani.
aynen öyle sonuna kadar götürücez umarım ceza alırlar, umarım ...verilmiş sadakanız varmış canım bu kadarla kalmış olsun. zaten bu durumda siz haklı konumdasınız elinizden geleni ardınıza koymayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?