Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım Arrietty_ benim sabahtan bi sağlık sorunum oluştu belim tutuldu hareket edemiyorum bir iki gün spor veya adım yapamam çünkü doğrulamıyorum hastaneye gitmem lazım
geçmiş olsun canım. hemen bir sıcak banyo ve ardından vicks sür. beline sıcak tutacak bişeyler sar ve düz zeminde dinlen. yoksa zorlarsan daha beter yaparsın. diyor kolu 3 gündür tutamayan kadın.

bazen böyle şeyler itici güç olarak güzel sonuçlar veriyor
Canım ev işi yapmak istemediğinde adım olur diye kalkıyorum ayağa
sen ev işinden emekli olmadın mı daha, iki tane fıstığın var mis gibi
gerçi söyleyene bak diyebilirsin, benim 19 luk fıstığın kahve bardaklarını bile haftalık topluyorum odasından.

Sağolasın
Çok çok geçmiş olsun. Bunun da yaşanacağı varmış. Sıkma canını

Cok üzüldüm ya cok gecmis olsun
Insan da denmez onlara. Neler oluyor anlamiyorum. Canilik resmen
Ah ya vallahi cok sinir bozucu durum

bnnu cok uzuldum gercekten, cok gecmis olsun.

gecmis olsun canim
bu insanlara tekme tokat dalan yumruklayan vs hicbir ceza olmuyor
adam yaramalamadan hatta bazen cinayete tesebbusten yargilanmalari lazim. cok rahatlar.
hiçbir yaptırımı yok doğru düzgün, bu insanlar da ele almışlar magandalığı
masraf ödemeyi kabul etse de gitse istiyorum bizden uzak, ama çok yüzsüzler, üzerine bir de özür bekliyorlar. allahtan evin kamera görüntüleri var, arabadan iner inmez eşimin arabasına saldırdıkları an kayıtlarda, arabanın kapısını açıp içeri dalıyorlar ya, sen kimsin hey Allahım ....
amin, çok teşekkür ederim
bnnu canim cok geçmiş olsun. Gerçekten kötü bir gün geçirmişsiniz. Rabbim korumuş sizi daha da kötü olaylar yaşanabilirdi. Çok çok geçmiş olsun.

Tebrik ederim
çok teşekkürler, Allah korusun ...

Kaptanım Arrietty_ benim sabahtan bi sağlık sorunum oluştu belim tutuldu hareket edemiyorum bir iki gün spor veya adım yapamam çünkü doğrulamıyorum hastaneye gitmem lazım
senide eşlemiyorum o zaman
doğrumudur canım
geçmiş olsun bu arada

nerde hep birlikte oturup bu ev ne kadar pis temizlemek lazım diyoruz. hergün şu saat diyor ama sürekli erteliyoruz.ben taşınma yorgunuyum, büyük okul yorgunu, küçük youtube yorgunu.

verilmiş sadakanız varmış canım bu kadarla kalmış olsun. zaten bu durumda siz haklı konumdasınız elinizden geleni ardınıza koymayın.

nerde hep birlikte oturup bu ev ne kadar pis temizlemek lazım diyoruz. hergün şu saat diyor ama sürekli erteliyoruz.ben taşınma yorgunuyum, büyük okul yorgunu, küçük youtube yorgunu.
ay büyük yorgunluklardan sonra oluyor bir dönem
2-3 haftaya bende taşınacağım, o yüzden eve bakasım yok benimde. Niye yapayım ki kafasında

ay büyük yorgunluklardan sonra oluyor bir dönem
2-3 haftaya bende taşınacağım, o yüzden eve bakasım yok benimde. Niye yapayım ki kafasında
yaaaaa kıyamam... zorunlu mu taşınman? otur oturduğun yerde.
travmayı atlatamadım ödüm kopuyor şu an taşınmam gerekecek diye. önümde ağustos var, onu atlatırsam ocak, onu da atlatırsam 2022 ağustos kesin taşınırız yeniden

Ağzın bal yesin emi

Ama bu tosbik kendini sizler kadar üzmüyor ilk başlarda olduğu gibi de hızlı gitmiyor kilolar
Azıcık vakit bulup hareketi artırsam iyi olacak ama
Olur inşallah dedigin gibi biraz hareket birazda kaçamaksiz bir hafta bu işi hallader

Evet kiradayım şu anda, kendi evime geçeceğim. Ben taşınma konusunda hevesliyim, bu evin eksileri vardı kendi evime gönlüme göre tadilat yaptırdım en azından. Ama taşınma olayı gözümde büyüyor tabi.

tamam o zaman bu harika bir taşınma. yeni eşyalar alınacak şimdiden planlama sipariş ne yapacaksan yap gecikme yoksa çok zor mobilya olmuyor, sen eşyanı yerleştiremiyorsun. çıldırıyor insan.

Hayırlı olsun cnm güle güle otur inş
Yeni ev ,yeni eşya en sevdiğim şeyler
Bende özledim taşınmayı insan arada değişiklik istiyor

tamam o zaman bu harika bir taşınma. yeni eşyalar alınacak şimdiden planlama sipariş ne yapacaksan yap gecikme yoksa çok zor mobilya olmuyor, sen eşyanı yerleştiremiyorsun. çıldırıyor insan.
Acil kullanılacaklar hazır, diğerleri biraz bekleyecek sanırım.
Evin oturması 1-2 ayı bulur kesin. Kafamda oturmayan şeyler var.
Yerleşip görmek istiyorum.

Hayırlı olsun cnm güle güle otur inş
Yeni ev ,yeni eşya en sevdiğim şeyler
Bende özledim taşınmayı insan arada değişiklik istiyor
Amin canım çok sağol taşınma haftası adımlarım rekor seviyelere çıkacak kesin
Geçen onu düşünüyordum

Acil kullanılacaklar hazır, diğerleri biraz bekleyecek sanırım.
Evin oturması 1-2 ayı bulur kesin. Kafamda oturmayan şeyler var.
Yerleşip görmek istiyorum.

1 yildir su anki evimde oturuyorum,
hala her ay bir sey aliyorum eve, ve hala eksikleri cok fazla,
bir de iki canavar besledigim icin evde zaten tam olsa da eksilir,
arada kiz kardeslerim bak sunu aldik evimize sen de al cok rahat falan diyorlar, diyorum siraya sokayim, artik kacinci ayda sira gelirse.

Çok çok geçmiş olsun canım. Malesef yaşamak çok zor artık, sağ kaldım diye sevinir hale geldik iyisiniz umarım
iyiz canım , çok teşekkürler, aynen şükür bugün de sağlamız diyoruz resmen, pandemi de bir yandan
Arrietty_
bnnu
@sedulu H3RA_
Çok korktuğum gibi olmadı 500 gr gitmiş benim için iyi sayılır:)
Geçen hafta : 55.7
Bu hafta : 55.2
Fark : 500 gr
Yüzde: 0.897
Eki Görüntüle 2804701
eşim çok güzel, tebrik ederim, regl iken 500 gr şahane
amin canım inşallah.
kolay gelsin sana da chloeennle
of of çok fena .... artık şükür diyorum öyle birşey olmadı, bir anda herkes toplandı zaten. insanların sabırları yok, çok gergin ve tahammülsüz bir toplum olduk. Yazık, bugün aklıma geldi, kişisel gelişim uzmanları her şirkette mavi yakası beyaz yakası herkese ayda 1 güzel bir seminer vermeli , işsizler ne yapsın onlarında mutlaka bulundukları sosyal ortamlar vardır, dernek kahvehane vs , Allah aşkına diyorum bu insanlara eğitim verin , gerçi ağaç yaşken eğilir ... doğan cüceloğlu gibi insanlar keşke daha çok olsa aramızda, mekanı cennet olsun...
nerden nereye geldim
verilmiş sadakanız varmış canım bu kadarla kalmış olsun. zaten bu durumda siz haklı konumdasınız elinizden geleni ardınıza koymayın.
aynen öyle sonuna kadar götürücez umarım ceza alırlar, umarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…