Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Varyemez canım bende miband 4 var 2 sene olacak artık kullanıyorum memnunum. öyle her hareketi adımdan saymaması güzel ben o özelliğini seviyorum adım için çabalıyorsun. Egzersiz yapacaksan modları var oradan seçip yaparsan kalori yakımını da gösteriyor.
Telefonla eşleştirirsen gelen arama mesaj mail gibi şeyleri görebiliyorsun.

Ağzın bal yesin emi

Ama bu tosbik kendini sizler kadar üzmüyor ilk başlarda olduğu gibi de hızlı gitmiyor kilolar
Azıcık vakit bulup hareketi artırsam iyi olacak ama

canim bence sen cok guzel gidiyorsun,
ama arada vucudu sasirtma taktikleri yapabilirsin.

gerci yapiyorsun ve faydasini da goruyorsun,
kendi usulun kabak detoksu yaptin, onun faydasini gordun,
simdi izinli kacamak yaptin onun faydasini gordun,
yine geri gel eski duzenine bir iki hafta sonra yeniden bir degisiklik yaparsin.

Ben kilo almışım
aaaa gerçekten şok oldum ya, bütün hafta nem,m adımlara bak spora bak bide seninkine bak. haksızlık yaaa inşallah acısını bu hafta çıkarırsın canım arkadaşım benim valla üzüldüm he, ama bırakmak yok sakın demek bişeyi eksik yapıyorsun, metabolizma hızlandırıcı bişeyler yapman lazım bence

Canim ben bir sure hic bisey yenmeyince oldu. Bekliyordum aslinda

sende o potansiyeli gördüm
tozunu attıracakmışşsın gibime geliyor
itaat et rahat et kuralına uyarak peki diyorum.
eskiden olsa cidden attırırdım ama şimdi kendime spor güvenim sıfır. temizlik yapmak için bile 7 gün terapi yapıp 8. gün lütfen yapıyorum. hayat çok yordu beni bu yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…