bende bekletiyorum ihtiyaçları 6 canavar var yeni aldıklarım bile parçalanıyor. geçen fon perde aldım güneş vuruyor tv izleyemiyoruz diye hevesle astım, anam bebelerden biri hemen başladı tırmanmaya baktım ipleri çekilmiş.1 yildir su anki evimde oturuyorum,
hala her ay bir sey aliyorum eve, ve hala eksikleri cok fazla,
bir de iki canavar besledigim icin evde zaten tam olsa da eksilir,
arada kiz kardeslerim bak sunu aldik evimize sen de al cok rahat falan diyorlar, diyorum siraya sokayim, artik kacinci ayda sira gelirse.
Kesin zayıflarsın ben ev taşınma sırasında mutlaka zayıflarım hem beden hem zihin yorgunluğu haliyle fazla kalori yaktırıyorAmin canım çok sağol taşınma haftası adımlarım rekor seviyelere çıkacak kesin
Geçen onu düşünüyordum
bende bekletiyorum ihtiyaçları 6 canavar var yeni aldıklarım bile parçalanıyor. geçen fon perde aldım güneş vuruyor tv izleyemiyoruz diye hevesle astım, anam bebelerden biri hemen başladı tırmanmaya baktım ipleri çekilmiş.
senin evcillerin var dimi,
benim canavarlar insan soyundan ama medeniyet seviyeleri baya dusuk
ben de evde yapilmasi gereken tadilatlari erteliyorum olabildigince.
kız öyle deme ya kuzulara enerjik çocuklar diyelimsenin evcillerin var dimi,
benim canavarlar insan soyundan ama medeniyet seviyeleri baya dusuk
ben de evde yapilmasi gereken tadilatlari erteliyorum olabildigince.
kız öyle deme ya kuzulara enerjik çocuklar diyelim
Ben taşınma konusunda rekor kırdım sanırım.
Badana boya dönemi geldikçe ev değiştiriyoruz diye şakalaşıyorduk geçen eşimle.
Evin içinde zor oluyor, onu it bunu çek
Bu sefer hiç acelem yok, uyumaya yerim olsun karnımı doyurayım yeter modundayım. Yaşlandım artık sanırım.
Küflenmiş yeşil çay artığı topladığımı bilirim odasından. Kızım niye böyle diyorum, benim tarzım bu diyo eşek sıpası.bendeki insan soylu (küçük olan 14) kendi odasında yaşıyor hiç çıkmıyor. sadece kapısının önünden fazla geçmemeye özen gösteriyorum. H3RA_ 'ın kızı gibi haftalık odasından çıkarıyor yediği içtiği gıdaların kaplarını.
bendeki insan soylu (küçük olan 14) kendi odasında yaşıyor hiç çıkmıyor. sadece kapısının önünden fazla geçmemeye özen gösteriyorum. H3RA_ 'ın kızı gibi haftalık odasından çıkarıyor yediği içtiği gıdaların kaplarını.
Çok teşekkür ederimzaten 15 kilo vermişsin yılmadan yediğin kek verdiğin kiloların ödülü olsun. bir daha ödül yapmak için 5 kilo misal vermeden ödül yapmayacağım dersen hem hedefin olur hem motivasyonun yoksa vermiş olman bile harika sıkma canını.
Fena bir sonuç değil ki stres yapma öyle haftaya daha sıkı menülerle toparlarsın
zaten 15 kilo vermişsin yılmadan yediğin kek verdiğin kiloların ödülü olsun. bir daha ödül yapmak için 5 kilo misal vermeden ödül yapmayacağım dersen hem hedefin olur hem motivasyonun yoksa vermiş olman bile harika sıkma canını.
Takıma gelmeden önce de diyetteymişsin. Kilo verme hızın düşmüş olabilir. Ben verdiğim 6 kiloda takılıp kalmıştım bu haftaya kadar.
Haftaya daha güzel eksilere telafi edicem kesinlikleHaftaya telafi edeceğine eminim
Küflenmiş yeşil çay artığı topladığımı bilirim odasından. Kızım niye böyle diyorum, benim tarzım bu diyo eşek sıpası.
Odası böceklenmediği için şükredip susuyorum ne yapayım.
Kendi evi olunca yapacakmış, alttan alttan mesaj veriyor bana
Küflenmiş yeşil çay artığı topladığımı bilirim odasından. Kızım niye böyle diyorum, benim tarzım bu diyo eşek sıpası.
Odası böceklenmediği için şükredip susuyorum ne yapayım.
Kendi evi olunca yapacakmış, alttan alttan mesaj veriyor bana
@Arriety_
Arrietty_ günaydın kaptan
Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar. Kastettiğin sey bu mu?
Gecen hafta59.95
Bu hafta 61.0
Fark 1.05
%0.017
Geçen hafta : 60,6
Bu hafta : 59,6
Fark : 1
Yüzde : %1,65
Gelecek hafta hedef : 59
Bomba gibi geldim bu hafta kızlar
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Emeeelll
Eki Görüntüle 2804560
Gunaydin kizlar
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Melegimkorusun
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 79.9
Fark +100 gram
%-125
Kaptancazim beni izne ayırabilir misin. Kardeşimin düğünü var bu hafta cok aktif olamam buyuk ihtimal o kosturmacada
Eki Görüntüle 2804578
Kısssslarr hangi tarafa kıvırıyorduk
Geçen hafta 64.35
Bu hafta 63.70
Fark 0.65
Yüzde 1.01
Hedef 63.50
Sizin için küçük benim için büyük bir rakam. Bir aya yakındır 64 den kurtulamamıştım.
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Ayse_M
Gecen hafta : 63.8
Bu hafta: 63.1
Fark: 0.7
Yuzde: 1.1
Eki Görüntüle 2804609
Geçen hafta 73.10
Bu hafta 71.85
Verilen kilo 1.25
Yüzde 1.70
Herkese merhaba kızlar ❤
Geçen hafta: 72.9
Bu hafta: 72.6
Fark: -300g
Yuzde: -%0.411
2-3 gündür bekledigim regl hala gelmedi. Herhalde o nedenle bu kadar az oldu diye düşünüyorum.
Arrietty_ @sedulu H3RA_
@Aomine Daiki
Geçen hafta: 78
Bu hafta: 76.9
Fark: 1.1
Yüzde: %1.410
Gelecek hafta için hedef kilo: 76
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Dilber Hala
Eki Görüntüle 2804668
Arrietty_
bnnu
sedulu H3RA_
Çok korktuğum gibi olmadı 500 gr gitmiş benim için iyi sayılır:)
Geçen hafta : 55.7
Bu hafta : 55.2
Fark : 500 gr
Yüzde: 0.897
Eki Görüntüle 2804701
kizlar ugrastim ettim ama dusemedim eksiye. haftasonunun ceremesini cektim tum hafta.
bu haftasonu sapitmayacagim soz
sabitim
Hahah bende mok içinde yüzersin diyorumaynı biz. ama ben kendi evi olunca ona gittiğimde salonun ortasına ne yapacağımı bizzat ona söylemiş bulunuyorum.
Kizlar,tebrik ederim. Guzel eksiler var.
Artilarda var tabi,kacinilmaz birsey
Arti cikanlar kendilerini sorgulasin neden diye
hayir :)nota silinir mi bu sonuclarla sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?