3 kilo kalmış sen onu 3 haftaya verirsin
Ağzın bal yesin emi3 kilo kalmış sen onu 3 haftaya verirsin
Ağzın bal yesin emi
Ama bu tosbik kendini sizler kadar üzmüyor ilk başlarda olduğu gibi de hızlı gitmiyor kilolar
Azıcık vakit bulup hareketi artırsam iyi olacak ama
aaaa gerçekten şok oldum ya, bütün hafta nem,m adımlara bak spora bak bide seninkine bak. haksızlık yaaa inşallah acısını bu hafta çıkarırsın canım arkadaşım benim valla üzüldüm he, ama bırakmak yok sakın demek bişeyi eksik yapıyorsun, metabolizma hızlandırıcı bişeyler yapman lazım benceBen kilo almışım
Canim ben bir sure hic bisey yenmeyince oldu. Bekliyordum aslindaaaaa gerçekten şok oldum ya, bütün hafta nem,m adımlara bak spora bak bide seninkine bak. haksızlık yaaa inşallah acısını bu hafta çıkarırsın canım arkadaşım benim valla üzüldüm he, ama bırakmak yok sakın demek bişeyi eksik yapıyorsun, metabolizma hızlandırıcı bişeyler yapman lazım bence
aynen canım izin istediğin almadım listeyeEvet ben bu hafta eslenmek istemiyorum
Bu izin sayiliyor degil mi
beni de eşliyor musun? ben gayet memnunum totişimi yaya yaya oturduğum yerden kaldırmadan kilo vermekten. şimdi neden yoracaksın beni?
Yanlis Sade Bilge etiketlenmis
sende o potansiyeli gördümbeni de eşliyor musun? ben gayet memnunum totişimi yaya yaya oturduğum yerden kaldırmadan kilo vermekten. şimdi neden yoracaksın beni?
itaat et rahat et kuralına uyarak peki diyorum.sende o potansiyeli gördüm
tozunu attıracakmışşsın gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?